Puiuti de Randunici 2008!! (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Stela, multumesc, saru'mana pt. floricele!
Si eu ii fac baie lui Stefan de vreo 2 saptamani in baia mare, ii pun cadita acolo siil limpezesc cu dusul. E mult mai bine asa, cu toate ca ma cocosez de spate...

Ma duc la nani, noapte buna!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simo-Mimo, pupicei si tie, hai la somn!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Stelasi eu am incercat sa bag cadita in cada mare si ghici? Nu incape, ca doar v-am povestit ce piscina are baiatul meu, nu asa....asa ca in curind trebuie sa cumparam cadita noua....sau sa schimbam parchetul....sa vedem!
Bubusterilizatorul ala se livrase cu tot cu substanta, am retinut ceva cu lamaie???dar stiu exact ca era pentru tipul ala de sterilizator si mamica respectiva nu mai gasea in comert acea solutie.Eu cred ca se poate curata cu orice solutie si pe urma ii dai o sterilizare in gol ca sa fii sigura.Al meu nu are inca nimic suspect, poate pt ca eu pun apa plata???Incercati si voi asa, nu stiu!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

chiar ca e liniste pe crengutza..

multumesc de explicatiile cu artificiile .. ma gandeam eu...

Mimo, mama ce bulanos s-a facut Vlad!!
Naty, asa sta si Andra in extensie.. si tot asa cand doarme ii indrept capusorul.. dar pe undeva e normal sa stea asa (ca vad ca si alti bbi ne-prematuri mai stau asa)? sau ar trebui sa ma ingrijorez..

la noi mai nou vad ca iar i-au aparut cojite in cap, si mai exact in zona fontanelei .. deseara dupa baita am sa o "greblez" la greu ca tre' sa scapam de ele..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare randunici si va multumesc pentru sustinere!
Eric al meu azi a fost foarte agitat a dormit numai vreo 2 ore toata ziua
nu stiu daca din cauza antibioticului sau nu dar asa agitat nu l-am vazut niciodata
ca norocul ca febra nu a mai facut astazi
se pare ca stam vreo 14 zile,maiine ne spune
cred ca il ustura pisu ca urla de durere cand urineaza
sper sa trecem cu bine si peste asta ca ne mai asteapta multe hopuri pana va fi bine dar noi nu ne lasam ca suntem luptatori!
sa ne tineti pimnii
pusi

Mergi la inceput

Mihutasi Vlad are coji in cap...vad ca noi avem de toate: bale, pumni in gura,ochi crucis, coji in cap....dar ne facem noi mari! Si da, e bulanos...o sa fie un barbat bine, n-o sa aiba bitzigashe!Numa' sa nu aiba si burta

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Blankarsa-ti dea Dumnezeu putere si sa se faca bine repede Eric!Multa, multa sanatate!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

BUHUHU!!!! m-am adunat si eu de pe drumuri si am hranit, spalat si culcat copiii, teo a cedat usor, dar sora-sa:))) e in vacanta.

am fost la cora si mi-am luat 2 tablouri de care sunt tare incantata. am dat doar 300 mii pe bucata si merg belea cu nuantele din sufragerie...am mai pus ochii pe unul la 500 de mii, dar era mai mare si nu aveam cum sa-l caram. dar daca fac frumos si spun plssssss cred ca induiosez inima stiti voi cui:))

m-am si ofticat ca am vrut sa iau bibe avent, care fuse la promotie, dar au ras frate totul!!! nu mai era nici unul, doar 2-3 tetine prapadite....si al lui teo s-a fisurat si teo bea numai din el......naty, apropos, merci de pm:), astept si de la simo27:)

mai aveam ceva de zis, dar nu mai stiu ce:))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

MIMO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

quote:
Originally posted by mimonix

Stelasi eu am incercat sa bag cadita in cada mare si ghici? Nu incape, ca doar v-am povestit ce piscina are baiatul meu, nu asa....asa ca in curind trebuie sa cumparam cadita noua....sau sa schimbam parchetul....sa vedem!
Bubusterilizatorul ala se livrase cu tot cu substanta, am retinut ceva cu lamaie???dar stiu exact ca era pentru tipul ala de sterilizator si mamica respectiva nu mai gasea in comert acea solutie.Eu cred ca se poate curata cu orice solutie si pe urma ii dai o sterilizare in gol ca sa fii sigura.Al meu nu are inca nimic suspect, poate pt ca eu pun apa plata???Incercati si voi asa, nu stiu!

poze

Cu cada piscina,m-ai facut sa rad...Pai deeh,e barbat omu..
Cu sterilizatorul,ma bag si eu ca musca si cand ai zis tu de lamaie,eu m-am gandit la acid citric..o fi???

Blankar,imi pare tare rau de suferinta micutului.Deie Domnul putere multa voua si sanatate micutului.
Fug ca striga randunoiul.Nb

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput