Puiuti de Randunici 2008!! (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

naty felicitari pt eco buna a iuliei!

floriio nu te supara! a mai intrebat cineva inaintea lui bubu de sterilizator, era unul avent pe aburi si i-am raspuns! nu mai stiu cine era! tu mai intreaba o data daca vezi ca nu ti-a raspuns nimeni prima oara!

eu de o sapt fierb apa pt bibe! inainte doar o incalzeam la micro! dar in sterilizator pun apa de la robinet! cand nu uit! ca sambata am uitat si s-au dus 3 bibe dintr-un foc! si Avent pe deasupra! si dupa povetile lui Ariel, m-am apucat sa tai si eu tetinele de la Avent in x! si e super ok! sovi parca intreba daca poate sa le gaureasca! uite ca se poate!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,felicitari pt eco!Mai vii la BV????
Sovi,repet,repet,repet-sa vad daca se prinde
Cuscra,pt baita la cada maresi ma bucur ca a urmat Teodora exempul sotului ,cu scoica!Hai,ca puteti venii la Bv
Ariel,vrei mama ,bibele???zi ca le trimit!ca oricum,stau degeaba in dulap
Am vazut si pozele cu baieteii Nicoletei
Noi aseara doar pe la 23 am ajuns acasa!drumul pana la Fagaras e terminator,plin de semafoare,gropi,trafic intens....am crezut ca nu mai ajungem!Barosanelul cumintel,dar ne-a zguduit tare jiipul!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Uite,Naty,acum am vazut ca am PM de la Ariel...noroc cu tine!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Roxana, da mami, tot eu eram aia cu sterilizatorul cu aburi IQ de la Avent...in fine. Eu tot nu prea m-am lamurit cum se curata

Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

deci Amira mai mult de 120 ml nu papa ziua. si gata! asa e ea setata! asta e.
despre intorsul pe burta si statul pe burta si alte chestii de genu' eu zic asa: nu fortez copilu' sa stea nici pe burta daca nu-i place. mai devreme sau mai tarziu o sa stea ea si pe burta si o sa o faca atunci cand o sa aibe ea chef! de la un timp se rostogoleste si cand ajunge pe burta sta un timp dupa care incepe sa se crizeze sa o intorc. eu cred ca fiecare copil are ritmul lui propro=iu de dezv! si treb sa ne bucuram de ceea ce face copilul nostru atunci cand face.

bubu primesti premiul intai cu coronitza pt cea mai gospo randunica! mai dat gata cu rosturile alea! gresia si faiantza mea n-au mai vazut asa tratament de nici nu mai stiu cand... si prea curand nici nu vad. parca tu ziceai ca randunoiul tau are hernie, nu? ce face? cum se recupereaza?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Rox nici Bianca mea nu papa mai mult de 120ml. Nu vrea si pace. Eu sunt multumita ca papa si atat.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Heloooo
Vad ca azi avem randunici pe ramurici

Adriuta, Kitzi, felicitari pentru puiutii crestinati, vazut poze de Kitzi superba

Naty felicitari pentru eco BUNA

Sa stiti ca nici a mea nu suporta sa stea pe burta, cand o pun racneste cat o tine gura

Mai, mi-a venit CM de sambata, dar am f putin, e bine asa oare?? Am c-am stat cu stres ca am comis-o o data , acum chiar ma bucur ca a venit

Mai era ceva , nu mai stiu

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MARY_LOU, SA AI PARTE IN VIATA NUMAI DE BUCURII SI MULTA SANATATE

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Frate, m-am saturat eu de fiert bibe, dar cand va aud cu sterilizatoarele alea ce complicat e...mai bine le fierb in continuare! Mai ales ca, sincer, de fapt nu le fierb 5 minute ca la carte, ci doar cateva clocote, asta exceptand momentele in care le uit si sting focul abia cand a sarit capacul de pe ele
Cu mancatul-dupa ce am luat o cutie de Aptamil, sa fie acolo, Iulia a inceput sa manance mai bine Humana ei , desi nu la fel de bine ca inainte. Maine o sui pe cantar, eventual mai stam pana saptamana viitoare dar, dupa cum am convenit cu pediatrul, daca tot nu ia bine in greutate o schimb pe Aptamil. (precizez ca si azi la eco, cand am spus varsta si greutatea la nastere, doctorita m-a intrebat- "Dar sigur mananca bine?")
Simo, eu mor sa vin la Brasov dar suntem retinute de programul de recuperare motorie al Iuliei. Joi (cand e o saptamana de la vaccin) trebuie sa sun sa vedem cand venim prima oara; va face de 2 ori pe saptamana, eu am intrebat ce fac daca mai vreau sa plec si tipa mi-a zis ca trebuie minim de 6 ori sa mearga la ea si eu sa invat exercitiile, si daca le invat pot sa plec vreo saptamana si sa i le fac numai eu, dar numai dupa ce face o vreme acolo. Asa ca, probabil, in august ajungem . Poate insa facem totusi intalneala, intr-un week-end...numai ca, sincer, e obositor sa fiu mereu numai eu cu initiativa, as vrea sa mai vad un pic de entuziasm si la celelalte fete; daca toata lumea doar intreaba "Ce se mai aude cu intalneala?" sigur nu ajungem la nici un rezultat.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

........si

LA MULTE LUNI SI MULTI ANI PENTRU,

ESSAM de RRian si BIANCA de Deeapui

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput