buna fetelor,
numele meu este claudia, si sunt diagnosticata cu hidrosalpinx bilateral.Am avut anul trecut o interventie laparoscopica dupa care ambele trompe au fost permeabile.La mai putin de un an la histerosalpingografie, am avut din nou acelasi diagnostic.Din pacate in perioada de un an de zile in care am tot avut incercari de a ramane insacinata nu s-a intamplat nimic...adica nu am ramas insarcinata. Acum e a treia luna in care urmez un tratament pe baza de ceaiuri( de baut, spalaturi vaginale), si inca astept...sa se intample "minunea".
Am citit tot ce am prins la mana despre "minunea" de a ramane insarcinata cu acest diagnostic fara a apela la FIV...
As vrea sa cunosc cat mai multe persoane care au acelasi diagnostic si sa stiu ce proceduri au efectuat..sau chiar sa am norocul sa cunosc persoane care au ramas insacinate cu acest diagnostic.
Sunt convinsa ca cei care cunosc sau au acest diagnostic inteleg foarte bine prin ce trece o femeie din punct de vedere emotional..si cam care este starea ei psihica ...de aceea aplez la voi...pentru ca simt ca sunt atat de epuizata in lupta asta...dar nu ma dau baututa.
sper ca nu v-am plitisit cu povestea mea.
Multumesc inca de pe acum celeor care ma vor ajuta cu sugesti.
Va pup,
Claudia
Uite aici o discutie pe aceasta tema si aici poti conversa cu fetele care au aceeasi problema ca tine.