buna

buna | Autor: m.andreea

Link direct la acest mesaj

Buna,ce pot sa spun de doi ani incerc sa ramna insarcinata.Am dereglari hormonale, imi vine ciclul numai cu tratament.Anul acesta in luna februarie medicul mi-a facut laparoscopie. Am avut trompele infundate, una total iar cealalta partial.Mi-a dat sa urmez timp de trei luni Clostylbegit intere zilele 5-9 ale ciclului si Duphaston in zilele 16-25 ale ciclului si mi-a spus ca in aceste luni trebuie sa raman insarcinata. Au trecut deja 6 luni timp in care am urmat tratamentul si nimic. Am fost din nou la dansul si mi-a spus ca acesta era medicamentul care imi provoca ovulatia dar daca nu s-a intamplat nimic mi-a zis sa ma gandesc si la posibilitatea conceperii unui copil prin FIV, m-a dat complet peste cap. Mi-a mai zis cineva de polidin. Am inceput sa fac deja.Sper ca Dumnezeu sa ma ajute, altfel nu stiu ce sa mai fac. Am uitat sa mentionez ca si sotul meu este ok? ma poate ajuta cineva cu un sfat? Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Mandreea, daca doar o trompa este partial ok, pe langa lipsa ovulatiei (stimulata cu clostibegist), sansele sunt mai mici sa ramai pe cale naturala. Teoretic, in luna in care ovulezi pe partea cu trompa partial ok (o luna se ovuleaza pe o parte, luna urmatoarea pe partea opusa), doar atunci sunt sanse.

Sanatate si Doamne Ajuta!

Miki 21 +

(prin FIV)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astel spune:

buna tuturor!
va urmaresc din umbra si mi am facut curaj sa ma alatur voua!si eu ma consider aspiranta si am inceput ac tratam cu clostylbegit din ziua 5-9 a CM si duphaston din z 21-25 de luna asta=august.
La fel ca m.andreea am amenoree secundara si fara ajutor=progesteron....nu am menstra.

va tin la curent cu ce mi se intampla...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Buna fetele,
Nu am foarte multe cunostine in materie de tratamente si solutii dar va invit pa forumul aspirantelor optimiste, unde sunt multe fete in situatii poate asemanatoare, si care sigur va vor da sfaturi utile si va vor fi alaturi...chiar azi se discuta ceva despre un tratament naturist care au avut succes, atunci cand medicatia nu a functionat!
si va astept!

Moni

http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

am sa va rog sa continuati discutia la subiectul aspirantelor optimiste: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125401
mult succes tuturor!

Roxana

Mergi la inceput