vreau un bebe

vreau un bebe | Autor: m.andreea

Link direct la acest mesaj

Buna,ce pot sa spun de doi ani incerc sa ramna insarcinata.Am dereglari hormonale, imi vine ciclul numai cu tratament.Anul acesta in luna februarie medicul mi-a facut laparoscopie. Am avut trompele infundate, una total iar cealalta partial.Mi-a dat sa urmez timp de trei luni Clostylbegit intere zilele 5-9 ale ciclului si Duphaston in zilele 16-25 ale ciclului si mi-a spus ca in aceste luni trebuie sa raman insarcinata. Au trecut deja 6 luni timp in care am urmat tratamentul si nimic. Am fost din nou la dansul si mi-a spus ca acesta era medicamentul care imi provoca ovulatia dar daca nu s-a intamplat nimic mi-a zis sa ma gandesc si la posibilitatea conceperii unui copil prin FIV, m-a dat complet peste cap. Mi-a mai zis cineva de polidin. Am inceput sa fac deja.Sper ca Dumnezeu sa ma ajute, altfel nu stiu ce sa mai fac. Am uitat sa mentionez ca si sotul meu este ok? ma poate ajuta cineva cu un sfat? Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noname spune:

quote:
Initial creeata de m.andreea

Buna,ce pot sa spun de doi ani incerc sa ramna insarcinata.Am dereglari hormonale, imi vine ciclul numai cu tratament.Anul acesta in luna februarie medicul mi-a facut laparoscopie. Am avut trompele infundate, una total iar cealalta partial.Mi-a dat sa urmez timp de trei luni Clostylbegit intere zilele 5-9 ale ciclului si Duphaston in zilele 16-25 ale ciclului si mi-a spus ca in aceste luni trebuie sa raman insarcinata. Au trecut deja 6 luni timp in care am urmat tratamentul si nimic. Am fost din nou la dansul si mi-a spus ca acesta era medicamentul care imi provoca ovulatia dar daca nu s-a intamplat nimic mi-a zis sa ma gandesc si la posibilitatea conceperii unui copil prin FIV, m-a dat complet peste cap. Mi-a mai zis cineva de polidin. Am inceput sa fac deja.Sper ca Dumnezeu sa ma ajute, altfel nu stiu ce sa mai fac. Am uitat sa mentionez ca si sotul meu este ok? ma poate ajuta cineva cu un sfat? Multumesc.

Buna ANDREEA!!!!
Vino la ASPIRANTE OPTIMISTE, ca noi toate de acolo asta vrem: un BB
Te astept acolo sa vorbim mai multe!!!

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

ai facut monitorizare eco, adica astea 6 luni esti sigura ca ai avut ovulatie? intreb pentru ca la mine de ex clostylbegitul a fost apa de ploaie, de fapt se stie ca unele femei sunt pur si simplu rezistente la el. Oricum 6 luni e cam mult, de obicei e recomandat 3 luni. Si daca n-ai facut eco e cam aiurea sa fi luat hormoni asa degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

m.andreea,

In primul rand bine ai venit pe .

In legatura cu problema postata de tine, uite ce am inteles eu:

Ai pe de o parte o problema de natura hormonala care te impiedica sa ramai insarcinata din moment ce tu fara tratament nu ai ciclu, iar pe de alta parte ai avut o problema de natura tubara.

Ceea ce nu spui in postarea ta este care este diagnosticul exact in ceea ce priveste tulburarea hormonala. Exista multe tipuri de tulburari hormonale si nu au toate acelasi tratament.

In privinta stimularii cu Clostylbegit as avea cateva observatii:
1. Stimularea nu se face mai mult de 3 luni consecutiv pt ca afecteaza endometrul si atunci degeaba ovulezi daca nu poate avea loc nidatia.
2. Stimularea trebuie facuta cu monitorizare ecografica pt a vedea exact cum raspunzi sa stimulare: s-a produs sau nu ovulatia, cat este endometrul.
3 Asa cum bine a mentionat psj exista fete care nu reactioneaza la stimularea cu Clostylbegit.

Iti doresc muuuult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Andreea-vreau sa iti spun ca eu am avut toate analizele in ordine,ca ovulam normal,ciclu normal si totusi abia aproape dupa un an de zile am ramas gravida.am mers ff des la doctor pentru ca mi se parea ciudat ca de atata timp nu ramaneam,imi ieseau mereu toate analizele ok dar mie imi venea greu sa cred.Si iata ca uneori trebuie doar sa avem rabdare si bebe va veni.Totusi este foarte important sa mergi la medic sa stii exact cand ovulezi.Eu desi stiam tot am ramas greu!iti doresc mult succes si sa ne spui in curand ca ai vazut doua liniute!!Cazul tau este diferit insa vreau sa iti spun sa nu iti pierzi speranta,orice ar fi!!

13+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png

Mergi la inceput