Aschiutza, iti dau dreptate la toate punctele, mai putin ala cu "zebra print"
Nu-mi plac printurile cu animale in general dar asta vara mi-a picat pata pe o rochie Michael Kors care arata bestial si am facut o exceptie: ss/
Are o croiala impecabila si o tinuta super eleganta Da un aer very supermodel-ish...
Sabina, ti-am ascultat indemnul: m-am incaltat cu cizmele de piele
Cred ca o se le port mai des ca sint relativ comode.
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
“ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. "
"You aren't going to get the butt you WANT by sitting on the one you HAVE"
Allure, arata bine rochia (dar celelalte date la related item nu sunt pe gustul meu). Boah, da ieftina nu a fost! *emoticon cu ochii iesiti din cap* ...
nici mie nu imi placau animal print-urile, dar anul asta m-a lovit ceva si mi-am cumparat rochie cu imprimeu de sarpe (bine, imprimeul asta tot timpul mi-a placut, am si pantofi si mai vreau sa imi iau), si imprimeu de ... leopard. Dar la leopard e doar un maieu larg si bestial
mi se pare de prost gust cind o femeie isi pune decolteu pina la buric si expune un mare "platfus" sau mai rau niste chestii mici si lasate (mici si ferme e ok ) sau mari si lasate
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
“ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. "
"You aren't going to get the butt you WANT by sitting on the one you HAVE"