Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by lixa

Si sa ma laud cu baiatul meu, azi s-a ridicat in picioare

Felicitari!
Si Amira s-a ridicat. Dar in genunchi.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Bravoooo!
De acu' tre' sa lasi patul la nivelul de jos...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Azi am fost intr-o stare tare nasoala...Mai sunt putin,sper sa-mi treaca pana se trezeste Amira,ca a reusit sa adoarma.
Se pare ca fata mea a prins gustul dormitului langa mine in pat,cum o pun la ea in patut cum se pune pe urlat.Daca dispar o secunda din raza vizuala se pune pe urlat.Daca vreau sa-i dau de mancare se pune pe urlat.Daca nu-i intru in voie cu ce vrea se pune pe urlat.Frate...si urla de-o ustura in gat,ca tre' sa-si dreaga glasul dupa ce se linisteste. Si ce ma dispera e ca are niste nervi in de se arunca pe spate si da cu capul de parchet. Am pazit-o pana acum sa nu se loveasca si acum da cu capul de nervii ce-i are. Imi vine efectiv sa-i mananc cu nervi cu tot...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by cristi07

La multi ani :

Maria Sofia
Kara
Andreea Stefania

Iustin

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

la fel si de la noi...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

quote:
Originally posted by adra_bell

Jasmin cam cat papa? Nu vrea nici fructe, nici legume? Eva mea prefera legumele de exemplu.
Am mai citit ca bebelusilor le place monotonia, adica sa nu ii schimbi mereu mancarea, de la o zi la alta.
Iarasi poti incerca diferite consistente, piure mai moale la inceput apoi mai dens.
La noi mai functioneaza si Miffy, o mai las 5-10 minute sa se uite la desene in timp ce ii dau sa pape, stiu ca poate e gresit, dar si pe mine m-a disperat, a trecut si ea prin etapa dintii stransi asociata cu capturarea linguritei, de obicei plina cu mancare din care isi facea masti faciale, de par si zugravea pe langa ea. Uimitor cate se pot face cu o lingurita de piure, nu?
Iarasi am citit ca bebeii considera masa un fel de joc asa ca trebuie sa fii foarte ingaduitor. Uff, teoria e usoara dar toate astea puse in practica te istovesc.
Nervi de otel iti urez.
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Adra, pai am incercat toate tipurile de piure in ce priveste consistenta, dar alea lichide nu i-au placut aproape deloc.... cum vede lingurita e jale si incapatinare mare... am increcat si sa-i dau sa manance in fata televizorului, tot asa, in speranta ca va fi prea ocupat sa fie atent la lingurita. Ieri i-am facut suc de fructe, i l-am pus in biberon si peste el am adaugat pure de fructe de la nutriben, care piureuri sunt mai lichide... am facut asa un fel de suc mai grosut, dar de-abia a supt din biberonul ala vreo 30 ml...
iar de lasat, il las sa bage manuta in mancare, i-am dat si propia lui lingurita, dar evident ca el vrea sa-si puna farfuria pe el si in cap... asta inca nu l-am lasat s-o faca...
in fine, nu stiu daca n-ar fi mai bine sa-i dau o pauza de cateva zile...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

Lasa-i o pauza de cateva zile, 2.3, si apoi revin-o. Da-i acelasi fel de mancare cateva zile, la aceeasi consistenta, la aceeasi ora cateva zile si apoi da-i lapte. Daca nu vrea, da-i pireul dupa lapte sa simta gustul. Si nu-i mai da in bibe supe si alte prostii, eu ii fac lui Alex mancare ca ptr noi singura exceptie fiind condimentele (sare, piper etc). Si nu-i dau voie in timpul mesei cu TV, jucarii si altele. Acum mancam, ne jucam dupa. Si n-o oblig sa manance; cand nu mai vrea, gata, ptr ca altfel isi face sila si nu mai mananca nici alta data.

Alexandra Maria
14.12.2007
http://b1.lilypie.com/yKoqp2.png"
http://www.flickr.com/photos/23740155@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adra - ok, atunci. LAsa-mi pe PM un nr. de mobil si tinem legatura. Eu inca nu am nr. in Ro... cum ajung imi iau o cartela. Aveam unul, dar i-l las sotului. Cand veniti, in ce perioada? Eu sunt acasa peste 2 sapt. si stau pana-n sept. Deci, avem tot timpul. Abia astept!

_

Aceeasi Marie, cu alta palarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutam fetele in graba!!!

am lipsit ultimele zile, asa ca ma pun pe citit!!

noi avem o VESTE MARE: A APARUT PRIMUL DINTISOR DE SUS, URMEAZA AL DOILEA!!!

si puiul meu a fost cumintel, nici n-am stiut ca i-a iesit, pana nu l-am vazut intr-o zi, cand statea pe spate in patut si radea de numa'...

aaaa... si ne-am rezervat concediul la Cheile Gradistei!! e superb! cine a fost acolo stie!

cine ne pune si noua dintisoru'??? cine? cine?

revin...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

noua mea achizitie...

Eric, ingerasul mamii...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Fetelor, azi Alexia mea a inregistrat doua succese: s-a asezat singurica in fundulet si s-a ridicat singura in picioare tinandu-se de mana mea. Nu am ajutat-o deloc!

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Aralia

Fetelor, azi Alexia mea a inregistrat doua succese: s-a asezat singurica in fundulet si s-a ridicat singura in picioare tinandu-se de mana mea. Nu am ajutat-o deloc!

Bravo Alexia!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Azi am fost intr-o stare tare nasoala...Mai sunt putin,sper sa-mi treaca pana se trezeste Amira,ca a reusit sa adoarma.
Se pare ca fata mea a prins gustul dormitului langa mine in pat,cum o pun la ea in patut cum se pune pe urlat.Daca dispar o secunda din raza vizuala se pune pe urlat.Daca vreau sa-i dau de mancare se pune pe urlat.Daca nu-i intru in voie cu ce vrea se pune pe urlat.Frate...si urla de-o ustura in gat,ca tre' sa-si dreaga glasul dupa ce se linisteste. Si ce ma dispera e ca are niste nervi in de se arunca pe spate si da cu capul de parchet. Am pazit-o pana acum sa nu se loveasca si acum da cu capul de nervii ce-i are. Imi vine efectiv sa-i mananc cu nervi cu tot...

Eu cred ca-i vreun dinte, tuuu!
E de multe zile asa sau doar de 1-2?

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Rodica, nici eu nu-l pun pe Lucas in premergator... nasa lui a vrut sa-i dea premergator dar i-am spus ca nu-l vreau... cica bebelusii care folosesc premergatorul merg mai greu...

Abramburika vrea sa ne abrambureasca pe toate... si pe mine... nici eu n-am aflat devat dupa ce ieri a zis ceva de Silviuta...

Mergi la inceput