Puiuti de Randunici 2008!! (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Cu chiu cu vai am reusit sa uploadez inca 3 poze la semnatura.Mai multe nu vrea sa ia si eu cu rabdarile stau rau in ultima vreme.Aaa si am gasit retetarul de la steamer, e in toate limbile pamantului numai in romana nu.Cica se ia 1 medium size cauliflower , trebuie sa aduc neaparat englezoaica acasa repede, pana nu se termina cauliflower la piata
Fug , papa!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sovi,pt kg si juma dat jos!Cu aqua parkul,mai vad eu daca o sa ma dau in minunatiile alea de topogane!am rau de inaltime,printre altele!
Simo-Mimo,cand decolezi???
Mihutza,
Noi plecam la Fagaras,la un finut ce e nascut in aceeasi zi cu David,la diferenta de 2 ani!Ii tin astazi Ziua,si trebuie sa merg sa -i cumpar ceva...Mare!
La Brasov e un vant de nu-ti vine sa iesi din casa drept pentru care nu l-am mai dus pe Barosanel la impartasit!Si a si adormit...somorosul!Ne vedem pe seara

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nu puteam pleca ,fara sa vad pozele ,Simo-Mimo!Ai copii tare scumpici,ce mai!Si imi place mult ce are Vladut la mana,asa are si al meu!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Mimo e un scumpel ginerica al meu

ai niste copii superbi

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

simo-mimo, daca asa faci ca a ramas peste noapte cu 3 prietene, cum o sa faci cand o sa-ti zica ca ramane peste noapte la prieten sau mai rau, ti-la duce pe el??/ hahahah. noroc ca e teodora mai mare si pana creste alex invatde la voi, cu toate ca la cat e de precoce:))) acum 2 ani in bg, s-a cunoscut cu un baietel tot din ro. si-au facut ei ochi dulci 2 zile, apoi pustiul a intrebat-o la ce camera sta, apoi el i-a zis ce camera are el si a intrebat-o daca nu vine diseara pe la el. am ras de am lesinat. taticul baiatului zicea : " la mine sau la tine??"

sovi, sa-ti fie cu folos! daca-i stii ce creste inima in mine cand vad ca au si altii rezultate cu monti al meu:)))
si pt ca ai fost cuminte, promit ca in curand voi pune pe adresa comuna de mail o multimeeeeeee de retete luate de peste tot de pe net. sunt si pt simo mimo, d-ale dulci si buneee rau!
voi dotati-va cu fructoza, faina de soia, faina de linte/naut.
promit ca o sa sufere de pofta ceilalti.
al meu e super incantat de cand tin monti, ca gatesc si eu:))).
habar nu am cum e cu tetina aia avent. eu am primit-o impreuna cu bibele si cu adaptorul pt cereala si cu manerele detasabile:))). a primit teo la botez si un set de tetine, tot avent (e marfa scumpa:))), pe care scrie 3+.... marcel a gaurit niste alte tetine:). adica, unde aveau gaurica originala a taiat-o in cruce...si tot nu le sufera teo:)))

mihuta, ia ghici de ce au fost artificii??? de pupincurism ai auzit? ca d-aia nu se dau si de ziua frantei, marii britanii, spaniei, italiei ,etc.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Ariel ce faci? buhuhuhu in miez de zi?

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

, mai, da' unde sunteti?

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Noi plecam afara, vad ca nu este nimeni de juma de zi , ce se intampla??

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aoleu, am ramas fara stol! Incep sa ma ingrijorez
Mimo-care-nu-ma-mai-iubesti-si-razi-de-piersicile-mele, sa-i fie de bine lui Teo "sllep-overul"!
Ariel, Sovi, la mai mare! Adica...la mai mic (cu dieta)
Am fost la Giurgiu, mancat icre, obleti prajiti si salau la gratar, care se racise pana a terminat Iulia de mancat . Frumos, plin de lume mai ales de la Bucuresti, au amenajat faleza chiar mai frumos decat stiam, trebuie repetir!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

bai nene , de cate fanfare pe zi aveti nevoie ca sa va treziti?
Hai la masa,am gatit la steamer! A iesit asa , ca de regim.Fiert la aburi, cum sa iasa?Dar pt Vladut va fi excelent.A papat azi 2 lingurite de dovlecel pe care le-a scuipat de 10 ori din greseala si tot de atatea le-am adunat cu rabdare si i le-am varat la loc in guraDupa care a mai vrut doar 100 ml lapte, banuiesc ca el a crezut ca a mancat 10 lingurite la cat a mestecat/scuipat saracul!
Am recuperat mandra care cum a venit , cum mi-a tras-o.Cica sheet se scrie shit!Cine m-a pus s-o dau la scoala
Noi la 7 plecam in vizita, la curte, sa-l aerisim pe "pumpkin".Poate nu veniti cu vesti, cu poze si cu voie buna dupa atata destrabalare ca pun pe voi!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput