Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 67
Raspunsuri - Pagina 12
noname spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru raspunsuri. Asa stiam si eu pe langa Universitate , dar nu stiu exact unde. Si mi-e asa de greu..... ca nu sunt din Bucuresti, si Bucurestiul nu il cunosc deloc. Sper sa ma descurc. Daca nu ma descurc o sa sun sa intreb strada exact. Va multumesc inca o data . Sunteti niste dragute.
Dar stiti cumva...... este eficient tratamentul dat de dansa?
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
magdita spune:
Fire
, deocamdata nu sunt ff hotarata ce fac in toamna. Oricum in primul rand cred ca o sa vorbesc cu T sa imi faca histeroscopie. Si am in plan o IA, insa in nici un caz stimulata cu clomifen. Ma poarta gandul spre tari straine, insa acum sunt la stadiul de adunat informatii. M-am gandit eu ca decat sa fac mai multe IA degeaba, mai bine fac una ca la carte si buna. Ca bani, cred ca tot pe-acolo ajung. Dar cel putin ma scutesc de stresul psihic si hormoni inghititi in repetate randuri.
Noname
, ti-am trimis PM. Asteptam impresii si detalii.
Georgia
, si pentru mine reusita lui Amely a fost un model bun de urmat, insa din pacate nu am reusit, inca.
Lali
, te asteptam cu vesti bune de la Paris
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
magdita spune:
Noname, tu pentru ce sau pentru cine (tu, sot?) mergi la ea?
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
ubirica spune:
Salut fetele!! 
. Stau si eu pititta si va citesc, astept sa treaca perioada critica. Nu mai stiu nimic de samburel de doua saptamani. Vineri ma duc la Tutu, pana atunci imi ies si ultimile rezultate la analize, cele de la sange nu sunt foarte stralucite, oricum astept sa mi le interpreteze Tutu.
fireyes spune:
Magdita, iti povestesc eu de austria saptamana viitoare, ce impresie mi-au facut... eu, evident ca sunt pro si ma uit mai ales la fiv-oase, la fetele alea incercate in atatea randuri si chinuite in fel si chip si cand ajung pe maine "externe" simt o diferenta majora. din punct de vedere al costurilor, teoretic nu prea e mare diferenta, numai ca uite, mai trebuie sa faci o consultatie inainte, deci tot iti trebuie cazare si transport in 2 randuri... e putin mai complicat, dar eu zic ca merita efortul si mai ales merita sa nu-ti distrugi sanatatea mai mult (ma refer aici mai mult la fiv).
Georgia, ai un PM...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
felix76 spune:
Lali, frantuz sa il faci pe mititel! Durerile de implantare apar cam le 5-9 zile de la ovulatie si pot continua pana la 9 luni! Mmmmm, Paris, turnul Effel, Champs Elysees frumos, frumos!
Fire, o cafeluta pe zi eu crez ca n-are ce rau sa faca, e sursa de minerale doar!
Magdi, ma apuc si eu de cretisoara ca e bun la deficienta de faza luteala pe care o banui. Tu il bei doar dupa ovulatie asa-i?
Sorelllaaa, stai bine si la endomat! Tin pumnii stransi stransi sa faci ochi in burtica chiar de luna asta!
Madutz dragut, tare scumpa la vorba esti!
Pe mine ma doare burtica, cred ca petele se transforma in rusi de-adevarate-lea. Punct si de la capat! (oare cate capete voi mai avea? o sa fiu balauru cu n-spe capete)
Pupici pe burtici,
Felix
noname spune:
Magdita
pentru mine merg. Am probleme foarte mari cu CM . Daca nu iau pastile (duphaston) nu imi vine CM . Cea mai mare perioada in care nu mi-a venit CM a fost de 9 luni. Si 9 luni nu ca as fi fost graviduta, nu mi-a venit pur si simplu. Am si sindromul ovarelor micropolichistice.
Abia astept sa vad ce imi spune.
Sper sa raman si eu graviduta, ca incerc de 4 ani , iar nervii mei sunt intinsi la maxim.
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
mada23 spune:
Lali...sa te gandesti si la noi si sa vii cu un frantzuz mic in burtik 
Georgi...iti urez succes la dieta, eu nu mai tin asa de strict acum, insa ma feresc de e-uri, sucuri, preparate, carne porc...
Magdita....incerc sa ies din butoi, oricm tot nebuloasa e in capul meu
, mersic mult pentru tot 
Fireyes....
am pregatit niste
speciale pentru tine aduse din strachinatati, asa ca pana la toamna le lustruiesc bine
.
Ubi...ce face buburuza mica? creste? 
Feli....
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "
lalitica2000 spune:
mai am si eu o intrebare: e obligatoriu sa simti ceva cand se produce implantarea? Eu nu simt nimic acum, dar eram curioasa. Bine, eu nu simt nimic nici macar cand se produce ovulatia si nici cand imi vine ciclul nu prea simt nimic. Noroc cu petele maronii care apar cu o zi mai devreme sau chiar in ziua respectiva.
Azi imi pun ultimele ovule de utrogestan. Credeti ca utrogestanul poate intarzia ciclul?
felix76 spune:
Lali, nu e musai sa simti! Unele dintre noi suntem mai nesimtitoare: io de exemplu credeam ca nu ovulez cu ovarul drept pentru ca nu m-a intepat niciodata la ovulatie dar Tutu a vazut echografic ca ovulez asa ca depinde de marfa clientului...
Mie utrogestanul nu mi-a intarziat menstruatia dar sunt fete care se plang ca da. Cred ca si aici e vorba tot de marfa clientului...
Ubi, ce mai faci? Ceva simptome de viitoare mamica? Vreo pofta ceva, macar inchipuita, de dragul chinuirii sosului?
Pupicesc fetele,
Felix