Chemarea la apel a GEMANUTZELOR!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
am trecut sa va doresc o duminica frumaosa tuturor, noi profitam de tati, ca de maine cred ca pleaca, asta e, sper sa ne obisnuim repede.
sper de maine sa am timp si sa intru mai des pe forum.
Ma duc sa fac ceva la micu dejun si sa vedem ce papam la amiaz.
va pup pe toate

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Olim, drum bun sotului! Atatea stiri vad cu "incepe scoala", incat ma apuca si pe mine nostalgia!

Azi:

Emotiile tale pot urca astazi pana la un punct critic, tocmai de aceea evita actiunile impulsive, cuvintele sau deciziile care pot rezulta in urma ratarii unei afaceri. Ai face bine sa te concentrezi asupra relatiei de cuplu, ori sa pleci intr-o calatorie pentru a petrece mai mult timp alaturi de cineva care inseamna foarte mult pentru tine.

si

Horoscopul saptamanii: Luni, 15 septembrie - Duminica, 21 septembrie.

Pozitia planetelor promite intalniri romantice, vor aparea sentimente noi, sau se vor intensifica sentimentele deja existente in relatia cu iubitul tau.
Aceasta saptamana va fi prielnica pentru intanirile amoroase, pentru a cocheta si gasirea jumatatii tale. Viata ta persoanala se va schimba in mod pozitiv, ti se pot deschide portite noi.
Daca ai deja o relatie, incearca ceva nou sau discutati deschis despre sentimentele voastre, si nu uitati sa adaugati si ceva picanterii.
Sfarsitul saptamanii este mai putin favorabil. Incearca sa stai departe de certurile din familie.

O zi cu mult soare in suflet, ca pe cer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!Zilele astea m-am odihnit putin.Da , azi incepe scoala, langa noi e o scoala si ma uit cu drag la copilasi, imi aduc aminte de cand mergeam la scoala, de cand erau copii mei de scoala, chiar mi-e dor!!!de scoala!!!

Luni, 15 septembrie 2008

Ploaia si vantul nu sunt tocmai lucrurile tale preferate, insa acest lucru nu itiva afecta buna dispozitie. Vei primi o marire de salariu ori o promovare.

Doina Bita

Mergi la inceput

asa cum am promis o sa intru zilnic sa vad ce faceti, deoare am timp, tati e la barcelonasper sa ajunga miercuri acasa

O ruda apropiata va cere un imprumut. Va sfatuim sa nu va eschivati, mai ales ca e vorba despre o problema de sanatate.

Dupa-amiaza, va pune serios pe ganduri o veste referitoare la relatiile sentimentale. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa va ascultati intuitia.

sau
Parca-parca incepeti sa aveti o atitudine mai optimista legata de viitor. Cei de acasa va vor fi alaturi in tot ceea ce aveti de gand sa faceti si acest lucru va bucura peste masura. Daca sunteti familisti, n-ar fi rau sa va implicati mai mult si in chestiunile casnice si, cine stie, poate ca veti reusi sa rezolvati si unele probleme in aceasta privinta.

va doresc o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Azi iar stau acasa, dupa ce ieri am facut niste mici crize (nu ma ma incap hainele! ). Iar hainute frumoase si relativ ieftine nu se gasesc! (refuz sa dau 200 ron pt o pereche de pantaloni )

Doina, io ma uit la nepoata-mea, nou "scolarel" de gradinita, si nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 3 ani de cand era un botz! Abia astept sa fac acesti pasi impreuna cu copilul meu!

Olim, hai ca azi este marti si maine se intoarce tati lui Alex! Ce mai faceti in rest? Ceva planuri de viitor cu casa?

Horoscopul zilei:

Nu prea poti sa-ti impartasesti ideile si sa-ti consumi elanul cu oricine astazi. Pentru a trece de aceste incercari, trebuie sa fii pregati(a) sa faci fata unor piedici. Cu cat vei tine in tine mai multe dintre cunostintele necesare de a duce la bun sfarsit o treaba, cu atat mai mult vei fi mai respectat(a). Sunt premise pentru un spor financiar si chiar pentru a trece la un job mai bine platit, care sa iti faca viata mai luminata.

si

Astazi vei fi mai sexy ca niciodata, ceea ce iti va asigura succesul total la barbati; seara promite sa fie deosebita. Va trebui sa ai multa rabdare, pentru a-ti vedea dorinta realizata, cea legata de bani. Trebuie sa-ti analizezi foarte bine actiunile tale. Nu uita ca trebuie sa fii cu cineva astazi, sau verifica daca nu trebuie sa spui cuiva la multi ani. Este o zi buna pentru calatorii, mai ales cu avionul.

O zi frumoasa de toamna!

Mergi la inceput

black, deocamdata ramanem in Spania, caci in Romania am fost tare dezamagiti in vara cat am fost, cat despre sistemul de invatamant si cel sanitariar de partea publicavai de ei unii functionari, si am decis ca pentru Alex de moment e mai bine Spania decat Romania.Nu am renuntat de tot la intoarcerea definitiva, dar nu e momentul inca.Casa e inca in vanzare, dar aici e un colaps imobiliar, lumea nu cumpara ca nu dau bancile bani, asa ca asteptam sa vedem ce se v-a itampla.Numai sa vand casa nu are rost deoarece chiriiile sunt mari, aproape cat o rata, si de ce sa platesc casa cuiva.Plus ca Alex e prea mic, si lmea nu prea inchiriaza cand ai copii.
tu cumm te simti?cand e marea intalnire
va pup pe toate si va dorim o zi faina

Mergi la inceput

Olim, ai dreptate! Clar nivelul de trai in Spania este superior celui de aici! Dar cum traiesc in Romania prefer sa nu ma gandesc mai departe de ziua urmatoare si de nevoile imediate!

Marea intanire... are loc pe undeva prin 10-12 februarie (varsator). Maine facem 19 saptamani!

Mergi la inceput

blac sa ai o sarcina usoara, sa nu te stresezi daca poti si sa profiti cat poti de timp, sa dormi sa te odihnesti, sa te plimbi, ca asa dor o sa iti fie de momentele astea si de timpul de acuma, vobesc din proprie experienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

horoscopul de azi
Vei fi putin iritata de problemele financiare si de afaceri, in consecinta te vei certa cu ceilalti, dar nimeni nu se va supara din aceasta cauza pe tine, chiar dimpotriva iti vor oferi o mana de ajutor.

Trebuie sa cauti sa iesi in evidenta, sa-ti accentuezi individualitatea.

Nu iti neglija sanatatea, ai mare grija de picioare, ele sunt predispuse la boli.

Nu este cea mai potrivita zi pentru a urca pe culmi, si a incerca sa avansezi in cariera, nici sa-ti faci planuri grandioase.

Ziua este perfecta pentru intalnirea cu iubitul, cine stie, poate te asteapta chiar o cerere in casatorie.

sau

Astazi, 17 septembrie 2008
Vei intalni astazi persoane care reusesc sa te fascineze. Nu va fi o idee rea, daca vei sta linistit astazi intr-un colt observand agitatia celorlalti. La serviciu ai demonstrat ca esti un profesionist, asa ca te poti relaxa acum antrenandu-ti memoria cu diverse jocuri sau chestiuni personale.

blackgirl0- o sarcina usoara iti doresc stii ce va fi?

Mergi la inceput