Chemarea la apel a GEMANUTZELOR!
Raspunsuri - Pagina 17
ralnied1 spune:
Hello!
Mi-era dor de voi!
Eu... pe acasa (inca!) ![]()
Black, las' ca-i trece (pana se marita
- de soacra ta incercam sa rad
)...
Lora, e cel mai bine cu ignore. Asa ai liniste cu siguranta. Crede-ma ca stiu ce zic ![]()
Tzuni, eu nu stiu detaliile, dar banuiesc si tare ma bucur pentru voi 
Doina, spor la treburi! Esti harnicuta tare! Ca o albinuta... 
Restul? Ne-au parasit?
Sa aveti o saptamana fain! 
doinabita spune:
Lasati pentru alta data discutiile importante, inclusiv lamuririle pe care ati fi vrut sa le cereti partenerilor de afaceri sau celui de suflet. Nu e un moment bun pentru semnarea unor contracte sau pentru intalniri importante. Daca nu le puteti amana, inarmati-va cu rabdare .
Nu v-am parasit, ieri nu mi-a mers netul si in we nu am apucat de copii la calculator.

pe toate fetele.Serviti va rog:

Doina Bita
blackgirl0 spune:
Raluca, cam meteorica!
Doina, buna cafeaua ta! Insa se pare ca nu am voie asa multa (ieri la controlul lunar mi s-a recomandat stat in pat si relaxare totala! Yeah right!
) Azi cica stau acasa, insa spre dupa-masa merg cu mama la medic. Sper ca-i bine, caci rezultatele sunt incurajatoare! 
Lora, de cand mi-a plecat soacra de-acasa, parca plutesc! Nici acum nu-mi vine sa cred cat de incordata eram cu ei in casa! ![]()
Azi:
O perioada in care nu iti vine sa stai locului si in care vei fi foarte dinamic(a). E bine sa asculti de acest impuls, caci rar te vei intalni cu o asemenea energie. Fereste-te insa de investitii pe termen lung. Chiar si cele sentimentale sunt de evitat. Esti mult mai practic(a). Distreaza-te chiar si singur(a) caci nu vei simti diferenta. Daca exista si un(o) partener(a), fa-i un cadou cu o valoare mai mult practica decat sentimentala. Sensibilitate excesiva la cap.
si
Incearca sa incepi ziua cu o dispozitie buna, iar daca cineva incearca sa te supere, trebuie sa stii ca de multe ori poti fi chiar tu vinovata ca permiti altora sa abuzeze de increderea ta. Gandeste-te la propriile interese si nu lasa gandurile negative sa te bantuie. Sunt posibile calatoriile in afara tarii, si poate ceva conflicte cu persoanele cu care inainte te intelegeai foarte bine.Trebuie sa ai mai multa initiativa in ceea ce faci, asa incat sa poti sa castigi mai bine si sa te simti bine, atat moral, cat si fizic.Astazi e bine sa dai nastere sau sa concepi un copil.
O zi frumoasa! 
blackgirl0 spune:
Azi:
Este o zi incordata in ceea ce priveste relatiile de prietenie, nelinistea de baza va veni din partea prietenei tale. Ea este atat de preocupata de interesele ei, incat nu se poate abtine sa actioneze rapid si fara a se gandi la consecinte. Incearca sa o protejezi de decizii pripite.Ti se recomanda sa faci cumparaturi astazi, incepand cu produsele cosmetice si terminand cu aparate elctrocasnice. Vei fi foarte multumita de achiziitii, mai ales ca le vei gasi la un pret avantajos.Tine minte ca familia este singurul lucru pe care trebuie sa-l pretuiesti, si nici-o suparare nu va poate desparti. Consuma energia pe acele lucruri care merita.
si
Sansa unei intalniri neasteptate te poate catre o oferta, o intelegere sau o noua aventura. Nu iti fie teama caci, nu va fi nevoie sa mergi prea departe pentru a obtine informatiile de care ai nevoie. Foloseste-te de tehnica moderna care ne inconjoara, cum ar fi Internetul, telefonul mobil. In cazul in care viteza nu este necesara ai face bine daca ai avea o intalnire fata in fata cu cineva competent.
Ieri am dormitat (aproape) intreaga zi! 

Azi cica sunt mai harnica! ![]()
olim spune:
salutare si de la noi
ma bucur sa stiu ca sunteti bine toate
, noi avem treba multa mai ales de cand cu modificarile prin casa, amenajam subsolul, Alex e cuminte, cade aproape in fiecare zi din pat
in rest bine.
marius incepe de luni munca asa ca voi avea mai mult timp de net, si sper ca voi fii si mai relaxata un pic, ce greu e uneori sa stai cu un geaman, mai ales cand si tu esti geaman![]()
va pup pe toate
tzuni felicitari pentru statutul de MAMA!
black, cred ca am ratat ocazia sa te felicit 
pt ceva important , sper sa nu ma insel
scuze pentru intarziere

va pup pe toate si mai vin

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
LoraG76 spune:
Va pup si eu in mare graba, ieri si azi n-am fost in oras, de vineri am musafiri si saptamana viitoare concediu! Sper sa reusesc sa mai trec sa va salut macar!
Va doresc numai bine!
Lora, mami de Iustina
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blackgirl0 Astazi e bine sa dai nastere sau sa concepi un copil. |
Ei na... eu abia acum am citit, deci am ratat startul si de data asta
Salutare!
Cam meteorica, Black, da' ce sa-i faci? Asta-i viata...
De azi am inceput iar sa ma mai duc pe la locul de munca. Nu de alta, dar intrau in panica aia pe acolo ca nu ma mai intorc. Si ce disperati erau...
Am gasit aproape vraiste pe acolo. Dar, ma rog, am avut putere sa le pun in ordine
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 ... si saptamana viitoare concediu! Sper sa reusesc sa mai trec sa va salut macar! |
Iar concediu, dom'le? Pai ce-i asta? Toata ziua concediu
) Si... vreo directie, ceva?
blackgirl0 spune:
In ordine...
Olim, multumesc de felicitari! Pe tine ma bazez sa-mi spui ce si cum trebuie sa se comporte o mama de baietel! (Nu exista nici macar un semn de intrebare asupra sexului. I-a aratat mamei la ecograf luni tot ce trebuie!
) Se pare ca ramaneti in Spania?
Lora, distractie placuta cu musafirii si concediu placut! Undeva anume?
Raluca, nu stiu cum este intoarcerea ta la munca, dar presimt ca a mea va fi taaaaaare grea! De trei zile
, mananc, ma uit la teve si de lene mi-am mutat si laptopulin pat!
Azi imi fac curaj ca macar dupa-masa sa fac un drum prin apropiere, sa platesc niste facturi. De maine, iar la job! Bine ca-i doar o zi! ![]()
Azi:
O zi in care hotararile tale par a fi de nezdruncinat. E bine sa te hotarasti asupra unei investitii majore sau chiar sa ceri o marire de salariu. Poti incerca cu succes si abordarea unui nou proiect. Gaseste motivatiile necasare. Ai elan, insa nu ai know-how. Gaseste un studiu. Insa nu uita de cei apropiati, caci si ei sunt la fel de nerabdatori ca si tine. Atentie la cheltuieli.
si
Astazi in timp ce lucrezi ti se va parea ca toata lumea nu face altceva decat sa-ti puna piedici, incearca sa nu te mai enervezi din lucruri marunte. In familie lucrurile decurg bine, poate doar copii sa ia o raceala usoara, ia toate masurile pentru a preveni agravarea bolii.In timpul zilei, vei avea tendinta sa faci tot posibilul sa cheltui o suma mare de bani, chiar mai mult decat iti poti permite.Daca esti casatorita, stelele te tin departe de aventurile amoroase, pentru ca mai devreme sau mai tarziu sotul tau va afla totul de la cineva dintre "prietenii" tai.
Deci, doamnelor, abtineti-va azi de la aventuri amoroase! ![]()
![]()