Pregnyl 5000- urgent
Raspunsuri - Pagina 6
gabrielita_r spune:
DE O SAPTAMANA M-A CHINUI SA GASESC PREGNYL SI NU REUSESC ,AM SUNAT SI AZI LA GIULESTI SI NU AU .IAR LA FARMACIA TEI AU SPUS CA ADUC DAR TREBUIE SA CUMPAR TOATA RETETA PT FERTILIZARE DE LA EI.ESTE OARE POSIBIL SA TE OBLIGE SA CUMPERE MEDICAMENTE CAND EU AM CUMPARAT MENOPUR CU 650 LEI IAR IN FARM. ESTE 850.
DACA REUSESTE CINEVA SA CUMPERE SA NE ANUNTE SI PE NOI DE UNDE.
VA PUP.
amzulica spune:
Fetelor - la centrul de planning nu in spital - eu acolo am vazut. Sunati la tel. 021/3161279. ARE ca a primit luni o gramada. Va spun sigur - in fata mea cineva a cumparat - abia le adusese si stiindu-se de criza va dati seama ca au adus destul.
Cami
14+ 
mara80 spune:
idduna eu sunt din dorohoi,botosani si am nevoie urgenta de cel putin 2 fiole de pregnyl in jurul datei de 18 septembrie.
te rog sa-mi spui si mie de unde le-ai luat!
multumesc mult!
mara
elly_me spune:
Mara- pana pe 18 septembrie sau oct ai nevoie??
Suntem in 22 sept si msg l-ai postat pe 21 sept.
Oricum o prietena de-a mea are 1 ct*3fi si o vinde (20 ron fiola)- ea este insacinata in luna a 7a.
Daca are nevoie cineva astept msg pe PM- !!!pers. sa fie din Buc.

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
bubulina1 spune:
La Cabinetul de sterilitate din incinta spitalului Giulesti, 20 RON fiola.
Bubulina
Speranta moare ultima!
anaconda2 spune:
Care mai aveti nevoie...
La farmacia din Cora - Pantelimon ! Se gasea , cel putin sambata asta .
perl spune:
Daca aveti nevoie de PREGNYl de 5000 UI am eu mai multe fiole. Am varianta germana care se chiama PREDALON si pe care o folosesc si medicii din Iasi.(e exact aceeasi substanta doar ca Pregnylul nu se mai face!)
Eu sunt din Iasi, asadar daca sunteti in Iasi sau o zona apropiata pot sa va dau. Este depozitat corespunzator, eu l-am luat pentru uz propriu si am facut rezerva dar se pare ca am reusit inainte sa le consum pe toate!
Poate va molipsesc si pe voi!
Ma gasiti la adresa de email fish_perl@yahoo.com, puteti trimite email, eventual cu nr de telefon si va sun. (N-as vrea sa postez nr. de tel. aici!)
Multa sanatate.
Perl
cristy1977 spune:
fetelor, am nevoie urgenta de pregnyl saptamana aceasta si nu stiu de unde sa-l iau. am incercat la farmacia cora, la giulesti si in alte farmacii si ... nada de nada...
"After all, tomorrow is another day!"
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristy1977 fetelor, am nevoie urgenta de pregnyl saptamana aceasta si nu stiu de unde sa-l iau. am incercat la farmacia cora, la giulesti si in alte farmacii si ... nada de nada... ![]() "After all, tomorrow is another day!" |
Buna,
vb cu dr tau si intreaba dc pt el/ea e ok sa folosesti in loc de Pregnyl, Ovitrelle (aceeasi substanta). Ovitrelle e de alta firma si e mai nou la noi, se gaseste la Farmaciile Dona, poti gasi stocul in timp real pe site-ul lor.
Eu asta folosesc in loc de Pregnyl.
multa bafta!
Never say never!!!