Aspirante optimiste > 20 (328)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Buna seara fetelor!

Eu am fost la munca la viitorul apartament, la curatenie!
Pe mine m-ai cam pus pe ganduri Bea, eu am ovulat in z20 si in articolul trimis de tine zicea ca sa nu se conceapa bebei daca ovulatia depaseste z17!!! NUUUUUU!!!!!!
Daca as stii macar de cateva cazuri in care s-a putut si nu s-au pierdut sarcinile m-as simti mai linistita!
Oricum incerc sa nu imi pierd speranta!
Fetelor
Oana zice ca nu mai intra pe forum pana nu se linisteste un pic, pentru ca acum trece printr-o perioada mai trista, sau strsanta, nici nu stiu exact cum sa o numesc, sper ca ni se va re-alatura curand, cand isi va gasi un pic de liniste!.... Noi suntem alaturi de ea!!!!!!!

No ma duc la dus!!!! Byeeeeeeeeeeee

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Buna fetelor!

Eu sunt noua pe aici... de fapt va citesc de 4 luni dar nu am indraznit sa va scriu pana acum...
am aceeasi dorinta mare de a ramane dar pana acum minunea nu s-a intamplat...
andra se pare ca am aceeasi problema ca si tine ...ovulez destul de tarziu z17-18
daca ne poate ajuta cineva cu un sfat...ce se poate face pt a avea ovulatia mai devreme...in caz ca se poate face ceva

va pe toate fetele aspirante si pe -ute si sunt nerabdatoare sa le calc pe urme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikimodo spune:

bunaseara!! vreo veste buna ??'
vreo mamica la orizont ??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andra a fost o aspiranta care a ovulat in z30 si ceva si a dus sarcina la capat,deci se poate

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor!!

ce faceti? chefuiti? vad ca e cam pustiu pe aici...

Monica, sper in curand

http://tt.lilypie.com/a4Fhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor! Se pare ca iar sunt singura pe aici, dar asta e.
A venit vara si trebuie sa ne distram la maxim.De maine incep si eu distractia ca a intrat sotul in concediu (dam cu lavabila in casa)

Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Buna fetele
Se pare ca duminica nu prea e activitate pe aici... cred si eu...pe vremea asta frumoasa si intr-o duminica e pacat sa stai in casa. Mai stau si eu putin si plec la "colindat" cu sotul pe la prieteni.
Andra, ce s-a intamplat cu Oana? Ea a fost prima cu care am vb si care m-a incurajat sa intru pe forum...a fost atat de calda cu mine... imi pare rau ca trece printr-o perioada grea . Daca mai vb cu ea transmite-i ganduri calde din partea mea, si ca o astept cu drag inapoi.
Happyella bun venit. Si eu sunt tot noua, asa ca din pacate nu am un raspus pt intrebarea ta, dar sunt sigura ca una dintre fete it va raspunde si te va sfatuii! Va

Moni

Mergi la inceput

Happyella, bine ai venit! Sa scrii repede 10 mesaje ca sa nu iti mai fie moderate si ca sa iti fie postate instant pe forum!

Uite ca Anca ne incurajeaza si ma bucur tare mult, ca totusi sunt sperante si mai tarziu, multumim mult

Moni, si in cazul meu tot Oana a fost cea care mi-a raspuns prima la ce am intrebat, eu de fapt nici nu stiam exact unde sa postez, m-am trezit parca ca mi-a fost mutat mesajul la aspirantem deci nu mi-am facut o intrare prea calumea, sa imi zic povestea dar oricum Oana a fost cea cu care m-am inteles prima data fte bine. Acum a trecut printr-o serie de problemitze, eu tot sper ca o sa revina alaturi de noi, ca oricum ce zicea era totdeauna fte binevenit; poate citesti Oanaaaaa

Luna asta aceeasi poveste la mine ca luna trecuta, am facut in ziua ovulatiei si in ziua de dupa, om vedea daca s-a prinde ceva; dupa un an imi e greu sa ma gandesc ca EEEEU o sa fiu daaar cine stie!

No, sper ca aveti o duminica placuta, astept sa mai scrieti

Ale

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.

Mergi la inceput

Fetele, va invit la o prajiturica de duminica dupa-masa, hai sa o savuram impreuna!!!

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adra asa spuneam si eu si uite ca dupa un an jumate am avut 2 liniute,la 5 teste

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput