Reinnoire permis - unde, cat?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Pina la urma mai tb porcaria aia de viza medicala, sau nu? Ca nu m-am dumirit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

quote:
Originally posted by Georgeasca

quote:
Originally posted by Witchie

Georgeasca, mergem impreuna? :D

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Imperfectul simplu

Pai eu ma tot duc de fo 5 ani, de cind m-am maritat.
Ca mi-am schimbat si nume si adresa si tot ....

eu ma chinui de 8 ani tot asa maritis deci nume, adresa. si acus musai sa nu ma prinda vreo amenda laanul daca nu il schimb in termen
si da, trebuie si fisa medicala iar
doar daca schimbi carnetul in termen de un an de cand ai facut fisa nu o mai faci iar.

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:

fisa m edicala trebuie doar daca ai permisul expirat

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by april

quote:

fisa m edicala trebuie doar daca ai permisul expirat

uite aici ca trebuie si fisa medicala pe site-ul politiei scrie
1. ACTE NECESARE PENTRU PRESCHIMBAREA PERMISULUI DE CONDUCERE
• fisa detinatorului permisului de conducere completata prin dactilografiere avand aplicata fotografia si semnatura detinatorului la locul prevazut, iar pe verso se aplica timbrul eliberat o data cu fotografiile
• chitanta reprezentand contravaloarea permisului de conducere in valoare de 465.000 lei (C.E.C., B.C.R., B.R.D.)
• copie permis de conducere
• copie act de identitate
• fisa medicala avizata de policlinica de specialitate numai daca viza medicala din anexa permisului de conducere lipseste sau este expirata
• permisul de conducere
Observatii:
Fisa medicala pentru conducatorii auto este valabila 1 an. Daca permisul de conducere este eliberat de mai putin de 1 an, nu mai este nevoie de fisa medicala.

2. ACTE NECESARE PENTRU SCHIMBAREA NUMELUI DETINATORULUI PERMISULUI DE CONDUCERE
• fisa detinatorului permisului de conducere completata prin dactilografiere avand aplicata fotografia si semnatura detinatorului la locul prevazut, iar pe verso se aplica timbrul eliberat odata cu fotografiile
• chitanta reprezentand contravaloarea permisului de conducere in valoare de 465.000 lei (C.E.C., B.C.R., B.R.D.)
• copie hotarare judecatoreasca de schimbare a numelui sau de divort
• copie legalizata certificat de casatorie
• copie act de identitate
• fisa medicala avizata de policlinica de specialitate numai daca viza medicala din anexa permisului de conducere lipseste sau este expirata
• permisul de conducere vechi

nicol

Mergi la inceput

nicole, eu de curand mi-am schimbat permisul si nu am avut nevoie de fisa medicala. Daca iti schimbi permisul inainte de data expirarii de pe permis nu ai nevoie de fisa medicala. Sotul meu s-a trezit ca-i este expirat permisul si a avut n evoie de fisa.

Mergi la inceput

April te cred nu te contrazic. eu am spus ce am vazut pe site-ul lor. ar fi ok ca mai raman niste banuti in buzunar...

nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Stiam si eu ca daca permisul nu este expirat si il schimbi din alte motive nu trebuie sa mai faci fisa medicala dar daca asa scrie pe sit-ul politiei probabil ca asa este mai nou mai ales ca mi se pare logic si explicabil.
April, tu mai exact cand ti-ai schimbat permisul? Poate modificarea e mai noua.
Si eu trebuie sa-mi schimb permisul si trebuia sa-l schimb si acum 8 ani cand mi-am schimbat domiciliul si nu am facut-o. Acum iar imi schimb domiciliul si de data asta chiar trebuie sa-l schimb ca in 2010 oricum expira.
Sper ca nu o sa se prinda astia ca eu intre timp am mai avut o schimbare de domiciliu sa ma traga de urechi?
Si daca va trebui fisha medicala, in ce consta asta? cine o elibereaza?

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana d

Stiam si eu ca daca permisul nu este expirat si il schimbi din alte motive nu trebuie sa mai faci fisa medicala dar daca asa scrie pe sit-ul politiei probabil ca asa este mai nou mai ales ca mi se pare logic si explicabil.
April, tu mai exact cand ti-ai schimbat permisul? Poate modificarea e mai noua.
Si eu trebuie sa-mi schimb permisul si trebuia sa-l schimb si acum 8 ani cand mi-am schimbat domiciliul si nu am facut-o. Acum iar imi schimb domiciliul si de data asta chiar trebuie sa-l schimb ca in 2010 oricum expira.
Sper ca nu o sa se prinda astia ca eu intre timp am mai avut o schimbare de domiciliu sa ma traga de urechi?
Si daca va trebui fisha medicala, in ce consta asta? cine o elibereaza?

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

pe 12 iunie l-am schimbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Si eu sunt cu permisul expirat de o luna si nu am nicio tragere sa-mi fac fisa medicala. Cat despre unitatile unde se poate face viza medicala acestea le gasesti pe site-ul politiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

Doamne dumnezeule Witchie, ce o fi in capul meu de nu am vazut reinnoire 'permis', am citit o cu totul alta bazaconie :-)))) si cum te cunosc de mult de pe forum chiar m-a cuprins o anxietate pana am deschis subiectul...

Mergi la inceput