Oare sa divortez?
Raspunsuri - Pagina 4
susur spune:
Eu zic sa divortezi, asteptarile tale de la viata sunt altele,sunteti diferiti pur si simplu.Casatoria nu se face doar din dragoste mai sunt multe altele care stau la temellia ei.
vikinga spune:
Rufus de mult vroiam sa-ti zic ca la rubrica asta in unul ori in doi ori in trei ori deloc ai cele mai bune si adevarate raspunsuri, uite o floare de la mine si salutari fetelor:)PS: ti-ar sade bine cu niste stele mov sub nick;) Laura draga mea, nu face mai mult decit poti, relaxeaza-te, gaseste-ti si alte preocupari, nu te focusa numai pe el sa-ti aduca implinirea si fericirea. Nu ma refer ca trebuie sa o gasesti in alta parte. Ma gindesc ca programul tau e prea monoton si te stradui prea in stil de romanca traditionala..gata is maritata, tre sa le fac acum pe toate si cit mai repede. Gaseste-ti alte activitati. Dupa job mergi o ora la un fitness, ori la ore de aerobic cu fetele, muzica tare, risete si voie buna, te repun in forma si fizic si psihic. Ia-ti si tu o amica la cite un cinema, in we la fel socializeaza mai mult. Nu trebuie sa stai in ritmul lui, te inteleg pe de o parte, ca vrei mai mult. Iti spun ca doar focusarea pe partener nu-ti face bine acum. Si cine stie se frustreaaza si el si ajunge sa creada ca nu o sa fie niciodata un barbat de vis. Daca te adora, cit de tinerel ar fi tot nu-i pica bine la moral.Daca esti fericita cu tine insati si iti gasesti puterea in tine si nu in barbatul de linga tine, vei reusi in orice directie. Vei putea sa divortezi stiind ca ai luat hotarirea cea buna ori vei reusi sa-i mai dai ragaz pina ajunge sa-si ia un job fara sa te simti aiurea.E tare tinerel, serios asa. Nu ma prea pricep la astfel de relatii, nu am intrat niciodata intr-o relatie cu un tip daca nu avea cu 8-12 ani mai mult, asa sa fie gata maturizat:) Nu mi-am luat riscuri deloc. Pt ca mi-a fost oroare de iubitii/sotii care te confunda cu mama-sa si vor sa fie ocrotiti, protejati, ori care sa-si puna problema ca nevasta le da ori nu voie sa cheltuie pe un hobby, ascund prostiile si greselile ca sa nu se supara soata-mama si sa nu ii pedepseasca ori cer voie sa mearga la o bere ori cine stie pe luna. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
afibebe spune:
si eu sunt de parere ca divortul e cea mai buna solutie.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
Rufus spune:
quote:
citat din mesajul lui vikinga
Rufus de mult vroiam sa-ti zic ca la rubrica asta in unul ori in doi ori in trei ori deloc ai cele mai bune si adevarate raspunsuri, uite o floare de la mine si salutari fetelor:)
PS: ti-ar sade bine cu niste stele mov sub nick;)
Multumesc pentru aprecieri. Inseamna ca, poate, incep sa ma maturizez....
Stele mov? Greu de spus...Matur, matur, dar cu diplomatia nu stau grozav. Poate cand ma fac mare!
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
mariamunteanu spune:
Si mie imi place cum gandeste Rufus (am vrut initial sa spun "imi place de Rufus", dar ma tem sa nu se rusineze). Da raspunsuri pertinente si bine gandite.
de la mine
Maria
J G spune:
quote:
citat din mesajul lui mariamunteanu
Si mie imi place cum gandeste Rufus (am vrut initial sa spun "imi place de Rufus", dar ma tem sa nu se rusineze). Da raspunsuri pertinente si bine gandite.
de la mine
Maria
Zi mai bine ca ti-e frica sa iei niste genti in cap de la Tora
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
mariamunteanu spune:
Pai mi-e cam frica ... am vazut in poze ca Rufus are lipici la fete - toate trag la el, mari si mici. Uite- asa ii fac , unde sa mai am si eu loc ?
Maria
Rufus spune:
Fetelor, va rog...
Nu-s asa multe, una mare si trei mici...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
mariamunteanu spune:
[quote]citat din mesajul lui Rufus
Fetelor, va rog...
Nu-s asa multe, una mare si trei mici...
Toate sunt frumoase, sa-ti traiasca ! Ai de ce sa fii mandru.
Maria
mariana_1976 spune:
Eu cind am venit aici, cu mai bine de 1 deceniu in urma, am ramas cam surprinsa sa observ ca majoritatea oamenilor nu prea aveau grija zilei de maine...Adevarul este ca in tara asta oricum ai fi (somer, bolnav, betiv, etc) statul are grija sa nu ramina nimeni pe drumuri sau fara un colt de paine...
Sotul meu nu s-a omorit cu "grijile" la 20 si ceva, dar nici acum...El zice ca nu exista problema fara solutie...
Eu la cursuri trageam tare ca asa eram obisnuita din Romania.LOL
El...se plictisea la "scoala",mi se parea ca nu invata mare lucru, insa la examene, avea mereu rezultate bune.
Planuri nu-si face niciodata, in schimb are "idei" care sunt inteligente, recunosc, asa ca "il iert".LOL
Dupa un timp scurt mi-am dat seama ca el chiar isi permitea sa fie "lenes".
Poate ca felul si tara in care a fost crescut l-au invatat niste lucruri care noua, ca romani, ni se par un pic ciudate si chiar deplasate.Daca m-as fi nascut aici poate ca si eu as fi fost mai indiferenta fata de unele aspecte ale vietii...
Daca intr-adevar simti ca nu poti accepta felul lui de a fi si nu reusesti sa intelegi atitudinea lui fata de viata fara sa faci multe compromisuri, atunci poate ca nu sunteti facuti unul pentru altul.