Nici Port Aventura nu-i rau!
Au tot fost subiecte despre Disneyland Paris si eu m-am grabit sa scriu la ele fiind mare fan. Dar vreau sa va informez ca, desi nu cred ca vreodata un alt parc de distractii va inlocui Disneyland in sufletul meu, nici Port Aventura nu e rau deloc.
E un parc de distractii facut dupa modelul Disneyland, impartit in cinci tari (adica tzari). Sunt distractii pentru toate varstele, s-a distrat si micul meu de 2 ani si adolescenta mea. M-am distrat si eu...
Marele avantaj al parcului este ca e la mare. De aceea m-am si grabit sa va povestesc despre el, puteti combina litoralul cu parcul de distractii. Este la sud de Barcelona, pe Costa Dorada, cea mai apropiata statiune de pe litoral fiind Salou (cea mai apropiata de Port Aventura). Mai sunt foarte aproape Pineda de Salou (mai exista o Pineda pe Costa Brava, mult mai departe!) si Cambrilis. Dar cred ca se ajunge rapid si din alte localitati situate la sud de Barcelona fiindca Port Aventura are si gara (cam impropriu spus gara, dar opreste trenul...)
Daca intereseaza pe cineva, mai povestesc...
Raspunsuri
anda141 spune:
Ce tare esti la plimbari !! Super, super !! Sora mea a fost la Port Aventura in Spania, eu doar am trecut pe langa ptr. ca era extrasezon .
A_Iulia spune:
Da, pe mine ma intereseaza si destul de urgent,ca fii-mea e acum acolo.
Cate zile trebuiesc alocate pentru Port aventura? O zi, doua, cinci? Voi cum ati facut?
Adina + Olivia Q1.04
Bebe Beca spune:
Noi am alocat 3 zile..., dar am mai fi stat. Al ales hotelul Caribe, din cadrul parcului.
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
maurice spune:
Am fost si noi la Port Aventura acum cativa ani si ne-a uns la suflet (desi aveam 24 de ani)! In primavara era cat pe ce sa mergem din nou, dar la toamna mergem sigur din nou!
Este grozav, ne-am distrat in fiecare secunda petrecuta acolo, au foarte multe trenulete, barcute pe apa, poti participa la diverse concursuri de indemanare incredibil de atractive! Am castigat la cateva astfel de concursuri cativa pestisori frumos colorati (de plus) si ii pastrez si acum, imi aduc aminte de acele momente speciale
.
Printre distractiile preferate a fost plimbarea cu o barcuta de cauciuc pe un canal de apa amenajat sa curga foarte rapid, astfel incat de invarteai, te stropeai, te ciocneai de ceilalti
.
Am stat Salou si am alocat 1 zi parcului, dar cel mai bine ar fi fost sa mai stam 1 zi!
Fomalhauti spune:
Cred ca 3 zile sunt...."necesare". Asta ca sa te dai in tot (acum, nu toata lumea se da in toate, dintre noi nu a vrut nimeni sa se dea in montagne-russe-ul Dragon Khan care se da de 8 ori peste cap...) si sa vezi toate spectacolele si de doua ori pe cele care iti plac (mie mi-a placut "China Town", un spectacol cu acrobatii uluitoare). Apoi este spectacolul nocturn - ca si la parada de la Disneyland este foarte posibil ca prima data sa ajungi prea tarziu si sa iti alegi un loc de unde nu vezi tocmai bine.
mcm spune:
Si noua ne-a placut Port Aventura desi nu suntem amatori de senzatii tari. Am stat doua zile si a fost suficient pentru noi. Cel mai mult ne-au placut spectacolele (China Town - l-am vazut de 2 ori si Bubble Show) si faptul ca parcul era impartit pe regiuni iar specificul fiecareia era foarte bine detaliat. Daca ajungeti in Barcelona va recomand sa-l vizitati.
Laura T spune:
Am fost si noi anul trecut la Salou special pentru PortAventura. Super este, mai ales spectacolele si parada de sfarsit, la ora inchiderii! Fii-mea cea mare si sotul se dau in toate chestiile furnizoare de adrenalina, eu si cea mica suntem mai pasnice
, dar tot ne place...
Anul acesta am fost la Benidorm, mai la sud, pe Costa Blanca, special pentru Terra Mitica, Aqualandia si Mundomar, e dragut si acolo, mergeti cand aveti ocazia...
danielai spune:
Sunt mult mai scumpe hotelurile dn parc fata de alte hoteluri de aceeasi categorie de pe coasta Spaniei? Adica merita sa stam mai multe zile ca sa avem acces cand vrem la parc, dar sa mergem si la mare la plaja si chiar sa vizitam Barcelona?
mcm spune:
quote:
citat din mesajul lui danielai
Sunt mult mai scumpe hotelurile dn parc fata de alte hoteluri de aceeasi categorie de pe coasta Spaniei? Adica merita sa stam mai multe zile ca sa avem acces cand vrem la parc, dar sa mergem si la mare la plaja si chiar sa vizitam Barcelona?
Daniela
Daniela noua ni s-au parut mai scumpe, depinde cat iti permiti. Adica pentru intrarea in parc gratuita nu merita sa platesti atat in plus fata de un hotel de aceeasi categorie din apropiere. Si mai ales daca vrei sa faci plaja si sa vizitezi Barcelona nu cred ca merita sa stai la un hotel din cadrul parcului. Parcul este cam izolat, daca vrei sa faci plaja trebuie sa mergi in Salou sau Tarragona.
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii