Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Marti ne-am intors si noi din concediu. Am fost cu pitica la mare si a fost minunat. Copilul a dormit cate 12 ore pe zi, adica de 4 ori cate 3 ore. Sincer nu mi-a venit sa cred. Ea doarme foarte bine si acasa, dar sa doarma asa pe plaja....
Oricum, s-a obisnuit foarte mult cu noi, sa ne jucam, sa vorbim, sa ne plimbam si mai ales sa fie cu tati toata ziua. Cand ne-am intors acasa...dezastru, tati a plecat la serviciu, mami a avut treaba sa despacheteze si sa aranjeze lucrurile, la plimbare, doar seara ca era prea cald. Si uite asa am avut un maraici, de am zis ca plec inapoli la mare....hihihi...as vrea eu.

Din urma nu prea am apucat sa citesc, decat asa pe sarite.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a%204a/?albumview=slideshow
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a3a/?albumview=slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by danonique

Buna dimineata!Venim si noi la cafea.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Buna dimineataaaa Dana !!!!
Eu sunt la a doua cafea...
Una am servit-o la 5.30 dupa masa lui eleni care s-a trezit la 5 iar acum sunt deja la cafeaua cu colegele de serviciu...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danonique

Eu am o problema cu Vanessa.De cand ne-am intors din vacanta vrea numai in brate,plange foarte des si nu vrea sa vorbeasca cu nimeni.De multe ori face aceleasi gesturi ca si Albert.Oare e posibil ca regresia pe care o face primul copil la aparitia celui de-al doilea sa tina atat de mult?Ma ingrozeste ideea ca de pe 25 august va merge la gradinita si nu stiu daca se va acomoda.Dati-mi niste sfaturi ca sa reusesc sa o fac mai independenta ca e prea lipita de mine.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Dana, eu am stat cateva saptamani doar eu si cu dimitris de ma duceam la eleni sa o pup si sa ma joc cu ea doar cand dormea dimitris sau impreuna cu el....
Ieri dimitris mi-a cerut sa-l iau in brate si sa-l plimb prin casa...
Primul impuls a fost sa-l refuz ( ma gandeam la saracul meu spate....) dar apoi mi-am revenit repede si l-am facut cateva "ture" ca sa fie fericit!
Trebuie sa fuim fooooarte atente si sa nu-i ingnoram niciun pic pe cei mari bindiferent cat de ciudate (pentru varsta lor...0 sunt cererile lor...
Eu cred ca vanesa se va acomoda la gradi si ii va face chiar bine sa stea cateva ore zilnic in colectivitate, sa nu il mai vada pe frate-sau tot timpul...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristacoman

Buna dimineatza!
Dana, nu esti singura. Vin si eu la o cafea.

http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a%204a/?albumview=slideshow
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a3a/?albumview=slideshow

si eu, si eu cu voi !!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:

Marti ne-am intors si noi din concediu. Am fost cu pitica la mare si a fost minunat. Copilul a dormit cate 12 ore pe zi, adica de 4 ori cate 3 ore. Sincer nu mi-a venit sa cred. Ea doarme foarte bine si acasa, dar sa doarma asa pe plaja....
Oricum, s-a obisnuit foarte mult cu noi, sa ne jucam, sa vorbim, sa ne plimbam si mai ales sa fie cu tati toata ziua. Cand ne-am intors acasa...dezastru, tati a plecat la serviciu, mami a avut treaba sa despacheteze si sa aranjeze lucrurile, la plimbare, doar seara ca era prea cald. Si uite asa am avut un maraici, de am zis ca plec inapoli la mare....hihihi...as vrea eu.

Din urma nu prea am apucat sa citesc, decat asa pe sarite.

Super bine!!!
Pacat ca nu si-a pastrat obiceiurile capatate la mare...
Adevarul este ca si pe un om mare il ia somnul mai des la mare datorita aerului, zgomotului valurilor etc. ....
Poze cand ne pui?

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata, ;a mai multe lunite clopoteilor frumosi ce se sarbatoresc azi.

O sa ma uit acasa si va spun ce mi-a dat doctora, sunt niste picaturi, si eu mi-am dat seama ca e nevoie de doctor pentruca acele ciupituri sau micsorat dar parca aveau puroi in ele si asa ne-am dus dupa ce le-am studiat mai indeaproape

Danonique, super poze imi pare bine ca va-ti relaxat si ca ati rasfatato pe printesica cre sigur simtea nevoia.

LauraD, te inteleg cu serviciul eu care la-m reluat la 1 Aprilie, si tot cu naveta pentruca ai mei stau la Pucheni la 13 km de ploiesti asa ca dimineata o las, ma asteapta saracu taicamiu la poarta cu carutu sa o plimbe ca ea mai adoarme pe drum iar apoi o iau cand ies de la serviciu si mergem acasa, asa ca eu odihna nimic, si in concediu am luato cu noi ca nu pot sa o las tot la ma in primul rand de dorul iei si in al doilea rand se mai odihnesc si ai mei saracii, dar cand o sa se mai mareasca mai pleca si cu iei sa ma mai odihnesc si eu.

Ema distractie placuta si fugiti ca e super la mare si acum noi avem copii mari

Ereen eu nu pot sa deschid saitul sa votez si eu

Angeliqu, frumos a mai crescut Pupicu si ce sandalute avem, dar de ce tragem bebe de urechi? Si cu ce a patit pupi nu stiu ce sa zic ca noi nu avem dinti, si cu vaccinurile sincer eu le-am facut pe cele cu plata si nu am avut restrictii sau efecte secundare

miri mersi mult, sa stii ca eu am vrut sa mai iau una dar nu am mai gasit, ca buni ne-a cumoparato pe aceea

as fi vrut sa scriu mai mult dar a parut o urgenta pe aici pe la sarbici si sa nu pierd mesajul il trimit dar sper sa pot sa revin

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 4 luni, 3 saptamani +

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Laura, doar prima zi acasa a fost mai grea, apoi si-a intrat repede in ritm.
La mare ma trezeam la 5-5.30 si la 6 cel tarziu eram pe plaja, si fata incepea ziua bine, cu plimbare dimineata. Acum, acasa, ne-am trezit impreuna la 9, ca de eram si eu obosita. Si nu am mai iesit afara ca am avut treaba. Azi, s-a trezit la 8 si la 10 a vrut somn si doarme vreo 2 ore. De fapt si ieri a dormit foarte bine, doar prima zi acasa a fost mai greu, plus ca era asa de curioasa ca a studiat toata casa, de mai multe ori.
Poze pun azi, mai pe seara. Va anunt.

Dar sa va spun ce ghidusii a facut mandra mea: la fix 5 luni, s-a ridicat singura, din fund in picioare, tinandu-se cu manutzele de degetele mele si a stat asa teapana cateva minute, apoi s-a lasat singurica, usor in fund. Nu mi-a venit sa cred, ea statea in picioare, dar tinuta de noi.

Si, isprava nr. 2, ieri, am pus-o in leagan si am, plecat 2 minute din camera, la un moment dat incepe sa tipe si sa planga, nici una nici alta, si vin repede ...si ce vad....copilul era pe jos, in fata leaganului, in fund, de nu stia daca sa planga sau nu. Si-a scos legatura din clema cu care era prinsa si...a alunecat din leagan. Norocul nostru , ca leaganul are scaunul mare, cu partea dinspre picioare lunga si aproape de pamant, asa ca fata a alunecat usor.
A fost un pic socata ca s-a trezit pe jos. Deee se mai intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

quote:

Buna dimineatza!
Dana, nu esti singura. Vin si eu la o cafea.

si eu, si eu cu voi !!!!

si Eleni - 05.02.2008

Neata, repede, sa nu plecati - m-alatur si eu la un ness (cafeau pt mien e somnifer).

Cum fac sa votez pt Razvan (Ramo) si Robert(Moni)?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

quote:

Laura, doar prima zi acasa a fost mai grea, apoi si-a intrat repede in ritm.
La mare ma trezeam la 5-5.30 si la 6 cel tarziu eram pe plaja, si fata incepea ziua bine, cu plimbare dimineata. Acum, acasa, ne-am trezit impreuna la 9, ca de eram si eu obosita. Si nu am mai iesit afara ca am avut treaba. Azi, s-a trezit la 8 si la 10 a vrut somn si doarme vreo 2 ore. De fapt si ieri a dormit foarte bine, doar prima zi acasa a fost mai greu, plus ca era asa de curioasa ca a studiat toata casa, de mai multe ori.
Poze pun azi, mai pe seara. Va anunt.

Dar sa va spun ce ghidusii a facut mandra mea: la fix 5 luni, s-a ridicat singura, din fund in picioare, tinandu-se cu manutzele de degetele mele si a stat asa teapana cateva minute, apoi s-a lasat singurica, usor in fund. Nu mi-a venit sa cred, ea statea in picioare, dar tinuta de noi.

Si, isprava nr. 2, ieri, am pus-o in leagan si am, plecat 2 minute din camera, la un moment dat incepe sa tipe si sa planga, nici una nici alta, si vin repede ...si ce vad....copilul era pe jos, in fata leaganului, in fund, de nu stia daca sa planga sau nu. Si-a scos legatura din clema cu care era prinsa si...a alunecat din leagan. Norocul nostru , ca leaganul are scaunul mare, cu partea dinspre picioare lunga si aproape de pamant, asa ca fata a alunecat usor.
A fost un pic socata ca s-a trezit pe jos. Deee se mai intampla.

WOW !!!!!
M-a impresionat pitica ta !!!!!
In primul rand m-a impresionat ca sta in fundulet singura la 5 luni....!!!!!
Si apoi ca s-a ridicat singurica in picioare!!!
FELICITARI !!!!!

Eu inca nu am curaj sa o las singurica in fundulet...
Mi-e frica sa nu fie prea devreme...
Abia astept sa merg luni la medic si sa intreb!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Danonique eu am un singur copil dar stiu ca primul nu trebuie neglijat niciodata pentruca simte ca locul iei sa restrans si acum ca va0ti intors din vacanta e si mai rau incearca sa-i acorzi mai multa atentie fara al neglija pe cel mic laaso sa se implice si ea cat de cat in treburile tale sa te ajute la baita la mai multe, sa o iei in brate sa vorbeste cu ea sa te bucuri la tot ce face ca si cum ar fi prima data si as mai departe, noi suntem 4 frati si stiu ce inseamna sa fii pe locul 2, 3 apoi 4 ca eu sunt cea mare

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 4 luni, 3 saptamani +

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput