Capuse la caini

Capuse la caini | Autor: MihaelaV

Link direct la acest mesaj

Catelusei mele i-am gasit o capusa acum 2 saptamani, am mers cu ea la veterinar, i-a dat cu Advantix si mi-a spus ca are valabilitate 2-3 luni. Ieri i-am gasit o capusa in urechiusa cea mai mare pe care i-am gasit-o de cand o am.
Cu ce as putea sa ii dau ca sa fiu sigura ca e eficient si stau 2 luni fara probleme?
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Cu Frontline.E un pulverizator, il gasesti la orice Pet-shop. Se dau 2 " fas-uri" pe kilogram, pe toata superafat corpului.

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Multumesc pentru raspuns.
Nu e toxic Frontline? Eu stiam ca aceste solutii se dau doar la ceafa pt ca nu se pot linge acolo

Mergi la inceput

Nu e toxic. Citesti indicatiile de pe eticheta.

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Eu zic ca mai mult de 1 luna nimic nu e eficient.Ce poti sa ti mai mlte luni e zgarda Scalibor care e indicata 6 luni valabilitate dar 4 e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Stronghold folosit lunar vara si la 2 luni in sezonul rece. Este mai bun decat frontline si nu este toxic pt. animalut. Actioneaza si asupra parazitilor interni. Se aplica intr-un singur loc, dupa cap.

Mergi la inceput

Eu am fost vineri la veterinar si mi-a recomandat zgarda Kiltix( produsa de Bayer).Scrie ca e eficienta inpotriva purecilor si capuselor 7 luni de la "instalare".Eu as fi f. multumita sa aiba efect si vreo 3-4 luni macar... Le-am cumparat la toti, iar la pisici am luat Advantage ( niste tuburi f. mici cu cateva picaturi de solutie) care se picura pe ceafa, care au efect o luna.

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Si eu am fost azi la veterinar si tot Kiltix mi-a recomandat
E crem si tot ce ti-a spus si tie mi-a spus si mie., costa 31 de lei pt cine mai e interesat.

Initial am intrebat de zgarda Scalibor dar nu aveau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatienutza23 spune:

Buna
eu de ani buni de zile folosesc pt Axie al meu Frontline fiola, si am fost f multumita.

Mergi la inceput