Puiuti de Randunici 2008!! (48)
Raspunsuri - Pagina 19
Nicoleta spune:
Kya, nu stiu unde vreti voi sa mergeti, insa aici la noi (intre tampa si dealul din spatele ei) este extrem de caaaald. Noaptea sub 18 grade nu scade, si cand zic noaptea ma refer la 12-1... Ziua 28-29 la umbra. Cine zice ca e frig la munte?
A, ca e aerul mai tare, mai curat... astea nu pot fi decat de binepentru un bebelus, nu? DAca vedeti ca nu-i place, va opreste ceva sa nu mergeti acasa a doua zi?
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
numeioana spune:
Kya, du-o pe Sanziana la munte!! Cum sa raceasca de la aerul rece?! Stai linistita ca daca o imbraci cum trebuie (in functie de temperatura si cum simti tu) nu pateste nimic. Poate doar sa fie super fericita ca poate respira aer curat!
Naty, imi pare rau de Iulia ca iar sufera din cauza vaccinului. Pucca, sper sa pape si fetita ta cat trebuie si sa nu fie nevoie sa schimbi si tu laptele...
Eu sunt super incantata. Aseara i-am dat lui David cereale in laptic, cum m-a sfatuit Naty, si a dormit toata noaptea. Ei, s-a trezit el de vreo 2 ori si dadea din picioare in pat, dar i-am bagat suzeta si s-a culcat la loc. Sper ca e prima din sirul de nopti dormite in totalitate de puiul meu!![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
pucca spune:
Mimo
multumesc mult pentru sfaturi, parca m-am mai linistit oleaca.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
mimonix spune:
Ariel, plecam pe 10 venim pe 21.Pt pasapoarte suna tu la nr de aici http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/index6.htm si il afli sigur.Eu am mai dat linkul asta , cu actele : http://forum.desprecopii.com/Default.aspx?g=posts&t=4442 si programul dar zic sa verifici la telefon totusi. Si nu uita de timbru de 1 leu ca asta nu scrie.
Daca omu' are CI de Buc si Pasaport de bt , NU BUN!
Ca o sa-l trimita la politie sa-si schimbe pasaportul (in IORGA NU SE SCHIMBA) si tot la politie, cand il schimba, poate include la cerere si copiii.In schimb la politie, nu stiu daca trebuie declaratie de la notar ca esti tu de acord sau e valabil si acolo cu completarea formularului pe verso.Trebuie sa intrebi.E clar insa ca in Iorga nu are ce cauta cu pasaport de BT si CI de Buc
Complicat!
Naty,CM ceva?
Eu chiar am precizat ca Iulia e un caz aparte DESI mie chiar mi se pare ok ca are 5 kg.A luat 4 kg in 5 luni....mie mi se pare super.MIE
si asta nu inseamna nimic.
Cat despre piersica, n-am inventat-o eu
dar eu ziceam si ieri si am zis de fiecare data ca MI S-A SPUS ca NU E BINE sa-i dai mai multe sucuri amestecate sau alternate ci sa mergi pe unul singur cu care copilul s-a oisnuit, il papa bine si il tolereaza bine.Asta pt ca ei au nevoie de o anume stabilitate, nu prea le plac surprizele! Si daca ai ghinionul sa pui in lingurita ceva ce nu-i place, data viitore cand vede lingurita
Degeaba revii tu la morcovi, pa lingurita !In plus daca ea are oricum niste probleme cu laptele sau cu mancarea, ai bagat si piersica (ceva nou deci) si azi daca o apuca burta nu mai stii nici tu de la ce. Parerea mea!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
numeioana spune:
Luny, ultumim de info despre expunerea bebeilor la soare! F. bine de stiut!!
Pupici!
La multi ani de 4 iulie!![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mimonix spune:
Kya drum bun la munte! S-au schimbat vremurile, nu mai mergi cu trenul sau cu Dacia, sunt pensiuni f dotate, o cadita simpla e 3 lei daca nu vrei sa renunti la ea o iei de acolo, etc...Aerul e super si e mai racorica un pic, copilul se va simti super.Pa si dixtractie placuta!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
Luny, Nicoleta, Ioana, Mimo 
La Sinaia vrem sa stam, dar fiind cu masina, ne vom plimba mai peste tot. Si eu sunt la fel de convinsa ca o sa-i faca bine aerul de munte.
Si mie o sa-mi prinda bine o pauza, ca imi iau campii. Azi dimineata am tras o portie buna de plans, de ieri sunt cu fundul in sus - a venit sora randunoiului din Canada in vizita, si dintr-o comunicare execrabila intre ea si frate-su, eu am iesit ca sunt de vina ca nu am avut pe masa 7 feluri de mancare... El de cand e cu nasul operat, nu mai face nimic - EU scot copilul in parc (ca el nu are voie sa stea la soare), EU fac cumparaturile (ca el nu are voie sa care, sa faca efort), EU stau toata ziua cu copilul sa o hranesc, sa o linistesc, sa o adorm, sa o spal, sa o schimb (ca lui ii e frica sa nu primeaasca accidental un cap in nas). Si, din vina mea, nu au plecat musafirii ghiftuiti acasa...
L-am intrebat de o mie de ori cand vin in vizita, ca sa stiu cum sa ma pregatesc, si daca pun masa de pranz sau nu. Imi zice - "ei, candva pe seara" Si ieri la pranz, cand ma intorc din parc (unde by the way, eram cat pe aci sa trebuiasca sa schimb roata, pentru ca nu a facut presiunea la roti...) imi spune "vezi ca sunt in drum spre noi, si mergem la restaurant, ca asta nu e casa de primit oaspeti" (din nou, vina mea ca nu am avut timp sa fac curatenie luna). Ca sa mergem la restaurant, trebuia sa las copilul cu mama. Care mama imi tranteste "pai ce, eu nu sunt invitata?" Alt circ...
Si uite asa, am stat acasa, si gustarile care trebuiau sa fie pentru seara, s-au tranformat intr-o masa de pranz insuficienta.
In concluzie, totul e vina mea
si cica mai am si ceva impotriva familiei lui... ca de aia nu le-am dat sa manance...
Sa mor daca nu-mi vine sa iau fata si sa ma duc singura in creierii muntilor, sa nu mai aud de nimeni si nimic.
De ieri, de la vizita, Sanziana e maraita si nervoasa, plange si vrea numai in brate. Ea care era un copil model, aseara s-a chinuit aproape o ora pana a adormit.
Sa va mai zic ca soacra-mea are o infectie cu stafilococ in gat, si ieri a vrut sa tina copilul in brate si a pupat-o peste tot?!? I-am zis randunoiului ca daca mi-a imbolnavit copilul fac o criza de nervi! Am rugat-o fffff mult sa nu vina in vizita daca e bolnava, ca nu am nimic cu ea, dar intai sa se vindece! Noooo
Offf!
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Ali_bia spune:
Neata la amiaza
Am terminat cu sarbatoritul ![]()
LMA pentru David de Simo, ce mai ai baiat mare, sa-ti traiasca
LA MULTI ANI si bebeilor de azi
Madalina de oprescuflore, Alexandra de BurticaMica si gemenilor Nicolas si Matei de VeraAlina

Kya drum bun la munte, si nu mai este cum era inainte ca nu e bun asa, fa asa etc....
Cuscra ce faci?
ginere-miu ??

Hai ca-l trimit ca mi sa inchis laptopul, noroc ca l-am salvat
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
mimonix spune:
Kya
groaznic ce pove tu acolo! Sa speram ca stafilococul a ramas in gat la soacra unde ii e lui bine si se face mare
Un lucru pot sa spun.Astea sunt niste faze trecatoare, supararea va trece si totul va revenii la normal.Dar fata e maraita pt ca te simte pe tine nervoasa (SIGUR!) si t ca a avut ieri arte de lume multa, multe brate, etc. Calmeaza-te si du-te unde vrei tu! Problema stii care e?Ca daca toti ti se impotrivesc si Doamne fereste incepe sa fornaie fata la munte, din cauza ta o sa fie si asta! E raspunderea ta!
Bafta sa iei cea mai inteleapta decizie!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze
natynic spune:
Uff...am reusit 160 ml in 50 de minute...Tot e ceva...dar sunt epuizata
-uite asa o sa slabesc eu!
Kya, mai concret chiar decat fetele, eu iti spun ca am fost cu Iulia week-end-ul trecut la munte. In afara de problema mancarii care nu are nici o legatura, totul a fost super ok, a stat cuminte in masina, din caldura de acolo am scos-o la 18 grade cat erau seara cand am ajuns la Predeal, a dormit tun toata noaptea intr-o camera in care erau vreo 20 de grade si nu 28 ca la ea acasa, intr-un patut nou, a facut baita sub dusul de acolo, nu a plans nici un minut aiurea, n-a racit (si ea doar e mult mai infofolita ca Sanziana. Daca nu se va invata de mica cu iesiri si schimbari, cu cat creste va fi mai greu. Eu zic ca ii va prii la maxim.
Mimo, maaama ce ma certi! Nu sunt la CM ci doar dupa o noapte super-nasoala, probabil usor sa-mi sara mustarul dar nu e cazul, ca tu te-ai ambalat, nu eu!
I-am dat suc de piersici pt ca pediatrul mi-a zis sa incerc mai multe fructe, mai ales ca e sezon, pt ca numai asa imi voi putea da seama ce-i place, ce-i prieste si ce nu, ce o constipa si ce o scoate afara, etc. Si nu cred ca va refuza lingurita-eu nu am teama asta de lingurita pe care o ai tu-nici ca da afara, nici ca se pateaza pe haine, nici ca va refuza. Pt ca totul depinde de rabdarea noastra, nu a lor.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea