Puiuti de Randunici 2008!! (48)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

'neatza!!!
hai la o tona de !!!!!!!
eu vreau sa pap, sa mobilizez randunoiul si sa ne imbarcam catre Carol iar, ca tare bine a fost ieri!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza! Si eu prezenta cu
Bianca mea, iar nu a mancat cum trebuie. Toata lumea imi spune ca e normal, din cauza caldurii. Ca sa nu-mi fac griji, ca toti copii trec prin perioade din astea. Dar numai sufletul meu de mama, stie cate griji imi fac. Ea este foarte jucausa si vesela, iar eu ma stresez cand vad ca nu mananca tot.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Pucca, asa este, calduraii afecteaza si pe copilasi, si nu mananca cum trebuie, nu dorm bine...si Mateiul meu mai face figuri cu sanul, e mai toata ziua agitat si frichinit...offff...lasa ca se fac ei mari, si vor putea sa ne spuna ce nu-i bine, ce-i deranjaza, abia astept sa ma inteleg cu el, sa vorbeasca!

Mergi la inceput

Naty stateam si ma gandeam azi, daca nu le-ar place laptele, ar trebui sa nu-l manance deloc, nu? A mea mananca cu mare pofta de zici ca nu o sa-i ajunga, dupa care se opreste brusc si incepe sa scoata tetina cu limba, afara din guritza razand. Dupa care daca insist, incepe sa gangure insistent cu tetina in guritza.
Off cum zicea si Luny, de abia astept sa putem comunica, sa-mi spuna ce nu fac bine si ce nu-i convine.

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fete! de ieri dupa amiaza teo a fost super agitat. a vomitat, a plans rau de tot, facea partzuri si nu a mancat...nici eu nu am mai insistat cand am vazut ca vomita. abia azi noapte a mancat 120 ml in sila, iar acum iar nu vrea!!! a mancat doar 60 ml, a mai tras din tzitzi pe la ora 6, dar nu stiu cat si nu cred ca prea mult! ce-or avea frate cu totii???
am inceput sa iau metoclopramid pt sporirea lactatiei. m-am gandit ca poate ii face bine si lui teo, ca tot a vomitat ieri seara de atatea ori...

am trisat si m-am cantarit azi, cu toate ca monti spune ca doar 1 singura data pe saptamana! s-a dus deja un kg!! wow. dar nu ma imbat cu apa rece, ca stiu ca la inceput va fi o scadere accelerata, apoi e posibil sa stau si o luna la un kg.
aseara era sa-l linsez pe al meu ca infuleca la o inghetata si ma tot intreba daca nu vreau si eu .pana la urma am luat 2 patartele de cioco 75 %. am facut dovlecei pe tigaia de teflon! deliciosi!
sovi, vad ca esti tare cumnitica si te tii de treaba, dar nu are ce cauta painea langa uleiul ala de masline:)
nu am incercat sa fac tortul ala, reteta e copiata de la fetele de la subiectul cu monti, si cea care zice"eu am facut asa..." nu sunt eu, e o ea de acolo:) mie mi-a fost foooooarte lene sa incerc.

hai ca a mai mancat 60 ml...vad ca ii place sa fac pauze de forumeala.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Pucca,nici al meu nu papa bine..dar ,ma gandesc ca are gatul prea rosu si din cauza asta!oricum,e tare stresant sa vezi ca nu papa copilu.......
Ariel,bravo pt kg dat jos!mai,te admir!!!eu,nu am mai deloc vointa

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

ariel, bravo, tot inainte cu monti!!..usor,usor sper sa ajung si eu acolo, sa incep..
simo

Mergi la inceput

Priviti-o ,aici, pe Biencutza cum dormea dupa o repriza zdravana de joaca, dat din maini si din picioare.

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata!
Sunt cu ochii scosi; noapte alba, grea. Mi-a plans mititica rau de tot, a durut-o piciorususl, o fi facut si un pic de febra, habar n-am ca nu i-am mai pus termometrul-era oricum prea agitata; dar i-am dat Panadol. Se mai linistea, iar urla...comprese reci pe piciorus...Apoi a si mancat 70 ml, probabil de la agitatie i se facuse foame...Randunoiul dupa ce a participat un pic s-a dus sa doarma in sufragerie, asa ca am luat-o in pat langa mine si pana la urma s-a linistit. La 7 ii era din nou foame, a papat 100 si gata, n-a mai vrut. Am ratat plimbarea de dimineata, acum cred ca deja e prea cald sa iesim.
Pucca, exact-exact asa face si Iulia...ori eu tocmai de-aia cred ca nu le place laptele, pt ca initial mananca lacom, de foame, apoi deodata nu mai vor...cand ea pana acum imi sorbea si 200 ml! M-am tot gandit peste noapte, eu o sa iau o cutie de Aptamil, o deschid si incerc, asta e, pt ca n-am cum sa stiu daca e din cauza ca nu-i mai place laptele decat daca incerc altul. Tu faci cum crezi, pediatrul nostru vroia sa schimb nu din cauza ca nu mananca acum, ceea ce pune pe seama caldurii, si nici pt ca a luat doar 100 g in 9 zile, ci pt ca de 2 luni de cand papa Humana a luat cam 800 g/luna, ceea ce nu-l satisface! Ori, se pare ca greutatea de 6 kg ar fi un oarecare prag important al dezvoltarii si noi tot intarziem sa-l atingem.
Ma duc sa beau o mare si revin.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Naty, nici Biencutza nu a ajuns inca la 6 kg. Are 3 luni si o saptamana, si are abia 5.800 kg. Off de-abia astept sa merg cu ea la pediatru, ca sa ma mai linistesc un pic.

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput