Puiuti de Randunici 2008!! (48)
Raspunsuri - Pagina 13
natynic spune:
Iaca, facuram si vaccinul...A plans amarnic vreo 2 minute apoi a inceput sa rada si acum "vorbeste" de nu se mai opreste 
Pediatrul a gasit-o f bine, cu exceptia greutatii (are azi 5300 g) care nu e rea dar se astepta sa aiba deja 6 kg. Nu i-a gasit nici un semn de boala, a pus pe seama caldurii lipsa poftei de mancare, desi zice ca s-ar putea si sa nu-i mai placa Humana 1 pt ca nu-i mai corespunde nevoilor. Asa ca in concluzie sa mai stau pe Humana 1 doua saptamani si apoi sa incepem Humana 2 iar in caz ca nu-l accepta sa schimbam cu Aptamil
-sper sa nu fie cazul; dar ideea e sa ia mai rapid in greutate. Sa continuu cu suc de fructe, apoi cu cereale adaugate seara in lapte si in fine, mi-a facut tot planul de incepere a diversificarii peste cam o luna, vi-l spun si voua in detaliu dar dupa ce papa Iulia, ca cere! ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
pucca spune:
quote:
Originally posted by underqueen
neatza si de la noi! sunt amarat ca de ieri de la pranz strumful nu mananca cum trebuie si plange cand ii bag bibe in gura...in rest e foarte vesel, rade cu gura pana la urechi...nu stiu ce are...la ultima masa a papat 60 ml cu rugaminti printre plansete si urlete...si ultimii 80 ml i-a "ras" in 2 minute, de nu reuseam sa tin ritmul, desi lapticul se racise si el nu mananca rece de obicei...bineinteles dupa aia a varsat ca a mancat lacom...nu stiu ce sa cred...
blankar imi pare rau de puiul tau...sa se faca bine repede! sunt curioasa la ce simptome ar trebui sa fiu atenta, ca nu reusesc sa gasesc pe net...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
Parca ar fi Bianca mea, doar ca nu varsa! Offf nu stiu ce sa-i mai fac!!!! Naty hai cu raspunsurile de la pediatru!!!!Poate ne mai linistesti tu!
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
mimonix spune:
quote:
Originally posted by natynic
Mimo...dar cum iti ies mami tie 60 ml in 12 lingurite ?Inseamna ca ai un linguroi imens comparativ cu a mea. Asa se si explica poate de ce ii curge lui Vladut mult din gura. Eu am o lingurita minuscula, azi i-am dat 10 lingurite, am masurat si iesea cam 15-20 ml!
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
Natydraga
si cand ma gandesc ce radeai de Stela cand nu reusea saracutza sa scoata mucul din compartimentul B 
Iata cum dupa teoria sucului de fructe in doua variante fac eu acum si teoria linguritei :
1.am citit undeva dar nu mai retin unde ca o lingurita are cam 5 ml capacitate , iaca de unde stiu! O fi fost coana Sanda, o fi fost conu Capraru sau m-am nascut eu cu aceasta informatie in gena ????Nu stiu

2.Nefiind o fiinta f analitica si avand mare incredere in carti (in general
3.Bulversata, ma duc la bucatarie, iau lingurita si pun in bibe 4 lingurite de apa. Ghici ce? Erau 20 ml
Domne, unde-i stiinta nu se comenteaza 
4.Stau si ma uit la lingurita si-mi dau seama ca trebuie sa mentionez ce fel de lingurita...well, e din inox, e argintie si are pe codita niste rile asa, un fel de model

5.Serios acum, e o lingurita STAS dintr-un serviciu pe care l-au primit ai mei la nunta in 1965, pe vremea cand inca se manca nene bine in tara asta
Pentru ca am observat si eu ca in ziua de azi, farfuriile de ciorba din seturile de ARCOPAL sunt mai mult intinse iar ale intinse sunt extraplate, curge sosu'
(nu ca eu as manca mancaruri cu sos, ptiu ptiu)Iar lingurile sunt si ele f putin scobite precum si linguritele sunt niste paletute cum erau alea de platic la paharele de inghetata cande eram eu copil
6.Nu-i dau nici eu copilului cu lingurita aia sa manance, avem una de la Happy primita in dar la maternitate...dar am aproximat si eu din ochi ca doua d-alea sunt cat una normala...deh!
In urma experimentului au rezultat urmatoarele:
1 lingurita model "mama mare" are 5 ml---> 12 lingurite =60 ml.Se masoara 60 ml apa, se iau din recipient n lingurite modelul casei, se inmulteste cu 2 ca sa compensezi ce curge pe langa gurita si se observa cate lingurite trebuie sa pape Iulia.

Daca e cineva care totusi nu a inteles cum e cu sucul de fructe
voi incerca sa elaborez si varianta B 
Urmeaza teoria chibritului, dar asta numai cand ajungem la piureul de legume

Q.E.D
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
cuscra mi-a cazut fata cu herniile tale!...taica-miu e operat de una, de disc, acum multi ani..s-a recuperat, si era oparatie cu cutitu' pe vremea aia..off, sper sa nu fie cazul si la tine!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Olgutzaexcesul de lapte poti si tu sa-l imparti cu colegii, nu fi rea!![]()
Ariellasa vrajeala si zi-mi ce dulce pot eu manca la Monti in afara de fructe (iac!!) si fructoza cu lingurita direct din cutie
Si fa-i vant omului sa ia biletele alea o data, ca ar fi culmea dupa atata cercetare sa nu mai gasiti locuri libere, puschea!
Roxanae f nashpa ce zici tu acolo...2 hernii inseamn 2 discuri paradite sau unul singur in doua locuri? Oricum, eu de tratament pentru asta n-am auzit , e din cate stiu eu ceva mecanic (ruptura, fisura?) si trebuie operatie. Si slabitul ajuta si motivatie mai mareee...dar da fuga la chirurg pina nu se prinde de-a binelea vreun nerv p-acolo si aia esti! bafta multa si insanatosire grabnica!
Ioana, ola!Ti-am zis ca si eu m-am specializat in traduceri? Daaa, din baby esperando in ro ...dar doar inteleg, cu vorbitul nu ma prea descurc inca.Eu incerc bilbil, blabla, bruuu dar micutul se incrunta si nu pricepe iota! Ce ma fac?

Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
sovietica spune:
Ola!
Luny, poate imi spui si mie ce umbrar de bb vei folosi. eu pe net am vazut un fel de corturi de plaja, dar nu prea mi-as pune baza in ele ca erau subtiri. In plus, nu pot sa uit cum m-am ars eu sub umbrela la mare!
Valeu ce dezmat alimentar ai tras ieri! 5 minute rusinica! :)
Monix, daca reusim sa scapam eu de bere si tu de inghetata,suntem cineva! Faza e ca eu cum vad ca mi se floscaiesc putin sanii, cum desfac o bere!
Felicitari pt cucerirea leaganului!
Ariel, multam fain pt linkuri. Acum inteleg eu de unde pasiunea ta pt fructoza, dupa ce am vazut retetele.
da cum e cu dulceata fara zahar?
si tu de care cereale iti iei?
cica limonada e interzisa. nici limo din lamaie cu miere nu??
Blankar
icei multi! lasa ca sariti voi si hopul asta, atunci sa vezi chef!
Simooo
sa va traiasca ochiosu! LA MULTI ANI, DAVID DE SIMO! 

Si pupici la Barosan, desigur!
Zozeee bine ai revenit 

si 

eu abia astept sa citesc povestea nasterii!!
A-roxana, imi pare rau pt spatele tau :(
sanatate si recuperare grabnica! hai cu noi la dat jos sunci! :)
Oh, mai pup pa Olgutz si fug, ca urlaaa!
si am o durere de cap...
am luat o punga de pulpe superioare pe care vreau sa le fac la cuptor cu ceapa si putin ulei. Oare e voie ulei in mancare??
sovi, mami de
sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
midasnu spune:
buna randunici, am si eu o intrebare la voi...
cu ce stoarceti voi morcovul, ce fel de storcator folositi? ca o sa imbatranesc pana ii fac eu 50ml...bine acum suntem abia la a doua lingurita pe zi dar crestem zilnic portia si tare mi se pare greu sa fac asta manual.
Elena fericita mamica de
Petru 17.03.2008
amira_roxana spune:
luny ms frumos!
mimo tare faza cu linguritza! cat despre herniile mele, inca nu stiu exact ce si cum pt ca am stat 3 ore la spitalul militar pe usile lor si nu mai suportam sa mai stau sa-mi dea exact rezultatul si tratamentul. asistenta care mi-a facut RMN mi-a zis: "puiule, ai 2 herniute si trebuie sa slabesti!" si diseara o sun pe asistenta care mi-e pila sa-mi spuna ce a zis dr! eu sper ca herniutza sa insemne ceva de gradul 1, ca am inteles ca asta asa e! si mama a avut, facut exact ca si mine dupa nasterea mea, dar mamam a nascut natural. si s-a tot tratat cu fizioterapie, bai termale si tot felul de chestii si acum e super bine. bine a si slabit destul de mult! in sfarsit, ideea e sa nu ajung la operatie pt ca am inteles ca nu prea e "reusibila", procentul e destul de mic, si apar si alte dureri dupa! asa ca fara 
naty
iulia vaccinata! de ce aptamil, e mai bun decat humana? dupa pediatru?
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
underqueen spune:
tocmai si-a dat cu o jucarie in cap
atata a zdranganit-o pana a nimerit-o ![]()
se apropie ora de biberon
...mi-e si groaza...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
natynic spune:
Midasnu, intrucat si randunoiul meu s-a pus pe sucuri de fructe, ne-am luat celebrul storcator Power Juicer, Jack La Lanne, ala de-i face reclama la teleshopping. Intr-adevar scoti nene suc mult, dar de spalat tot complicat e si cateodata pt morcovelul si jumatea de mar a Iuliei chiar ma enerveaza cat am de spalat. bineinteles, comparativ cu storsul de mana e raiul pe pamant; intr-un minut sucul fetii e gata dar apoi e de spalat ![]()
Pucca, n-am primit o explicatie medicala pt nemancat, pt ca fata in rest pare super-infloritoare...Doar, am zis, o varianta ar fi sa-i schimb laptele, cica cu Aptamil intrat de curand pe piata si care ar fi super-bun. Pe mine ma doboara ideea pt ca la noi a fost un cosmar cat lapte am schimbat; dar tu nu vad de ce nu ai incerca.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea