Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (163)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxali spune:
Sunteti niste scumpe fetelor va multumesc din inima ptr urari!
Dani sa fi iubita si tit ce -ti propus sa ti se implineasca!
Ma bucur ca ai sarbatorit, noi vom sarbator sambata ca santem cu toti la mare in weekend + a trupa de prieteni.
Melania daca ii dai cu seringa direct in cerul guri, ca sa nu mai simta gustul,crrezi ca ti-l vomita asa??
Marunzika ma bucur ca mai aveti putin si plecati in Ro...vancante placute
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
laviniaN spune:
Melania dulce de tot ginerica al meu,vezi ca am ajuns si noi la 8 kg si suntem mai greute de tinut in brate.
ma intrebai la un moment dat de analize,am mai spicuit din urma,nu are nimic doar o usoara anemie nutritionala din cauza nemancatului,in rest este ok fata.
am fost si noi la tara o saptamana in speranta ca papa mai bine...da de unde ,a fost mai crancen,dar nu mai are importanta atata timp cat pune in greutate.
IN LEGATURA CU, CALCIU:i-am dat cu lingurita,o prindeam de pometi si-i bagam lingurita in gura ,astfel era nevoita sa-l inghita.
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/563237596XKGDWp
Roxali spune:
Luy esti fenomenala...am ziso de multe ori...cum reusesti sa-ti gasesti timp ptr fiecare
...la anulin august voi veni in Ro si vreau neaparat sa ne intalnim.
Lavinia ce bine a crescut...pai te plangeai ca nu mananca Miruna si a luat mai bine decat a mea care are 7.250
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
alehiam spune:
neata, vrea cineva
sau ceai verde?
Eu sunt zombi de oboseala.. iar s-a trezit cred din juma de juma de ora azi noapte
. Asa ca ma dreg acum cu un ceai verde.
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
alehiam spune:
Ieri am avut o zi
...
Am plecat cu Robert la cumparaturi. Am luat vechiul carut ca are cosul mare si pot cumpara si baga multe in el. Cand am plecat am avut asa un presentiment ca mi-am zis sper sa nu se strice liftul
. Nuuu, nu s-a stricat liftul... Cazuse curentul
. Robert treaz de la 8 jumate. Plecasem de pe la 10 jumate, la 12 jumate ne-am intors. Robert nici nu a vrut sa auda de dormit in carut. Oricum, norocul a facut ca a fost o zi mai placuta ieri, ca e parculet nou langa casa: asa ca l-am mai dat in leagan, s-a mai jucat in nisip si noroc ca aveam mancare la mine. Intr-un final doborat de oboseala a adormit si in carut
si l-am mai plimbat pe afara. Oricum la 14 cand am incercat din nou, aveam curent
.
Azi iar am de facut cumparaturi, sper sa fi reparat astia transformatorul ala ca lumea.

Iar din cele frumoase: Robert a reusit ieri sa faca pa singur. Nu stiu daca pentru ca era obosit sau pentru ca facea pa la o fetita
.
Fug, ca imi evadeaza copilul pe balcon...
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
greyeras spune:
Beau si eu un ceai verde.
Imi pare rau Madalina pt intamplarea de ieri, se mai intampla si din astea, noroc ca eu stau la parter. Cat despre trezirile nocturne dese, de ce? Din ce cauza se trezeste asa de des? Daca ai mai zis nu am apucat sa citesc abia acum am reusit sa mai deschid si eu calculatorul si cand se trezeste asta mica vreau sa ma duc si eu pana la piata.
In rest noi suntem bine, fata papa mai bine de la un timp, cei doi dintisori de jos se simt cand ii ating, au varfurile iesite asteptam sa-i vedem. Aseara si Aduta a cam plans, s-a trezit din somn plangand si i-am dat 4 ml de Nurofen si a adormit la mine in brate,
De vreo dpua zile ii dau de dimineata mar ras cu branzica, ieri i-am pus si piersica si a papat tot, ceea ce nu se mai intamplase de ceva timp. Azi incercam si noi pepene rosu, tati zicea ca i-a dat el ieri un pic si se stramba.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
In ultima vreme, din cauza caldurii nu imi mai vine sa gatesc nimic. Cu chiu, cu vai am facut luni o ciorbitza. Dar uite asa slabeste sotul, a dat jos 19 kg in 2 luni
Breee... ma mut si eu la tine ... 2 luni zici?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
greyeras spune:
Am citit despre calciu la copii. Am vorbit si eu cu dr si am intrebat-o daca pot sa-i dau calciu si mi-a zis ca vara nu se recomanda si ca sa incep sa-i dau in septembrie si ca in general se da in lunile cu "r", 10 zile pe luna. In rest Vigantol in fiecare zi, cica calciu isi ia din alimente.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
prisi spune:
buna
aseara nu am reusit sa intru ca nu merge inca internetul acasa, si nici poze nu am reusit sa pun , dar daca tot nu am avut alte tentatii, am reusit sa calc toate cele 5 masini de rufe spalate saptamana asta, am reusit si eu sa ajung la zi cu treburile casnice ![]()
in rest Miru s-a trezit iar peste noapte tipand si nu stiu de ce ,ar putea fi caninii oare.... in rest e f vesela si cumintica (atat cat se poate la varsta asta), papa bine si adora muzica populara , dimineta ca sa pot sa ma pregatesc pt serviciu , o pun in leagan si ii dau drumul la muzica populara si ea danseaza si bate din palme , e tare dulce
Ana drum bun si odihna placuta
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Sim, Ana, sotii vostrii nu vor niste kg de la mine? Ca aaaaam...cate vor ei, si gratis! Ba platesc eu si expedierea!
Ba luati de la mine... superoferta.. dau si 2 ani garantie!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)