Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (163)
Raspunsuri - Pagina 17
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Kriss si Picio la cat mai multi ani impreuna !
Kriss e cu Picea?????

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Apropo am fost la o nunta fitoasa cu muzica pe gustul Sabinei si cam toti erau mai adormiti,numai eram pusa pe fapte mari...
Ai dirijat toata seara?
=====================
carpatina spune:
Papanasho.... gata cu migrena?
Sa stii ca eu m-am simtit respinsa.. ca nu m-am regasit in niciuna din categoriile pe care le-ai felicitat ![]()
=====================
carpatina spune:
Andriessssssss! Hai mah, mai scrie si tu cate o vorba de duh....
=====================
ramonarosca spune:
Myral,de acceasi problema sufeream si noi (adica culcat tarziu la 11-12 noaptea si trezit de cateva ori pe noapte). Ce-i drept tot se trezeste dar doar o data sau de 2 ori.
Dar de vreo 3 luni pot sa spun ca mi-am "educat" baiatu' sa doarma la ora 8,30. Si asa adoarme in fiecare seara. Asa am si eu timp ptr mine de la 8,30 pana la 11 cand ma bag si eu in pat.![]()
Ne-a luat ceva timp educatu'(adica vreo 2 saptamani), dar a meritat.
Deci sa-ti zic cum am facut: iesit afara zilnic, la ora 8 baita, la 8:20 papa (cereale, cu lingurita, ca nu pot sa-l imbarlig la bibe sub nici o forma), apoi la ora 8:30, stins toate lumini si liniste profunda in casa(pana cand adoarme) sau cel putin in camera lui, si ii dau tzitzi, in 10 min. adoarme.
Ok, la inceput cu scandal, cu agitatie, cu urlete, ideea e sa-i vorbesti calm (eu sunt cu: gata, gata, dormim, nani,etc.) si sa-l mangai si daca se ridica, il culci la loc, ceea ce am facut si eu la inceput de cel putin 20 ori de fiecare data.
Aaa, si inca o chestie, nu e voie TV. Deloc, pana la 2 ani cel putin!
Nu aruncati cu pietre, dar eu sunt de parere ca e super bine asa. Stiu ca le plac luminile, culorile si toete sunetele alea noi de la TV, dar mai bine fara.
Hai ca m-am intins o gramada.
Pup toate fetele (mamicile) si toti piticotzii.
In noaptea asta plecam si noi spre tzara o sa fie o intreaga aventura iar pe avion, sper din suflet sa doarma.
Va pup!
Ramona si
Vlad
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Kriss si Picio la cat mai multi ani impreuna !
Kriss e cu Picea?????
=====================
NU , separat, fiecare cu sotii nostriai fost tare!
Multumim pt. urarile voastre!
afibebe, felicitari pt. licenta!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ramonarosca spune:
Mai punem si noi ceva poze ca nu ne-ati mai vazut de mult, si suntem baiat mareee domne'
!
Ramona si
Vlad
http://good-times.webshots.com/album/563986105uPCDrv
balaceanu_l spune:
Salut fetelor,
Am o gaza care merge in picioare(am tinut-o ieri de mana si mergea in picioare pe varfuri ca si balerinele)
.Noi mergem luni la cluj la doctor,o sa stam o saptamana 2,am de facut cateva analize pt Aly si pt mine. Va pupam si mai vb
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor!!!
AMR 1 ZILE PANA PLECAM ACASA
myral spune:
RAMONA ah, doar in doua saptamani l-ai educat, ce bine ar fi ca asa nu as vrea s-o intarc, desi mi-as dori sa pape si biberon. Mi s-a pus pata ca are ceva lipsa grasimi laptele meu de nu creste in greutate desi suge destul
bine ca nu e Sabina
Deci pot spune ca am incercat toate metodele astea doar probabil ca nu am perseverat. Cu televizorul sunt de acord dar nu pot sta si eu fara el asa ca mai scapa nu mult oricum si nici nu e numai cu ochii in el.Iesim afara zilnic bineneteles, papa am incercat si mai devreme si mai tarziu, liniste profunda, cateodata adoarme mai devreme sa zicem la 9 dar se trezeste imediat ce o iau de la tzatza, uneori daca e fff obosita doarme o ora si apoi se culca mult mai tarziu. Tu cum il adormi la loc???? Ca eu am incercat sa o plimb dar nu tine sta cu ochii mari asta se intampla seara , noaptea e alta poveste se pune pe un plansssss ingrozitor daca nu primeste tzatza si nu am rezistat, cand e sotul acasa mai incearca el s-o plimbe dar degeaba apoi face mai urat si adoarme mult mai greu chiar si la tzatza. F rar se intampla sa adoarma fara tzatza noaptea dar apoi se trezeste mai des.Nu stiu probabil multe mamici ar spune ca nu insist mai mult cu educarea, dar eu chiar am sperat ca e si la ea doar o faza, ca sunt dintii, dar deja dureaza de vreo 3 luni
Peste o saptamana vine sotul sta mai mult acasa ca are si concediu si sper sa reusim s-o facem si sa doarma si sa bea din biberon, eu singura nu reusesc noaptea, nu se linisteste decat la tzatza
Hai ca m-am intins si eu, sper ca ai inteles cate ceva.L-am vazut pe VLAD, baiat mareee si frumossss, vad ca se plimba peste tot si la nisip si la piscina si pe gheata.
si drum bun si sa fie cuminte Vlad.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Am vazut-o si pe grasunica Degetica care s-a simtit tare bine la plaja. Si e superba cu basmaluta rosie.Noi inca nu am ajuns la plaja daca va vine sa credeti, deh asa e cand ai marea la doi pasi
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)