Amanta cuiva, iubita altcuiva :d
Raspunsuri - Pagina 6
crisseis spune:
Iorgu, bun venit pe forum!
Chiar era nevoie de intariri in tabara adversa( ei, acum nu-i neaparat ca barbatii sa fie de cealalta parte a baricadei).
inaioana spune:
Eu nu i-as spune sotului aceleia.
Am fost demult intr-o situatie oarecum similara (nu includea persoane casatorite de nici o parte si era diferita si din alte puncte de vedere) in care am avut impulsul de a o face, dar adevarul e ca a ramas in faza de impuls, am considerat ca e sub demnitatea mea sa o fac.
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
tuinea spune:
Eu as zice sa-i spuna ca e bine sa 'propagi' adevarul. Vorba lui Rufus eu daca as fi in situatia respectiva mi-as dori sa stiu si as fi tare recunoscatoare ca mi s-a adus la cunostinta. Nu stiu cum e, sper s au aflu vreodata dar stiu s ama pun in locul celor care din pacate ajung in situatia asta.
Au mai fost subiecte: sa-l iert, sa nu-l iert si am mai spus: daca poti sa ierti cu totul si sa tragi o linie clara iarta daca nu cu iertarea pe jumatate nu merge. Mereu va veti certa mai mult din cauza amintirilor neplacute. Iertarea asta este valabila daca tu mai simti ca el inca mai simte ceva pentru tine daca nu dragoste cu sila nu se poate si mai bine singura decta agatata intr-o relatie care nu te multumeste din nici un punct de vedere.
Multa bafta!
gabriella1 spune:
cine a gresit o data,va mai gresi,cine a mintit o data ,va mai minti, dar cine poate ierta va trai un "calvar" al temerilor si al asteptarii "cand se va repeta povestea?!".Unele pot ,altele nu.. COMPROMIS SAU FERICIRE.
pupici si sa auzim de bine!
Gabriela
siboleh spune:
Buna!
Nu stiu cum sa incep, ce sa spun exact.. Ciudat, avand in vedere ca am tot timpul ceva de spus...
Ei bine, voi incepe pur si simplu..
Eu sunt amanta. Da, cea pe care voi toate o urati. Nu am nici o scuza, stiam ca este married, eu sunt foarte tanara, nu am nici un fel de obligatii, pot sa am orice barbat imi doresc, dar l-am ales pe el. L-am ales pe el ptr ca m-am indragostit. Da, si el s-a indragostit. Ne iubim nebuneste de 2 luni si nu putem sa stam unul fara celalalt. Nu i-am cerut sa divorteze, nici nu am sa o fac, dar... mai mult ca sigur lucrul asta se va intampla. Nu ma consider vinovata, sau poate doar asa imi place sa cred, dar nu pot renunta la el. Nu pot. Suntem suflete pereche, suntem facuti sa fim impreuna. Din fericire, in cazul meu nu sunt implicati si copii, daca ar fi fost, m-as fi gandit in primul si in primul rand la el, mai ales ca si eu imi doresc enorm un copil.
Nici unul din noi nu este vinovat ptr ce se intampla, nu ne-am dorit asa ceva (eu sunt dependenta de atentia celui de langa mine, nici intr-o mie de ani nu mi-ar fi trecut prin cap ca as putea fi amanta...), s-a intamplat, pur si simplu... Ne-am intalnit din intamplare (dar, stiti cum e, nimic nu e intamplator in viata...)si...acum ne iubim... Asta e tot. Ne iubim.
Nu aruncati cu pietre in mine, stiu ca nu e ok ce fac, dar este atat de puternica iubirea...
ellej spune:
Dar sotul a anuntat-o si pe proasta care ii spala izmenele acasa ca are planuri de viitor care n-o includ? Daca nu, atunci e un nemernic. Si nici caracterul tau nu e chiar curat si apretat, scuza-ma ca iti spun.
Nu-si mai iubeste nevasta, de acord, se intampla, dar nu e obligatoriu sa o si umiliti. Sau iubirea puternica exclude bunul simt? Si tu si el n-aveati decat sa va duceti la nevasta, s-o priviti in ochi si sa-i spuneti adevarul, ca v-ati indragostit si asta e. Atunci nu va condamna nimeni.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
alexxia_80 spune:
Siboleh, f tare ca ai postat aici...Cand ti-am citit mesajul, scuze...dar mi s-a facut pielea ca de gaina :d. Ce sa iti spun..nu as putea fii obiectiva, nu in situtia in care sunt... Nu am fost pusa vreodata in situtia ta, si nici nu imi doresc, nu zic niciodata...dar in momentul in care as fi pusa fata in fata cu un barbat casatorit, sau implicat intr-o relatie serioasa, care e dispus sa isi insele sotia...cred ca mi s-ar face instantaneu scarba. nu m-as putea simti atrasa de un astfel de barbat, vei avea familia ta si vei vedea ce fel de om e cel care ar parasi-o ptr...o bucatica. Ca probabil la inceput, asta ai fost. Si atunci vei aprecia d comul acela merita atentia ta(poate nu vei fii nevoita sa ajungi in situatia asta...). inca ceva: asa cum tu te consideri acum sufletul lui pereche, asa cum va iubiti voi acum, asa s-a ibuit acum ani buni si cu sotia lui, ptr ca de-aia a luat-o de nevasta, ca a iubit-o. Ca sentimentele in timp devin altceva, se mai atenueaza...este partea a doua. dar la un moment dat, ea a fost sufletul lui pereche (nu stiu situtia lor acum..poate s-au luat ptr bani...habar n-am, vb teoretic acum si cum ar fii normal sa fie). In cazul meu de ex, e similar cu al tau doar ca exista un copil, ne-am ibuit enorm timp de aproape 8 ani, am fost si eu sufletul lui pereche si ne-am casatorit ca ne doream sa fim pe viata impreuna. Si ce? Acum s-a indragsotit de una ca tine. Care probabil si ea se crede sufletul lui pereche...asa ca asta cu sufletele pereche e relativa cu un astfel de om. parerea mea...
In rest...sper sa mai stai pe aici, chiar dc se da cu pietre, ar fi interesant sa vb cu tine. Pup si tie, chiar dc imi dai fiori...:d
tuinea spune:
Siboleh chiar crezi ce ai postat?
Multa bafta si sper s anu ti se intample tie ce i s-a intamplat sotiei lui actuale!
Lupul schimba parul dar naravul ba!
Asta cu sufletul pereche care fuse pana acum 5 minute sufletul pereche al altcuiva nu tine. Poate se imperecheaza ce este in chilotei scuzati expresia dar sufletele ...
Multa bafta la castele de nisip construite sub apa deja!
alexxia_80 spune:
El ce spune? ca n-a simtit asa ceva cu cea de-a casa never ever..nu? realizezi oare cat e de firava iubirea lui, asta de 2 luni, dc iubirea lui ptr o viata intreaga s-a naruit asa usor? Chiar asa..castele sub apa..Nu vrem sa te descurajam, poate veti fi impreuna o viata, cine stie, dar veti fii datorita cinjuncturii poate, a doua oara poate el nu va mai face asta, cine stie acum. Poate ii vine si lui mintea la cap la a doua sotie macar. Eu nu mai cred in asa ceva. Asta este motivul ptr care nu ma simt inferioara amantei lui nici cat negru sub unghie, ci ma simt mult deaspura, caci eu vad ce ea inca nu vede. Poate nu va vedea nicodata..norocul ei. Dar asa cum acum e indragostit de ea, si pare iubirea cea mare, care sfarma stanci (si casnicii...), asa m-a iubit si pe mine nebuneste si nu avea aer fara mine. Asa ca...
Poate va avea ceva d einvatat din asta si relatia voastra va fi mai reusita, atata tot. sau poate sufletul lui e capabil de mai multe alte suflete pereche :d.
In legatura cu cea de acasa, no comment. Ea nu e o proasta, ea nu e o greseala, devine asta ptr ca un nemernic ca el o taraie prin noroci, impreuna cu ideea de familie, si o face demna de stirile de la ora 5.
andrusca13 spune:
siboleh, UAU ai tupeu daca ai postat aici unde sunt atat de multe suflete ranite din cauza unora ca tine... Cum au spus si celelalte fete, sotia trebuie sa afle nu o taraiti prin noroi, pentru ca toate se vor intoarce impotriva ta, mai devreme sau mai tarziu vei raspunde in fata lui Dumnezeu pentru ce faci acum. Dragoste, suflete pereche... hmmm esti prea indragostita si nu-ti dai seama ce vorbesti(si cred ca si foarte tanara) stii cum se spune "ce Dumnezeu uneste omul sa nu desparta" iar tu asta faci, crezi ca vei ramane nepedepsita? OOOhhh NU NU NU! Scuze daca am fost prea rea dar sunt foarte inversunata si asta este parerea mea, TOATE SE PLATESC IN VIATA!