FLIRTUL
Raspunsuri - Pagina 4
XIO spune:
quote:
Originally posted by aprilquote:
Originally posted by XIOquote:
Originally posted by aprilquote:
Originally posted by Annie80
si punctul de vedere al lui asi e foarte bun. schimbi niste vorbe, priviri..te simti mult mai bine si te mai si destresseaza .
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
sa inteleg ca daca ti-ai vedea barbatul flirtand cu o tipa nu te-ar deranja?
Acum sa nu tragem de par toata situatia , ca nu flirtezi de fata cu partenerul, la fel cum nu te extaziezi cand vezi ceva frumos.
Este ceva amuzant si atat.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
amuzant o fi pt cel ce flirteza, nicidecum pt partener(a)
E o vorba: Ce tie nu-ti place altuia nu face.
Pai tocmai , ca pe mine nu ma deranjeaza si mi se pare ceva natural.
Atata timp cat exista o limita a bunului simt e ok.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
kariguld spune:
DEX-ul spune asa despre flirt: conversatie usoara, cu aluzii de dragoste, intre un barbat si o femeie.legatura de dragoste lipsita de profunzime, nestatornica: aventura sentimentala;
XIO, inca o data se vede cat esti de tanara....
vreau sa vad si eu o femeie casatorita, care afla sau chiar isi priveste sotul cum flirteaza cu o tipa care il dezbraca din priviri...
pentru cine e de acord, e OK.
pentru mine nu este!
Kari
kariguld spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Daca nu te deranjeaza ce urmeaza dupa, normal sa nu te deranjeze flirtul!
Eu nu stiu cum arata un barbat care flirteaza, ca nu ma vad pe mine; dar stiu cum arata o femeie. Este o diferenta clara intre o atitudine draguta, prietenoasa si flirt. Cand ranjeste fasolea si se fataie dezordonat, se cheama ca femeia flirteaza. A, nu vrea nimic? Cum adica?
Cred ca se face confuzie intre o atitudine degajata, intre doi oameni (de sex opus, cel mai des), care discuta indiferent ce (asta nu poti interzice, nici macar blama) si folosirea limbajului (vorba, trup) pentru a induce o idee, cu sau fara finalizare. Ceea ce nu inteleg eu este ideea de flirt asa, de amorul artei, specific femeilor, care dupa aia se plang ca sunt hartuite.
Cunosc multe femei dragute, prietenoase, cu care discut fara sa-mi permit sa-mi arat admiratia (indiferent de cat de jumari sunt ele...), pentru ca din comportamentul lor nu reiese ca ar dori acest lucru.
Asa ca nu cred ca exista flirt pana la un punct. Ori e, ori nu e.
total de acord!
Kari
flaviutza spune:
[quote]Originally posted by kariguld
vreau sa vad si eu o femeie casatorita, care afla sau chiar isi priveste sotul cum flirteaza cu o tipa care il dezbraca din priviri...
pentru mine nu este!
Kari
Acum sincer ar fi absurd si naiv sa cred ca sunt cea mai desteapta,frumoasa,plina de calitati dorite de el fiinta feminina din raza lui vizuala si sunt extrem de sigura ca exista N situatii in care e atras fie si pentru 3 minute de o anumita tipa si are reactii instinctuale de genul flirtului usor.Mi se intampla si mie sa am acelasi gen de reactii in fata vreunuia si sunt ferm convinsa ca si lui desi niciodata pe fata si nici nu recunoaste daca il intreb daca-i place x sau z.
XIO spune:
quote:
Originally posted by kariguld
DEX-ul spune asa despre flirt: conversatie usoara, cu aluzii de dragoste, intre un barbat si o femeie.legatura de dragoste lipsita de profunzime, nestatornica: aventura sentimentala;
XIO, inca o data se vede cat esti de tanara....
pentru mine nu este!
Kari
Nu prea cred ca varsta ar conta atat de mult in a accepta sau nu flirtul ca pe ceva amuzant , reconfortant,fara importanta.
Cred ca mai degraba conteaza relatia in care esti.
Si in relatia asta a mea mai lunga decat unele casnicii stiu ca el a flirtat si el stie ca eu am flirtat ,daca era ceva amuzant ne si povesteam din simplul motiv ca nu are nici o insemnatate sentimentala, e doar ceva antrenant.
Rufus spune:
quote:
Originally posted by asi
Cand ranjeste fasolea si se fataie dezordonat, se cheama ca femeia flirteaza. - e o atitidine cam rautacioasa.
Flirtul nu inseamna preludiul unei partide de sex decat daca vrei asta dar nu inseamna ca flirtul e conditia suficienta pentru a avea o partida de sex si nici macar nu e neceesar sa flirtezi cu un potential partener de sex.
Deci nu inseamna ca daca barbatul sau femeia flirteaza inseamna ca si inseala.
Este cam rautacios, recunosc, dar crede-ma, asta e imaginea care mi-a venit in minte.
Si da, flirtul nu e conditia suficienta pentru sex, dar este una necesara. Ca doar nu te duci direct, la o persoana cu care vrei sa te zbengui, si ii spui: un sex, ceva? Intai bati campii, iti expui voalat sau nu intentiile si apoi speri. Asta este flirt.
Eu nu fac acum pe lupul moralist, dar stiu bine ce inseamna flirtul. Si stiu ca stiu multi altii. Daca vreti sa ziceti ca-i ok, nu ma bag, dar dupa mine discutii cu aluzii de dragoste cu o persoana de sex opus inseamna doar un lucru, indiferent de finalizare. Daca asa zice DEX-ul...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
ladyJ spune:
Pe mine m-ar deranja sa-l vad pe sotul meu ca se uita insistent la o femeie,incearca sa-i prinda privirea zambeste cu subinteles sau isi vorbesc cu aluzii.Asta e flirt.
Dar acuma pe bune,vreu sa vad si eu persoana care nu flirteaza.Chiar asa doar de amorul artei.Un barbat cand intalneste o femeie,vrea sa fie barbat,se comporta ca un barbat,vorbeste ca un barbat.Asta inseamna mai mult decat o conversatie despre scutece.
Si daca si femeia vrea sa se simta femeie,dorita si inca...dorita,incepe un usor flirt(ca e nevoie de doi,dupa parerea mea)
Nu sunt de acord ca un flirt trebuie sa se incheie facand sex.Sub nicio forma!De multe ori e doar o confirmare a faptului ca inca esti femeie(pe langa mama,nora....angajata,sefa),o femeie atractiva.Cate dintre noi nu se simt magulite cand un barbat se uita admirativ?(fara fluieraturi,nu la asta ma refer)Cam la fel e si cu flirtul.
As face totusi o clasificare a flirtului.In opinia mea,exista flirturi de mai multe intensitati.Poti doar sa privesti,poti schimba priviri si zambete,poti incepe o conversatie subtila...deci sunt grade de ..vinovatie
Nu imi place sa recunosc,dar un flirt chiar poate fi benefic.Atata timp cat ramane un flirt si nu tentativa clara de a-ti insela partenerul.
Rufus spune:
quote:
Originally posted by ladyJ
Pe mine m-ar deranja sa-l vad pe sotul meu ca se uita insistent la o femeie,incearca sa-i prinda privirea zambeste cu subinteles sau isi vorbesc cu aluzii.Asta e flirt.
Dar acuma pe bune,vreu sa vad si eu persoana care nu flirteaza.Chiar asa doar de amorul artei.Un barbat cand intalneste o femeie,vrea sa fie barbat,se comporta ca un barbat,vorbeste ca un barbat.Asta inseamna mai mult decat o conversatie despre scutece.
Si daca si femeia vrea sa se simta femeie,dorita si inca...dorita,incepe un usor flirt(ca e nevoie de doi,dupa parerea mea)
Nu sunt de acord ca un flirt trebuie sa se incheie facand sex.Sub nicio forma!De multe ori e doar o confirmare a faptului ca inca esti femeie(pe langa mama,nora....angajata,sefa),o femeie atractiva.Cate dintre noi nu se simt magulite cand un barbat se uita admirativ?(fara fluieraturi,nu la asta ma refer)Cam la fel e si cu flirtul.
As face totusi o clasificare a flirtului.In opinia mea,exista flirturi de mai multe intensitati.Poti doar sa privesti,poti schimba priviri si zambete,poti incepe o conversatie subtila...deci sunt grade de ..vinovatie
Nu imi place sa recunosc,dar un flirt chiar poate fi benefic.Atata timp cat ramane un flirt si nu tentativa clara de a-ti insela partenerul.
Daca stau si ma gandesc, cam ai dreptate. Cu un singur lucru nu sunt de acord: cu gradele de intensitate ale flirtului. Pentru un barbat e tare greu de stabilit ce vrea o femeie, asta in conditii normale. Dar cand mai si flirteaza, cu intensitate diferita...
ladyJ spune:
quote:
Cu un singur lucru nu sunt de acord: cu gradele de intensitate ale flirtului. Pentru un barbat e tare greu de stabilit ce vrea o femeie, asta in conditii normale. Dar cand mai si flirteaza, cu intensitate diferita...
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Cam asa e.Uite,se vede ca postul ´´ladyJ´´ e scris de o femeie,nu?
Eu vad clar mai multe....intensitati.
Acum, problema asta cu ce anume intelege un barbat chiar nu mi-am pus-o....
Gata,am gasit raspunsul: un barbat nu percepe aceste intensitati ale flirtului,asa cum nu percepe intensitatile unui sentiment al femeii( deci,eu pot fi suparata la fel,pe intensitati) motiv pentru care barbatii NU pot intelege intotdeauna femeile.La ei prea e alb si negru.
Lucrati la intensitate baieti