FLIRTUL
BUNA SEARA FETELOR, CE INTELEGETI VOI PRIN FLIRT?
VAR DERAHJA DACA ATI STI CA SOTII VOSTRI FILTREAZA, FARA URMARI DAR FLIRTEAZA
Raspunsuri
inaioana spune:
Fireste ca m-ar deranja!
(Te rog, nu folosi caps, pe internet asta inseamna tipat!)
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
Deianira spune:
Pe mine m-ar deranja daca prietenul meu ar flirta cu alta. Adica sa-si arunce zambete cu subinteles, sa vorbeasca doar ei doi, etc. M-ar deranja e putin spus .
Depinde evident ce intelegi si tu prin asta.
Daca vorbeste cu vanzatoarea cand platim la casa nu ma deranjeaza, ar fi si culmea, dar daca intrece unele limite... .
Deianira spune:
Pe mine m-ar deranja daca prietenul meu ar flirta cu alta. Adica sa-si arunce zambete cu subinteles, sa vorbeasca doar ei doi, etc. M-ar deranja e putin spus .
Depinde evident ce intelegi si tu prin asta.
Daca vorbeste cu vanzatoarea cand platim la casa nu ma deranjeaza, ar fi si culmea, dar daca intrece unele limite... .
carmen123 spune:
CIT TIMP VOM FACE ACEASTA PAUZA EU CU SOTUL,CRISTI VA FACE CEVA CARE MAR DERANJA DACA AS AFLA,DIN PUNCT DE VEDERE SENTIMENTAL? - De flirtat, va flirta, ca orice barbat "liber", deci nimic nu il va opri de la cuceriri, unele din ele poate chiar victorioase
am pus o intrebare la acvaria tarot si mi sa dat acest raspuns, pe voi var deranja? victorioase? oare ce sa inteleg? probabil flirturile, nu?
zicetimi parerea voastra
Oliv75 spune:
carmen123, n-am inteles mai nimic din mesajele tale, sunt si ff obosita, cert e ca flirtul la serviciu creste productivitatea muncii angajatii muncesc cu spor si presteaza...ma opresc la presteaza poate sotul tau e un om al muncii dornic de afirmare
Elise spune:
da, bineinteles ca ma deranjeaza - cel mai bine sa nu mai vorbeasca cu oamenii decit in prezenta mea!!!!!
Ca sa vad eu exact ce priviri arunca, si ce complicitate se naste, si daca e vreo rezonanta ascunsa intre ei doi...
kariguld spune:
de la sine inteles ca m-ar deranja...
si as parui-o nitel pe tipa daca as prinde-o... asta era o gluma, cu paruiala...
flirtul egal ipocrizie!
Kari