Un cadou deosebit

Un cadou deosebit | Autor: miruna28

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,
Intram des aici cand aveam copiii mici si gaseam raspuns la toate intrebarile mele, indiferent de natura lor; asa am ajuns acum aici....
Imi doresc sa-i fac cadou sotului meu un album cu mine (pozele cu copiii vor fi facute printr-o agentie de publicitate ptr copii), dar vreau niste poze profesionale,pictoriale, sa fiu machiata, aranjata si sexy asa cum apar fetele in reviste, sa mi se spuna cum sa stau, cum sa privesc..stiti voi.
Ideea e unde gasesc eu asa ceva, o persoana serioasa ? Colegii de serviciu imi spun ca poate fi un cadou minunat pentru ca arat foarte bine, zic ei :); acum..asta e..m-am si laudat; si cum am 35 de ani si anii trec repede....m-am gandit si eu ca e o idee buna sa imortalizez imaginea mea de acum..avand in vedere ca frumusetea fizica trece.
Ma puteti ajuta cu vreo idee ca de obicei ?
Va pup,
Miruna.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

In ce oras locuiesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

... sunt la vreo 250 km de tine, deci ar fi cam greu

Nu am studio foto, insa am un aparat profesional si destule accesorii (umbrele de difuzie, stative, blitzuri, etc) care ar putea oarecum echivala. Plus ceva experienta in pozat fete frumoase Daca vrei sa te deranjezi pana aici...

(a, precizez ca ar fi 'gratuit', nu am de gand sa cer bani pentru asta. Poate doar dreptul de a pastra in portofoliu cateva fotografii - fie ele si cu spatele )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

intra la mamici de nov-dec 2007 si este o mamica al carui sot are un studio artistic.am vazut niste fotografii f reusite si este din bucuresti

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

si le un studio foto, in oras, ca sunt destule....

Kari

Mergi la inceput