Salajence la APELLL!!![49]
Raspunsuri - Pagina 8
silvana_salajan spune:
Ioi, si eu care crdeam ca evadati doo saptamani.
Lasa ca bine a fi si in august. Decat deloc...
dianaiulie2009 spune:
Bia , ceva preturi au ? Am vazut ca sunt pe stele camerele . Au si piscina exterioara , nu stii cumva ?
Distractie faina si te asteptam cu mai multe poze si mai multe povesti !!!
P.S. Otilia poate trecem noi pana la Simelu maine dupa-amiaza , dar nu e sigur ! Oricum , sa aveti distractie placuta !
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Poftiti la cafelutza !!!
Otilia , se pare ca nu vom ajunge la Simleu ... a intervenit altceva si tre sa stam prin zona ... distractie placuta si sa ne pove cum a fost !!!
" Carpe diem ! "
diplodocus spune:
Ahaaa...a venit ADRIANA
si s-au mai animat discutiile..cum esti? ai terminta ce aveai de facut prin casa?
MARIA- nu fii suparata! e asa mic bb incat nici dr nu sunt siguri de ce vad...
cu cat spn pacientilor k au mai multe probleme cu atat e meritul lor mai mare ulterior, si cotizatiile pe masura
O sa fie bine, ai sa vezi!
OTI-nici noi nu ajungem la Simleu, e asa caaaald k nici nu as iesi din casa...
BIA- deci asa....va organizati totusi incet, incet pt concediu...
MIHAELA- voi pe unde mai sunteti? Ce mai povestesti?
GIULIA- distractie placuta...Ce fain k esti in concediu...
Eu am fost azi cu Luk la alergolog ( ne trimisese dr de fam, dar nici vorba de vreo alergie...I-a facut teste si e ok ).
Altfel....astept concediul
visez doar plaja, ocean, reduceri de sezon ![]()
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
silvana_salajan spune:
Vaai e o caldura!Am pus termometrul la umbra si indica 32 de grade!!!Nici noi nu iesim din casa pana nu apune soarele, desi au inceput, se aud cum canta. De aci din curte se aude perfect, daca nu as vrea sa ii vad as putea sa nu merg nicaieri
Va
si va doresc un we racoros!
dianaiulie2009 spune:
quote:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Va servesc cu o cafea aburinda!
Mai bine o Ice caffe ... prinde mai bine pe caldurile astea ...
Ce faceti azi ? Pe unde mergeti ?
Noi numai pe langa casutza , mici cumparaturi la K , ceva de cina k pt. amiaza am mancare . Colegu tot vrea sa mearga cu fetele la strand , eu nu servesc loko .
O duminica minunata sa aveti si relaxanta !
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Buna si de la mine. Iar sunt 34 de grade la umbra! A inceput seara muzicala in centru, se aude perfect, dar cine sa iasa din casa?
Poate peste o ora-doua...VA
si va doresc o saptamana usoara!
silvana_salajan spune:
Ce mai faceti? Ce mai ziceti?Va servesc cu un cafe frape!
Am dat o raita pana la piata acum dimineata pe racoare. Oooo ce peisaj! Sa vedeti ce de gunoaie au ramas dupa maretele zile ale Simleului! Doar ele mai staruie pe caldaram sa ne reaminteasca ce fain ne-am distrat (ma rog, s-au distrat unii) in mirosul de carnati, grasimi si bere!
Bia, cred ca aseara faceai o depresie de veneai sa vezi cum se distreaza romanul. Apropos, cum a fost la pensiune? Sper ca bine, noi aici nu am rezisiat nici macar o melodie aseara la concert. Pai cum sa stai sa asculti cand la toate tarabele se auzeau manele? Am dat copilul cu masinutele si am venit dezamagiti acasa. Chiar imi pare rau pentru bugetul local, mai bine primarul facea altceva cu banii, decat mega targul de hidosenii. E, Andrei s-a simtit bine la focurile de artificii, lui i-au placut. E drept ca nu au fost urate, dar parca as fi vrut altceva.Noa, cred ca m-am tezit cu fata la cearsaf, ca vad numai partile rele ale show-ului.
Va
si va doresc o zi buuuna!