Salajence la APELLL!!![49]

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Tot io...
Am vb cu Mihaiela(Elutaf) si poate vine...

Doar sa stabilim ORA de intalneala!!!!!!!!!1

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutica gasca!!!!!!

ioana,mataluta di se nu raspunzi la tilifon?

giulia, tabachere sunt cate vrei in kaufland , la raionul de presa si tigari.da parol ca io nu-mi iau ca mi lene sa-mi tot scot si sa-mi aranjez tigarile.io caut un port tigarete,bag sama ca este asa ceva .io mi-l imaginez ca un portmoneu din piele in care sa intre pachetul de tigari.aca nu gasesc , pe bune ca-mi crosetez unul.

mno, cand ne vedem? la ce ora si unde.
nu lasati pe blonda greu.
hai sa stabili ora .ca locatie , propu o terasa.sariti cu idei si propuneri.

va pup.............

Peseu : azi am tras 2 ore de shoppingareala.dezmat curat .fara feciori .tuluai ce bine o fost.bine, ca n-am gasit io mare lucru asta-i altceva.ideea e ca am fost singuraaaaaaaaaaaaaa, fara urlete de BIAAAAAAAAAAAAAAAAA,mamiiiiiiiiiiiiiiii, niu acolooooooooooooo.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Io propun ora 5. Asa ca nici Giulia nu are scapare si ajungem si noi astea din provincie . Ziceti unde. Da iute. Ok Maria? Vii, da? la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

eu zic ca da! numa daca nu loveste vreo calamitate!
UNDE???

Maria 5+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

eu propun terasa de la OMV-u! ca am oroare de terasele cu mizica tare si acolo e mai linistit. si mai am un motiv...... tare rau ma descurc cu parcatu'n centru

Maria 5+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Io nu am nici o problema. Numai sa ma ia si pe mine cineva din oras. Ca io nu am masina. Sau poate ca la ora aia am? Hm.... tare ma tem ca va dori si colegu sa vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ok,deci la 17 la OMV?

oti, lasa-l si pe colegu sa vina.ne ocupam noi de el si o sa vezi tu ca nu-i mai trebuie intalneala cu fetele.
io ma ofer sa fac pe Taximetrista , asta in caz ca nu-mi vad maine motoarele.mentionez ca am 2 bucati, asta asa de ciuda dusmanului.

deci maria, te asteptam.auzi soro, poti sa-ti aduci si tu colegu , sa vada cu cine te destrabalezi pi net.

io viu solo.colegu maine e dadaca.si azi a fost .vai ce bine mi-a fost .deja incep sa fiu o duamna.

giulia, cine-i ximena,vecinuca cumva? adu-o si pe ea la OMV sa vada cum se distreaza romancutele.

intru mai pi seara sa vad ce ati hotarat.

pupici

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

oki am inteles! 17 omv.
colegu mere maine la cluj, dar daca se intoarce pana atunci e prezent

Maria 5+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Aham...
Io acum m-am prins...
E intalneala FARA progenituri?!?!?
Aoleu...pai atunci ma inscriu de pe acum pentru urmatoarea intalnire pe care o organizati peste 16 ani( mno, cand va fi major Luca si o sa-l pot lasa singur)

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetele, spuneti si la moi care e terasa ceea? Ca io mi-s straina nu numai de tara acumj dar si de orasu' asta de vreo 7-8 ani....
Atunci la ora 17?

Ioana, daca vrei o aduc si io pe Silvia, ca mai nou o port in marsupiu , adica e nedespartita de mine.... Asa ca daca Luk te impiedica, io zic sa vii linistita, ma ocup eu de puiu' tau scump.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput