Salajence la APELLL!!![49]
Raspunsuri - Pagina 19
silvana_salajan spune:
Ioana, io zic sa te bagi si tu. De ce sa astepti pana maine sa vezi ce se scrie? ![]()
silvana_salajan spune:
Tulai ce ma enervai. Tocmai am constatat ca nu ne-au ridicat azi gunoiul. E drept ca de 3 luni nu e platit da tre sa mergi personal pana la ei, ca nu se poate plati la bnca si caseria lor e la dracu in praznic... Ioi ma duc maine la ei cu o falca in cer si una in pamant... II mananc pe toti! Luna de luna sa ma duc 2 km pentru 10 lei... Da vine un nene si pune factura in cutie.... ma da nu suna, sa i-o platesc pe loc... Vaaai mi-a urcata tensiunea la 200!!!!
silvana_salajan spune:
Biaaaaaaaaaa, daca nu apari iute merg la culcare.Maria, ai fost la Cj??? Ce vesti ai?
Sper din suflet ca bune.
Bimilit spune:
quote:
citat din mesajul lui diplodocus
Hmmm...suspectez ca pana maine dimineata o sa am de citit cateva pagini bune, daca se pune de o sezatoare aici
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
quote:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Tulai ce ma enervai. Tocmai am constatat ca nu ne-au ridicat azi gunoiul. E drept ca de 3 luni nu e platit da tre sa mergi personal pana la ei, ca nu se poate plati la bnca si caseria lor e la dracu in praznic... Ioi ma duc maine la ei cu o falca in cer si una in pamant... II mananc pe toti! Luna de luna sa ma duc 2 km pentru 10 lei... Da vine un nene si pune factura in cutie.... ma da nu suna, sa i-o platesc pe loc... Vaaai mi-a urcata tensiunea la 200!!!!
oti asa e si la municipiu, da iom-am curvit
Bimilit spune:
quote:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Biaaaaaaaaaa, daca nu apari iute merg la culcare.
am aparut
treci la povesti.
ce ai gatit azi?
ioana, cum o9cheama pe nepotica? ceva poze nu ne arati?mamica cum se simte?
mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, treci cu vestile .

Bimilit spune:
deci Da,aici se doarme.
viu la dimineata.
adrianaaaaaaaaaaaaaaaaa,ce pana mea faci? nu raportezi nimic.
se poate?
silvana_salajan spune:
Mie imi plac ploile acelea "zgomotoase" de vara, cu tunete, fulgere, samd... Dar astea cum sunt cea care a inceput ieri si care nu se mai termiana ma deprima.... Fetelor, sunt deprimata!!!!
Noa, m-am trezit la
si cand aud cum ploua... Noa am ramas iar fara somn...Va
mai vorbim maine, asta daca nu cumva oi dormi la ziua, ca noaptea se pare ca nu. Bia, ti-oi zice maine ce zoale am avut astazi cu matza. Tare ma tem ca i s-a intampla ceva ca parca in ciuda imi face. De fapt hai sa iti zic: masa nebuna o dus-o in pod si toata ziua am cautat-o iar. Apoi cand i s-a facut foame a inceput sa miaune de acolo. Acccesul la mine in pod se face tare nasol, asa ca nu m-am putut duce dupa ea. Noa, o intreaga poveste, care de data asta s-a terminat cu bine. 
peseu: ai gatat cu fructele????Cum a iesit siropul la storctor? Hai ca sunt curioasa cat ai injurat cand s-o infundat sitele ![]()