Salajence la APELLL!!![49]
Raspunsuri - Pagina 12
dianaiulie2009 spune:
Salutare fetelor !
Mai rarutz pe aici k lumea e in concediu si stau cam 10 ore /zi la munca . Duminica avem 3 evenimente in familie , mergem la festanie la casa fratelui meu vitreg , e ziua la 2 din fetitele lui si e si ziua tatalui meu . Maine mergem in orash sa ne orientam de cadou de casa noua .
Otilia , scuze k nu am putut sta mai mult la tf. dar e nebunie la noi , plus k nu avem voie sa folosim tf. in fata clientilor . Daca ai reusit sa TE dumiresti cum sta treaba , suna-ma luni sau scrie pe mes. sa vedem cum facem ami departe .
Va tzuc , merg sa intind si sa strang niste haine apoi ma bag in pat ca-s franta .
Un week-end frumos !
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Adriana am sa te sun. Nu tre sa te scuzi, eu tre sa ma scuz ca te-am deranjat...
Biaaaaaaaaaaaa, vin maine in zalau. Vrei sa aduc pisica? Da tre sa zici in seara asta.
toate fetele.
silvana_salajan spune:
Somnoroaselor, poftiti la cafea!Bia, nu am mai mers la Zalau. Deci, va trebui sa te deplasezi dupa puiut!
Ce mai faceti, ce mai ziceti? Va
si va doresc o zi frumoasa, in ciuda faptului ca se innoreaza! ![]()
diplodocus spune:
Salutare!
Pupici la toata gashca..
Ce faceti in w-end?
P.S.
De azi sunt mandra detinatoare a unei diplome de master
in management educational ( am spus detinatoare...pentru ca ii prevad o inutilitate totala, dar....face bine la colectia de diplome
)
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
silvana_salajan spune:
Ioana felicitari!!! E... io bag de seama ca tu vrei sa te faci directoare....![]()
Io am vrut sa viu azi la shoping la Zalau, da apoi m-am sucit. Precis ca de veneam chltuiam bujetul familiei pe vreo 2 saptamani, asa ca m-am lasat pagubasa...
Va
si mai viu.
Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
quote:Tu Bia, nu zici nika???Hai fa-ti program pe saptamana viitoare sa vii dupa pui, ca e tare plimbaret mai nou, mi-e frica sa nu plece si sa se rataceasca pe undeva... L-am cautat si ieri dimineata de am crezut ca mor, a aparut singur mai tarziu, nu stiu unde a dormit, ca acasa nu.Ce mai ziceti? Ce mai e nou pe la Zalau?Mariaaaaaaaaaa, ce mai faci?
citat din mesajul lui BimilitBimilit - soacra cu DOUA nurori
!
Bimilit spune:
ioi, tu fetelor ca eu tot scriu da am un vitea aci langa mine care tot imi restarteaza Pc-ul.am mai scris azi 3 mesaje ,sper acu sa am noroc
.
ioana, felicitari.hai la blonda sa te tzuce.musai sa dai de baut.azi te tzangales la telefon ca sa ne intalnim ptr ati inmana plicul fetelor.
oti, ioi ca musai sa ma organizez.stai sa strang boarfele di pi teren si apoi viu.baga mata in lesa , n-o lasa sa dispara.am mai facut comanda la pisoiasi .acu asteptam ca sa ne marim nr patrupedelor.
cum e burtica? cand mai mergi la eco?
adriana, deci mine-i chefuiala in fam ta?ioi ca si la noi ar fi daca tata ar fi in tara.pupalastat , ca tare dor mi de el.
mihaelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hai ca fac rosu in gat de cand te strig
.unde sunteti?
maria, ce face
?cum esti?
va tzuc da mai viu.......
Bimilit spune:

!