Salajence la APELLL!!![49]
Raspunsuri - Pagina 10
silvana_salajan spune:
Noapte buuuuna!Slaba miscare! Bia nu ma mai joc cu tine! Ne chemi la povesti si tu speli putina. ![]()
silvana_salajan spune:
Bag de seama ca voi nu v-ati platit netul si vi l-au taiat.... CA alta ezplicatiune lojica nu am gasit...
Am fost azi si m-am tuns, asa ca is nealcose amu. Oricum, am plecat pe la 10 de acasa, am mai facut 2 vizite, o raita pe la magazine si abia, abia am ajuns si noi acasa de o juma de ora...Hai ca va servesc cu un capucino, zgarcite ce sunteti, ca nu ati dat niciuna cafeaua azi...![]()

Bimilit spune:
bey,io-s in zona, da nu poci scrie multe.
poate revin.
oti baga poza cu noua freza.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
diplodocus spune:
quote:
citat din mesajul lui Bimilit
[quote]citat din mesajul lui silvana_salajan
Of moama ce obosita sunt! Ma dor picioarele de numa, numa. Mai tre sa le trag in frisca si is gata!
bey, si daca-ti tragi picioarele in frisca iti trece durerea?
diplodocus spune:
quote:
citat din mesajul lui Bimilit
oti, nu da pisica ca ma vad nevoita sa o cedez pe a mea ioanei.
Mda...Nice try!
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
diplodocus spune:
io tot asa cu tzaraita :)
intru o data pe saptamana, scriu 3 mesaje si mi-am facut norma , cat sa nu ma dati afara total din gasca:))
FETELOR, pls!!!
Puteti intra la UMANITARE la subiectul meu, macar asa, sa se mai mobilizeze lumea???...
Ca merge tare greu runda 2
e perioada FOARTE nefavorabila, nu m-am gandit deloc la acest aspect...
E lumea plecata in concediu...ori nu citeste, ori are chaltuieli de vacanta, ori , ori...
silvana_salajan spune:
Am insomnii... Ce ma fac? Deci daca apar doar pe seara la ove sa stiti ca dorm.....Asadar va las cafeaua pregatita pe masuta din hol.... 
dianaiulie2009 spune:
Oti , mersi de cafelutza !
Si yo va citesc zi de zi dar nu prea am timp sa intru k e mult de lucru la scarbici si mai sunt si colegi in concediu si mno ... se aduna toate ...
" Carpe diem ! "
Maria_K spune:
buna gagici!
mai eu dimineata sunt terminata de rau; cateodata cred ca se trezeste raul inaintea mea
si bag castraveti murati la greu. si nu stiu daca de la aia sau de la altceva, dar am un acid....![]()
dar orice pt bb!
astept sa treaca timpul si sa merg marti la medic, sa vin cu vesti bune!
Maria
7+
vine bb!
Pozele noastre
diplodocus spune:
[quote]citat din mesajul lui Maria_K
[ cateodata cred ca se trezeste raul inaintea mea
Maria
7+
PAI E SUPEEEEEEEEEEEER
Inseamna ca bb e bine mersi
BIA-mersi de animatie la UMANITAR

Mai am mai am 10 zile pana la concediu...Asa astept, de parca as iesi din puscarie ![]()