Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Ah, voiam sa va mai zic ceva ! Povestea lui Robert e pe prima pagina a site-ului ! Nu stiam ca va ajunge acolo, as fi scris si eu mai ingrijit Asa, cam lasa de dorit exprimarea. Ne-au pus si poze ! Hmmm... Oare toate povestile ajung sa fie publicate ? Eu de ce nu am stiuuuut??

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simonix, bravo pentru aparitia povestii voastre pe prima pagina a site-ului Cele mai reusite si frumoase povesti ajung acolo.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ooooooo...lume noua la scutece......sa va fie de bine fetelor si va doresc toate cele bune voua si micutilor.Bine ati venit

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

ma mai primiti?
buna dimineata si bun gasit la scutece. n-am mai reusit sa intru de multa vreme, gogoasa mea s-a hotarat de vreo 2 saptamani sa nu mai doarma ziua si sa stea cu mami a ei, asa ca nu mai pot face mare lucru. ne plimbam destul de mult, stam la aer, unde n-am calculator
evident ca n-am reusit sa citesc decat primele 2 pagini. insa am reusit sa-l vad pe Daviducul lui MissP si mi-au dat lacrimile. MissP, sa va traiasca, sa fie sanatos si norocos, ca fericit si iubit e sigur, esti o persoana deosebita si vei fi cu siguranta o mamica exceptionala

si, ca sa nu devin total melancolica, mai bine va spun problema mea. MMMAAARRREEEEE: asta mica mi-a ros un san de e numai o rana tot. nu-i mai pot da sa suga din el, evident. faza e ca nici cu pompa nu pot scoate laptele, ca doare a naibii de rau si scot numai sange . cu mana nu stiu sa ma mulg, ca vacile alea din maternitate nu m-au invatat nimic si nu stiu ce sa fac. asa ca acum am dureri si in san (nu numai de la ranile de pe mamelon) si noduli. stiu ca socrate si cleo au mai avut probleme cu durerile si nodulii. invatati-ma ce sa fac, va rog mult de tot

revin, ca s-a trezit, ii e foame

georgiana, mami de gogoasa balerina teodora maria

maimutzica cu urzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Georgiana eu i-am dat sa suga cu mamelon de la avent si m-a ajutat f mult,incearca si vezi cum e.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata la mamicele si scutecele

Fetelor, voi la inceput puteati dormi si ziua cand dormea bebele? Ca eu sunt ca un robot pe adrenalina si nu imi gasesc linistea ziua… Bine, am tot redactat la povestea nasterii (e aproape gata), am terminat si anuntul de nastere (il voi pune pe contul de mail comun), mai am doar de creat anunturile alea “oficiale”, gen poza lucioasa Stiu, sunt tampita, dar nu ma pot linisti pana nu le rezolv si pe astea, ca-mi stau pe creier… O sa incerc insa azi sa dorm la pranz, sa vedem daca pot. Ieri au fost 34 de grade si m-a ucis, oricum nu as fi putut inchide un ochi… Culmea, cel mai mult imi vine sa dorm cu el in brate, atunci ma cuprinde toropeala aia placuta, dar mi-e frica sa nu-l scap sau sa nu-mi cada corpul gramada peste el… Of…

puputi, exact asa face si David, e totul ok daca se mai rareste scaunul, li se mareste si lor putin stomacul (incet-incet ajunge cat o mingiuta de ping-pong pe la 2 saptamani ) si atunci nu mai elimina fecalele ca niste rachete… KK e bine sa fie mai apos, nu e nici o problema. 3 ore dormite legat = LUX, ai mare dreptate. Eu am reusit noaptea asta doar cate 2 ore legate, dar sunt multumita. A avut saracutul crampe vreo ora si n-a scos decat o manjeala galbuie acolo. I-am mai bagat o livrare acum o ora si acum doarme tun, poate se indura al de sus si va digera totul in somn, sa nu simta…

Azi merge si Bogdan la farmacie sa cumpere formula din aia hipoalergenica, mi-a zis moasa sa am in casa pentru caz de urgenta, sa nu cumva sa aiba el puseuri de crestere sau sa ceara mult din cauza caldurii si eu sa intru in panica din cauza ca nu mai am ce sa-i dau. Oricum, acum deja e in siguranta din punctul meu de vedere, in sensul ca nu mai risc sa nu mai vrea san din cauza biberonului (cum s-ar fi intamplat daca i-ar fi dat biberon din prima in spital), deci e mai bine sa am si eu o rezerva.

Simonixule, suna a puseu de crestere sau a sete mare din cauza caldurii ce scrii tu, asa a fost si Daviducul in ultimele 2 zile. In plus, ei cu timpul incep sa observe si sa vada tot mai mult din ce-i inconjoara, sunt curiosi si vor sa stea cat mai mult timp treji, eu mor de ras cand il vad pe David cum da ochii peste cap tot incercand sa-i tina deschisi, dar nu reuseste… ca eu inca il dobor dintr-un san Mie moasa mi-a zis expres sa nu fac absolut nimic in casa decat sa ma ocup de David si in rest sa zac si sa ma odihnesc, asa ca ii urmez cu sfintenie sfatul. Mutti ma ajuta cu gatitul, ne pregateste zilnic cate ceva, iar de curatenie – ia mai da-o-n balarii, ca imi amintesc cum maica-mea tinea casa ca un muzeu si eu ma uscam sufleteste!!

Georgiana, si eu voiam sa zic ca si ancadragoman, sa-ti iei niste mameloane din silicon, sa te protejeze… si multumiri din suflet de complimente!!

Ah, si azi merge Bogdan sa scoata certificatele de nastere ale lui bebe (primim 5 exemplare, pentru diversele formalitati). Abia astept sa-l vad pe David inscris oficial in randul omenirii

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata mamici,

Noi intram mai rar ca stam toata ziua prin curte sub nuc.....gangurim, zambim, chiuim....trecem printr-o noua etapa, de veselie. Doar seara inainte de baizta oracaie frateeeee, de nu-mi vine sa cred, parca i se ineaca corabiile. Acasa la noi reusisem sa trecem peste criza asta de seara, de cand am venit la curte vad ca a revenit....speram sa treaca.

In rest nimic deosebit, imi pare rau ca nu am timp sa scriu fiecareia in parte. Abia citesc ca se trezeste bebe si trebuie sa iesim. VA pupacesc pe toate, fara exceptie.

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna si de la mine! ?Vreau si eu cofi..

Lori si eu incerc sa-l schimb inainte de alaptat, dar e cam degeaba ca face in timpul sau dupa papa; macar incerc, ca mi-e mila de el cand vomita... atata se agita de la colici, ca vomita ...uof

Fecian mdea, si eu sunt posesoare de copil "cuminte" ca si al tau, asta e, vb lui Miss... crestem noi, ne facem mari...

Iulia asta voiam si eu sa zic, azi am inaugurat batista bebelusului, e f eficienta, dar nu stiu cat sa i-o tin la nasuc. Noroc ca nu plange la "procedura". Cat despre milka in parc, sa stii ca dupa ce am trecut de rusinea maaare, am obs ca suge altfel, mai cu pofta, asa, poate de la aerul de parc, asa ca in final nu mi-a parut rau ca s-a intamplat. Bine acum macar sa ai o banca retrasa undeva , nu sa te apuce in drum spre piata:))

Simonix Felicitari pentru prima pagina!

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Andree27 – ma bucur ca avem botezul in aceeasi zi, o sa schimbam impresii si idei. Am vazut poze de Eric, e tare bucalat si frumos. Nu am vazut picioruse strambe, cred k asa au toti bbii piciorusele.
Lcazangiu – am citit povestea ta, imi pare rau k ai suferit atat. Acum totul este uitat si iti tii puiul cu drag in brate. Si eu il schimb pe al meu ininte de masa si urla tare, dar nu-l pot lasa dupa masa k vreau sa-l spal, iar el doarme déjà.
Iulia – imi pare rau k esti asa agatata de bebe.eu ii mai curat din cand in cand gurita cu o compresa cu glicerina boraxata, dar am auzit k nu e prea bine k se obisnuieste cu ea. Eu folosesc servetele Sanosan cu ulei de jojoba si musetel, dar oricum eu il spal la fundulet
Laura - la Tulip Inn au acceptat multe modificari. Ne lasasera sa aducem bautura si fructele, insa au o taxa pt “dop” si nu renteaza. Noi am modificat si meniul, in sensul k am mai adaugat , iar la bauturi este ok si de la ei. Azi mergem sa stabilim decoratiunile cu o firma recomandata de ei. Pana acum am ajuns la un meniu de 55 eur, dar oricum mai discutam cu ei. Luam totul de la ei si bauturi si fructe si tort.

Noi raportam o noapte ok, mi-a dormit de la 22 la 3 si apoi s-a mai trezit la 7, iubitul de el…Si acum doarme de la 7. Azi o sa incerc sa-l mai tin si pe el treaz.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Am uitat sa spun Andree27 ti-am vazut puiul Eric mic si dulce, sa va traiasca, se vede cat de fericiti sunteti voi parintii, Eric e tare norocos!

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput