SOS - pisica lauza
Dragi prieteni copilul meu a gasit "pe drum" o pisica tinara care de abia fatase. Evident pe o ploaie groaznica. A adus-o acasa cu pisoi cu tot si acum mi se pare ca pisica nu e bine. Gifiie cu gura deschisa iar din funduletz i se scurge un lichid rozaliu. Acum e seara si parca mi-e nu stiu cum sa sun de urgenta la vet. Stie cineva care a "mosit" pisici? E normal? nu-i normal? Ce ar trebi sa fac? Multumesc mult pt. raspuns
Raspunsuri
miereamara spune:
Exista linie speciala de urgenta pt pet. Suna acolo, fara nici un fel de jena, pt asta si exista linia respectiva. Ma gandesc ca poate mai are vreun pisoi in ea sau nu a eliminat tot.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
martie spune:
da, asa cred si eu, daca e inca in travaliu, pisica gafaie, e un efort si pt. ea, precis mai are vreun puiut in burtica.
virgo spune:
quote:
Initial creeata de monabella
Dragi prieteni copilul meu a gasit "pe drum" o pisica tinara care de abia fatase. Evident pe o ploaie groaznica. A adus-o acasa cu pisoi cu tot si acum mi se pare ca pisica nu e bine. Gifiie cu gura deschisa iar din funduletz i se scurge un lichid rozaliu. Acum e seara si parca mi-e nu stiu cum sa sun de urgenta la vet. Stie cineva care a "mosit" pisici? E normal? nu-i normal? Ce ar trebi sa fac? Multumesc mult pt. raspuns
Repede la veterinar , sigur mai are un pui , care probabil e mort si nu se mai naste ! Are contractii inca ? Urmareste-o . In orice caz , pregateste-te de o cezariana .
Mami de Matei Cazimir
miereamara spune:
quote:
Originally posted by monabella
Mersi mult. Stii cumva care acest numar?
Sorry, acum ti-am vazut mesajul. Nu o stiu, numarul difera de la stat la stat.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
dana_e spune:
argh...
sper sa fie bine pisicuta si puii, ca ai reusit sa o duci la vet cumva.
ei trebuie tinuti la caldura, peste 30 de grade, daca pisica nu e linga ei. si papa formula speciala, NU lapte de vaca.
daca pisica nu e linga pui 24 de ore, ii va "uita" si nu-i va mai recunoaste.
sper sa fie bine cu totii... oricum, acolo mai exista si societati de protectie animale, tot e ceva... dar acum, urgent, trebuie mare atentie cu toti. sint asa de fragili...
martie spune:
dana_e, nu cred ca pisica isi uita puii in 24 de ore. de ex. pisica mea e o mama innascuta, la orice ora din zi si din noapte, daca ii aduci un pui, ea il adopta. Il impinge cu botul spre burtica ei sa suga, desi, normal, nu are nici pic de lapte, ii spala etc.
Iar cand a avut pui, daca luam unul de langa ea il cauta cu disperare, aproape agresiva era... de unde am dedus ca stie sa numere. Cand a venit momentul si i-am dat puii spre adoptie, unul cate unul, a fost chiar tragic, trecuse o luna de zile si ea tot ii striga si ii cauta si ii chema. Doamne, nici nu vreau sa-mi aduc aminte... Deci, cum sa-i uite in 24 de ore? e imposibil..
dana_e spune:
poate variaza, stiu si eu de cazuri de adoptie [si i-a venit si laptic, in 2 zile!!] dar pe discovery am vazut un documentar cu pisicile din roma, mama i-a pierdut o zi si dupa aia nu i-a mai recunoscut ca fiind ai ei. noroc ca i-a adoptat o "vecina".