Cu hrean?

Cu hrean? | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Carne, salata de sfecla, hummus...

La ce-l mai folositi voi?

Take joy! (poze)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

La muraturi..
La rulouri din sunca..

Sorana 19+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

De Craciun noi papam carnati proaspeti fripti cu hrean(razalit si amestecat cu putina smanatana)..pe parcursul anului mai papam cu crenvusti si mustar(pe hotdog).

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

La rasol, la o mancarica de spanac sau de stevie,si imi place chiar si cu cartofi prajiti!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita32+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc!
Sa-l amestec cu smantana/pun pe cartofi nu m-am gandit, cred ca-i bun...
Interesant, mancaricile de spanac/stevie ce mai contin?



Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

Intotdeauna la salata de sfecla...in rest,il rad,pun sare si otet si il frec bine,iese ca o crema aproape si il tin la frigider o perioada...il papam cu fripturici,cartofi prajiti,mezeluri

yo...poop la voi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

quote:
Originally posted by kristinuta13

...in rest,il rad,pun sare si otet si il frec bine,iese ca o crema aproape si il tin la frigider o perioada...
yo...poop la voi :)



Coincidenta, chiar asta am facut si eu inainte de a intreba aici. Tare-i bun!

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Hreanul intreg, nerazalit, da o aroma deosebita ciorbei de peste.



Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc, ciorba nu mananc, dar mi-ai dat o idee... sa-l incerc cu peste la cuptor.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput