vesnica anna lesco!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

wai dar nu mi se pare ca seamana cu ea:D o fi la 18 ani dar mie chiar nu mi se pare sa fie ea:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

voi vorbiti serios? aia e Anucka?
Deci,tipa de la 16 ani este o fata frumoasa...dar ca sa fiu sigura l-am chemat si pe al meu sa zica cine crede ca este... chiar nu credem ca este aceeasi persoana...doar daca a operat ceva.
Anna e frumoasa si ea(asta pe care o stim )...si picteste frumos doar ca mult prea aproape de profesorul ei,nea' Sabin.Cantecele pe care le mimeaza sunt dragute si in rest...aceeasi parere pe care o am si despre alte "vedeate"mioritice sau moldave danubiano pontice peste si dinspre PrutDar ce-i al ei e pus de-o parte,de ce sa fiu re si sa spui altfel decat iaste?
Haltele isi ridica poalele mai sus.... si nici macar nu sunt la fel de mumoase.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Cu scuzele de rigoare...nu mi se pare ca era "deosebita" in tinerete..

In schimb imi place f.tare de ea..acum..de asta am fost socata sa vad cat de tare se poate schimba in bine o femeie daca are toate "conditiile".

PS - si imi place extraordinar de tare cum are parul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu
aia e Anucka?...dar ca sa fiu sigura l-am chemat si pe al meu sa zica cine crede ca este... chiar nu credem ca este aceeasi persoana...

SI eu am facut la fel...al meu sot nu a recunoscut-o!..desi..eu sunt fan anna lesko..si o vede destul de des prin casa :) ..adica ori de cate ori ma duc la coafor cu poza ei in mana..si zic..eu asa vreau..:)..dar niciodata nu-mi iese..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Aceea este Anna la 17 ani!!!! nu pot crede. sincer nu seamana deloc. In poza de la 17 ani are ochi caprui. Acum ce culoare au ochii? tot caprui? si nasul parca e altfel. ciudat. par 2 persoane diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana210773 spune:

Nici eu nu cred ca este ea in poza aia!
Personal cred ca e o femeie foarte sexi, stie cum sa isi exprime sexualitatea fara a fi neaparat vulgara , iar aparitiile din show-uri nu cred ca au nimic in comun cu caracterul ei...asta ii este meseria si o face foarte bine!
Va pup

Mergi la inceput