vesnica anna lesco!!!!!!!

vesnica anna lesco!!!!!!! | Autor: BeLucci

Link direct la acest mesaj

de ce este asa de mediatizata anna lesko???http://www.viva.ro/Vedete/Dining-with/Anna-Nu-Karenina-Lesko.html?a=4084/327387&p=1 pe bune ca nu gasesc nimica la ea care sa ma faca sa vreau sa o mai vad a2-a oara! articolul....mi sa parut ca lucian nu a prea aflat nimica de la ea...era aiurea imbracata(sau nu am inteles eu exact ce avea pe ea pe caldura asta!!tot stau si ma gandesc cat de idiot poate sa fie un barbat sa-si doreasca sa -si de toti banii si sufletul pt ana!! nu sunt geloasa pe ea...doar ca-mi pun si eu niste intrebari! si dupa cum vorbea si lucian de ea...sincer...mi-a citit gandurile! poate ar putea barbatii de pe forum sa ne spuna de ce-i prostesc (nu pe toti!) anumite "femei"! sau daca nu ai milioanele pt care ar sta ana lesko cu tine nu esti valabil anyway! asta nu se numeste prostitutie...sa stai cu cineva pt bani(statul asta implica mai mult dar ...fara detalii)!oare la iubit pe irinel sau?? au avut relatii intime??? wow ce intrebari mai pun si eu/...........

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Asta e la fel cu subiectul despre Andreea Marin...
Si iar nu inteleg inversunarea si rautatea... ti-a facut ceva?

Iar articolul mu se pare absolut stupid, l-am citit de 2 ori si tot n-am inteles exact care e scopul lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

rautati gratuite!!! nici eu nu am priceput ce vrea sa spuna articolul....o fi din cauza ca ieri a fost zi de salariu la noi???

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Anna Lesko este (din p m d v, care am vazut-o de aproape) o femeie cu un corp superb si extrem de senzuala. Are o figura exotica, si da impresia de forta.
Eu nu ma mir ca sunt nebuni barbatii dupa ea.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Nici eu nu am inteles ideea articolului, insa, in opinia mea, Anna este o femeie foarte frumoasa si stilata, care stie sa-si exploateze sexualitatea. Ca de prea mult bine neuronii i-au luat-o pe aratura, e alta poveste si nici nu conteaza pentru o femeie care traieste din imagine.

"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Imi place foarte mult de Anna Lesko din motivele enumerate de J G si inteleg de ce are succes la barbati. Imi place si cum canta, ce canta si mai ales imi plac videoclipurile ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Uite eu pot sa spun sincer "It's not my type!" Dar desigur eu nu am milioane....

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Imi place foarte mult de Anna Lesko din motivele enumerate de J G si inteleg de ce are succes la barbati. Imi place si cum canta, ce canta si mai ales imi plac videoclipurile ei.

Si mie imi place tare de ea...are o figura interesanta,este altceva.Reuseste sa fie sexy, fara a fi vulgara.Imi plac si melodiile ei(chiar daca ,din cate am inteles, cu cantatul live este mai greu...cel putin asa spune Maruta).

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Dana, nu-s Maruta, da' asa zic si eu... am auzit-o live... e un fel de pisicuta ... Poate avea o zi proasta si sunt eu rea , dar nu prea semana live cu inregistrarile.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mda, numai ca articolul respectiv (ca si postarea initiala de altfel), nu fac nici o referire la modul ei de a canta / daca are voce sau nu. Ci doar la ea ca femeie.

Trecand peste asta, ati vazut vreodata tablourile ei? eu le-am vazut pe pagina ei sincer m-au lasat cu gura cascata, n-am stiut ca e in stare sa picteze asa, mi s-au parut extraordinare pt un pictor amator (parere de profan, desigur, n-am pretentii de critic de arta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Initial creeata de BeLucci

de ce este asa de mediatizata anna lesko???http://www.viva.ro/Vedete/Dining-with/Anna-Nu-Karenina-Lesko.html?a=4084/327387&p=1 pe bune ca nu gasesc nimica la ea care sa ma faca sa vreau sa o mai vad a2-a oara! articolul....mi sa parut ca lucian nu a prea aflat nimica de la ea...era aiurea imbracata(sau nu am inteles eu exact ce avea pe ea pe caldura asta!!tot stau si ma gandesc cat de idiot poate sa fie un barbat sa-si doreasca sa -si de toti banii si sufletul pt ana!! nu sunt geloasa pe ea...doar ca-mi pun si eu niste intrebari! si dupa cum vorbea si lucian de ea...sincer...mi-a citit gandurile! poate ar putea barbatii de pe forum sa ne spuna de ce-i prostesc (nu pe toti!) anumite "femei"! sau daca nu ai milioanele pt care ar sta ana lesko cu tine nu esti valabil anyway! asta nu se numeste prostitutie...sa stai cu cineva pt bani(statul asta implica mai mult dar ...fara detalii)!oare la iubit pe irinel sau?? au avut relatii intime??? wow ce intrebari mai pun si eu/...........

Columbeanu a fost cu ea 8 ani,oare au avut relatii intime? Este frumoasa,senzuala,foarte talentata la pictura,e super femeie!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput