Puiuti de Randunici 2008!! (47)
Raspunsuri - Pagina 10
amira_roxana spune:
blankar exact asta era si problema la Amira, cu refluxul, insa mi s-a explicat ca se face o eco normala si daca e neconcludenta, se face eco cistologica, care surprinde mom in care face pishu! dar in nici un caz sa-i bage vreo sonda sau mai stiu eu ce minunatie!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
VALENTINA C spune:
buna!!!!
Felicitari bebeilor crestinati si mamicilor lor: Bubu, Pucca, Roxana!!!Sper ca n-am uitat pe nimeni!
Sambata avem si noi botezul si abia aseara ne-am dat seama cate chestii sunt de facut!
Daca nunta nu ne-am organizat-o noi, credeam ca e simplu ...Se pare ca nu, chiar daca sunt 30 de persoane...
Am o nelamurire: in ziua botezului nu-i fac baie lui bebe? Trebuie sa astept baia de mir de a doua zi? Pai si atunci mai adoarme bebe la ora normala? Voi la ce ora ati facut baita de mir? ( dupa cum vedeti sunt mai multe nelamiriri...
)
valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2980821150103382524zxmjuk
VALENTINA C spune:
Cele care aveti leagan electronic, spuneti-mi care este parerea voastra despre achizitionarea unui asemenea produs( din experienta copiilor vostri)?
Am vazut de la Primii pasi unul, dar e pana la 9 kg, si cum noi avem 7....l-am lua cam degeaba. Si unul de la Gracco, care merge pana la 13,5 kg sau cat sta bebe in el si nu vrea sa fuga..
. Ce nu mi-a placut la asta e ca are degeaba 6 viteze; la viteza 6 zboara copilul din el, ca n-am vazut nici o centura..
Stau copiii in leagan sau l-ati luat degeaba?
Eu l-as lua pt ca in casa Matei adoarme numai leganat in brate sau la tzitzi...si mi-as scuti mainile...
va rog, argumente pro si contra..... Oricum, sotului meu ii argumentez numai cu: "fetele mele zic..."
Valentina si MAtei (10.04.2008)
amira_roxana spune:
valentina si eu am leagan de la primii pasi pana la 9 kg si ma declar multzumita de el. ce nu imi convine e ca se termina bateriile f repede. asa ca te-as sfatui sa cauti unul care se poate incarca si la priza. si neaparat cu legaturi! eu dupa ce ajunge Amira la 9 kg vreau sa-i iau altul, ca ei ii place. si mai ales sa aiube jucarele atarnate!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
clauclau spune:
Valentina, la mine se stie ca sunt pro leagan, am chiar de la inceput si in cursul zilei, Rebecca doarme de cele mai multe ori in leagan! Asa e si ea, doarme doar leganata, asa ca leaganul e foarte util pentru noi.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
VALENTINA C spune:
Multumesc de raspunsuri, Roxana si Clau!
Valentina si MAtei (10.04.2008)
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Va multumesc mult pt. aprecieri, ma bucur ca v-au placut pozele si mami sexy
. Mai am sa va mai arat poze de la mir si cateva de la biserica, dar inca nu le-am incarcat.
Am vazut si eu pozele lui Flori si Pucca de la botez, Rebecutza scumpa in fundulet!
Felicitari puilor de 5 lunisoare 
cand au trecut fetelor 5 luni??
Cristina, tu ziceai de Daria ca se intinde dupa jucarele? Stefan inca nu da semne...nici la manute nu se uita, doar baga pumnul in gurita si il papa ![]()
Poate mai intru pe seara, acum o sa ma duc cu Vlad la control, inca nu i-a trecut tusea 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Valentina, noi in ziua botezului nu i-am facut baie seara, dar la 7 l-am dus la restaurant si am venit pe la 9 jum, cam cand era ora de somn si l-am lasat putin dezbracat, l-am spalat la fundulet, l-am imbracat, apoi papa si la somn. De la 10 la 11 s-a frichinit in pat, rupt de somn, papase tzitzi dar nu si bibe. Apoi i-a dat Lica bibe, a papat 100 ml si de la 11 a dormit pana la 7 dimineata!! prima data cand doarme toata noaptea!
Apoi a doua zi am facut baita de mir la 7 jum seara, apoi bebe a papat, s-a mai jucat putin si la 10 a adormit.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
underqueen spune:
ce liniste e...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
CristinaGoji spune:
Da Bubu se intinde si se intoarce de pe o parte pe alta tot in acest scop. Dar nu si-a descoperit inca pumnisorul, adica nu pare interesata sa-l bage in gurita.
Roxana de Amira - eu nu am auzit de eco la care sa se vada refluxul. Ce bine de voi daca e asa...noi tot cistografie cu sonda i-am facut lui Vladic.
Blankar - introducerea sondei e neplacuta, dar nu e foarte dureroasa, doar ca pentru copii asa mici chiar si un disconfort cat de minor ii determina sa planga, pentru ca ei nu stiu ce-i aia rabdare si nu inteleg ce li se intampla. Si noi se pare ca tot maine facem cistografia![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria