Mamici din Arad (101)
Raspunsuri - Pagina 14
X-ray spune:
LA MULTI ANI IULIA!sa cresti mare sanatoasa ca frumoasa esti,sa ai mult noroc in viatza si tot ce-ti propui sa se implineasca!
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
ancapolgar spune:
LA MULTI ANI, IULIA! Sa ai o viata minunata alaturi de familia ta!
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
monica70 spune:
LA MULTI ANI IULIA!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
alinamoro spune:
LA MULTI ANI IULIA!
Ada, sa va traiasca printesa, sa fie cuminte si sanatoasa si sa v-aduca numai bucurii.
N-am citit ultimele 2 pagini ca merge f greu netul pe telefon, nici emoticoane nu pot sa pun.
Pupici tuturor!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Da, ne chefuim la greu. Datorita faptului ca sunt aici atatia oameni si copii ieri n-am apucat sa stau jos deloc, numai am tot facut mancare, am pus masa, am strans masa si chestii de-astea. Am fost si pana in oras si azi tre sa merg iar. M-au durut aseara picioarele de n-am putut dormi. Maine ne chefuim "de chiar". Mi-i ciuda ca n-am gasit tort in forma de sirena, cum vroia copilu', dar asta e, bun ii si "Barbie". Iulia e foarte happy ca a primit-o pe barbie mariposa si multe altele pe langa, maine vine tura 2 de cadouri. Multumim de urari!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
gabitzica spune:
Ada inca mai aveti musafiri?cat stau? Cred ca trebuie sa fie tare obositor toata ziua pune masa-strange masa
.
ildi, faine pozele , faine burtica. Parca nu e as mare burta ca si cu david, nu? Nici nu te-ai ingrasat. Cate kg ai pus pana acum? David doarme singur in patul lui acum?
Alina cand va intoarceti din concediu?
X-ray spune:
ildi asa bine iti sta cu burtica!la fata nu te-ai schimbat deloc.si david e baiat mare si frumos foc,are niste ochi
.ca o leoaica modesta ce sunt te inteleg de ce vrei sa astepti pana pe 25
.oricum eu i-am spus elisei cand era la mine in burtica si aproape se terminase zodia gemenilor ca are doua variante ori iese in 3 zile si o fi geamana ca tacsu ori sta pana pe 25 cand aveam dpn-ul si o fi leu ca masa,fara suparare pt racii de aici
.a ales prima varianta....
alina concediu placut in continuare!
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
monica70 spune:
BEYY ce-aveti cu racii? Nu vedeti ce rac-draq sunt io? 
![]()
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
gabitzica spune:
La multi ani
Glad
. Ducky tot nu ne-ai zis cate luni ai si ce o sa fie bb2? Unde il dai pe Glad la gradi la toamna?
Clau tu o sa fi in concediu te ziua ta. Te-ai scos
Cu ce mergeti? Hai mi baga un oki si aici, ca vad ca esti online pe mesenger...