Mamici din Arad (101)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada e fain la Batanya dar e enervant ca trebuie sa stai cu orele la cozi daca vrei ceva de mancare.
Traim ijntara paradoxurilor...am fost sa platesc curentul si aveau pana de curent inca vreo ora, deci nu au incasat...
Cristinacsa, ai primit mail de la finate pentru semantura electronica? Eu ieri l-am primit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi nu mi-am legat trompele ,nu mi-a venit sa iau o masura asa de drastica.Sper sa gasesc un anticonceptional ok pt mine.
Ildyincepi cu AMR .De ce-ti faci probleme ca va veni mai repede Ivette?mai repede de 25 iulie?
Alina distractie maxima!O sa-i para rau Aelinei cand mai creste ca nu profita de bunatati si numai de titi .
Ada eu sunt superfericita pt ca am ajuns la cosmetica si pt ca mi-am gasit costum de baie pe masura.(titi mari si chilotul mai mic,adica nu pe masura tatelor).

Merg pt ca am un Serban marait ce nu mai adoarme odata.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Pe fuga pt ca mi-a zis Ioana ca ma dati disparuta.

Am fost de vineri pana sambata la o pensiune langa savarsin la pescuir si relaxat, dar fara Bogdi pt ca vineri a inceput sa-i curga mucii si bine am facut ca vineri noaptea a vomitat. Sambata seara eu m-am intors singura pt ca duminica la 12 am plecat la Ciolpani, langa Bucuresti, la formare profesionala. A fost obositor si lung drumul, ieri am abut toata zia cursuri si testari de masini si la 5 am plecat inapoi, dar din pacate am ajuns la 5 dimineata acasa si m-am si intors cu o criza de fiere sau intoxicatie alimentara sau ce mama naibii o fi. Mi-a fost rau inca de ieri dupa masa de pranz da am crezut ca de la oboseala si ca trebuie sa-mi vina ciclul, dar seara a apucat-o si pe colega mea raul, apoi de dimineata si pe colegul cu care am fost asa ca tare fain a fost. Drumul la intoarcere a fost groaznic, tir din tir pe ambele sensuri , drumuri in refacere si cele refacute fara niciun marcaj.
La 12 am fost si la lucru asa ca sunt super "fresh".

Am dormit ceva si apoi am mers dupa Bogdi la ai mei si sper sa ma odihnesc la noapte ceva mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ioi Flavia, ce de peripetii aiurea. Acum te simti mai bine? Bogdi de la ce a vomitat?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Cat despe drumul Arad-Alba...no comment. Banuiesc ca pe Sebes ati venit de la buc. Nu e marcat absolut nik, si se sta destul de mult unde se lucreaza, in mai multe locuri, ca sa nu mai punem la socoteala podul de la Ilia la care se lucreaza de vreo 4 ani. Eu merg doar ziua la Alba, ca noaptea as iesi de pe drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Hello! Na, nici nu imi vine sa cred ca deja ne-am facut rezervarea la cazare pt concediu la Praid.Eu nu am mai fost plecata niciunde atata timp de cand am terminat facultatea, asa ca o sa imi prinda f bine.
Flavia, imi pare f rau de voi. sa va treaca repede.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani alex !anca sa av traiasca,sa creasca mare si sanatos si cu muuuuult noroc in viatza!
la multi ani si sotului magdei!

scuze de intarziwere dar in sfarsit casa mea nu mai e in celofane...si soacra-mea e bolnava si gata s-a dus si ajutorul cu mancarea de 2 ori pe saptamana....cand doarme eli bucataresc....
am vazut ca mergeti in super locuri,distractie placuta la toata lumea.daca nu se intampla ceva cu soacra-mea (DD fereste) pe 25 iulie plecam si noi www.laguna-novigrad.hr/en/maestral/photo.php#" target="_blank">aici
am fost si noi duminica la batanya cu eli,asa cateva ore,a fost tare fain,s-a albastrit la cat a stat in apa si inoata de nu mai poate.dar e fff aglomerat ,noi vom mai merege dar sambata sau vinerea dupa 4-5.m-am intalnit si cu diana asa a slabit....mama masii de treaba si cu serviciile astea,mi-e rau cand ma gandesc ca acusi incep si eu...
in rest pupici la toata lumea ma duc la calcat....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Gabi, am primit si eu mailul cu pricina...
Iar am mester, imi pune gresia pe terase...
Flavia, sanatate. Cum mai esti?
Alina.a arata fain hotelul vostru.. Mai un pic si plecati...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Da, Alina, foarte fain arata hotelul. In Cehia mergeti pana la urma?
Eu fac mancare, curatenie, de toate de-odata. De azi imi vin musafiri, maine vin si ceilalti, toti de la Alba. O sa fie toate nepoatele(5) aici plus Iulia si Vladut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Multumesc de urari, acum sunt mai bine desi inca ma doare capul si nu prea stiu ce sa manc. Toate ca toate da macar am slabit 1 kg si colega mea 2 asa ca am decis k mai mergem .

Faine locuri de concediu v-ati ales toate. De noi nu zic nimik pt ca ar trebui sa ne hotaram zilele astea deoarece prietenii nostrii au si dat avans da Sorin nu stie daca poate sa plece o saptamana si asta este, ca deja m-am obisnuit.

Bogdi e ok acum, nu a mai facut nimik, mucii i-au trecut si eu banui ca face si el alergie pt ca a mai avut o data si tot asa 2 zile au tinut, iar de vomitat cred ca a vomitat de la sucul Tedi, ca i-a dat tati si cum el nu e obisnuit cu sucuri din comert cred ca nu i-a picat bine, mai ales ca apoi a baut lapte.

La lucru e ok, suntem aglomerati si mai e si colega mea in concediu si fac si treaba ei, dar ne descurcam.

Mergi la inceput