consultatii Giulesti

consultatii Giulesti | Autor: gia27

Link direct la acest mesaj

Buna fetele ,
Merg la Giulesti la prof dr Marinescu ,si de 2 ori mi-a refuzat banii care consideram ca-i merita ptr consultatii . Voi cum procedati ? Nu platiti nimic nici macar la eco ????
Sunt noua pe forum si pls help .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

in spital sau la centrul medical de langa faci consultatiile?
consultatia in centru costa 40 lei (indiferent ce e: eco sau control pe masa) - cel putin pana in iulie 2007 cand am nascut eu... cred ca preturile nu s-au schimbat cu mult, insa acesti bani de consultatie ti-i ia asistenta si nu doctorul... probabil ca tu incerci sa ii dai tu asa, un ciubuc - pe care il consideri c/v la consultatia avuta, iar asa ceva nu cred ca o sa-ti ia niciodata!

in rest ai un dr.minunat! sarcina usoara si ai incredere in el!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gia27 spune:

Mersi mult ptr raspuns si te dezamagesc ...inca nu sunt gravida , merg la monitorizari si azi am facut si o punctie pe un folicul care s-a dovedit a fi un chist ( nu avea ovocit )... nu mi s-a cerut nici un ban iar pe asistenta am alergat- o cu banutzii care nu vroia sa ii ia si i-am indesat cu forta in buzunar . Mentionez ca am facut pana acum 5 IA cu alt doctor si mi s-au parut f scumpe , asa ca sunt uimita ca aici NU sunt jecmanita de bani... Ptr mine este o enigma !Urmeaza sa fac FIV in sept si nu vreau sa am probleme dintr-o cauza de ETICA . Poate monitorizarile sunt incuse in pretul de FIV....

Sa va bucurati de fetita , este cel mai frumos dar ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Am inteles. Multumesc frumos pentru gandurile tale... sa ai un copil e minunat, sa ai doi, probabil, e dublu de minunat s.a.m.d.

acum am inteles clar ca inca nu esti gravida, dar iti doresc sa ti se implineasca visul si sa fii sanatoasa si fericita (sarcina e o perioada f.frumoasa, iar maternitatea si mai frumoasa! )

legat de banii pt.consultatiile tale eu ti-as propune sa deschizi subiectul direct cu medicul... daca chiar nu e nevoie de bani pt.aceste sedinte pe care le faci, iti va spune deschis; nu am simtit nici o clipa ca spune ceva si gandeste altceva (nu mi s-a parut ca a asteptat vreun fel de "atentie" din partea noastra de cand am ajuns la spital pentru nastere si pana la externare).

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

GIA, sa inteleg ca trebuia sa faci FIV pe ciclu natural si pt faptul ca nu ai avut folicul nu ti-a luat nici un ban?. Eu stiam ca se iau 200E daca ai punctie alba.

Mergi la inceput

Da , nu am platit nimic ,si am fost f surprinsa si eu . Am intrebat-o pe asistenta care se ocupa de dosarul meu cat ma costa si nu mi-a spus o suma , a refuzat sa imi ia si banutzii care-i pregatisem , si i-am dat cu forta 2 mil. ptr doctor si ea . Mi-a dat reteta de anticonceptionale si urmeaza sa fac adevaratul FIV cu tratament in sept cel tarziu oct .Poate de aia nu mi-a luat bani ptr ca urmeaza sa fac FIV-ul ? Tie cine iti ia banii sau iti spune cat costa ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Eu luna asta urmeaza sa fac FIV pe ciclu natural( daca am cu ce!).Dar stiu de la fetele care au facut de suma care se da.

Mergi la inceput

Multa bafta , poate iese asa fara tratament . Astept vesti bune si sa ma mai tii la curent .

Pupici

Mergi la inceput