consultatii Giulesti
Buna fetele ,
Merg la Giulesti la prof dr Marinescu ,si de 2 ori mi-a refuzat banii care consideram ca-i merita ptr consultatii . Voi cum procedati ? Nu platiti nimic nici macar la eco ????
Sunt noua pe forum si pls help .
Raspunsuri
karligutza spune:
in spital sau la centrul medical de langa faci consultatiile?
consultatia in centru costa 40 lei (indiferent ce e: eco sau control pe masa) - cel putin pana in iulie 2007 cand am nascut eu... cred ca preturile nu s-au schimbat cu mult, insa acesti bani de consultatie ti-i ia asistenta si nu doctorul... probabil ca tu incerci sa ii dai tu asa, un ciubuc - pe care il consideri c/v la consultatia avuta, iar asa ceva nu cred ca o sa-ti ia niciodata!
in rest ai un dr.minunat! sarcina usoara si ai incredere in el! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
gia27 spune:
Mersi mult ptr raspuns si te dezamagesc ...inca nu sunt gravida , merg la monitorizari si azi am facut si o punctie pe un folicul care s-a dovedit a fi un chist ( nu avea ovocit )... nu mi s-a cerut nici un ban iar pe asistenta am alergat- o cu banutzii care nu vroia sa ii ia si i-am indesat cu forta in buzunar . Mentionez ca am facut pana acum 5 IA cu alt doctor si mi s-au parut f scumpe , asa ca sunt uimita ca aici NU sunt jecmanita de bani... Ptr mine este o enigma !Urmeaza sa fac FIV in sept si nu vreau sa am probleme dintr-o cauza de ETICA . Poate monitorizarile sunt incuse in pretul de FIV....
Sa va bucurati de fetita , este cel mai frumos dar ...
karligutza spune:
Am inteles. Multumesc frumos pentru gandurile tale... sa ai un copil e minunat, sa ai doi, probabil, e dublu de minunat s.a.m.d.

acum am inteles clar ca inca nu esti gravida, dar iti doresc sa ti se implineasca visul si sa fii sanatoasa si fericita (sarcina e o perioada f.frumoasa, iar maternitatea si mai frumoasa!
)
legat de banii pt.consultatiile tale eu ti-as propune sa deschizi subiectul direct cu medicul... daca chiar nu e nevoie de bani pt.aceste sedinte pe care le faci, iti va spune deschis; nu am simtit nici o clipa ca spune ceva si gandeste altceva (nu mi s-a parut ca a asteptat vreun fel de "atentie" din partea noastra de cand am ajuns la spital pentru nastere si pana la externare).
karligutza
sunt mamica Adelutei 
iazminn spune:
GIA, sa inteleg ca trebuia sa faci FIV pe ciclu natural si pt faptul ca nu ai avut folicul nu ti-a luat nici un ban?. Eu stiam ca se iau 200E daca ai punctie alba.
gia27 spune:
Da , nu am platit nimic ,si am fost f surprinsa si eu . Am intrebat-o pe asistenta care se ocupa de dosarul meu cat ma costa si nu mi-a spus o suma , a refuzat sa imi ia si banutzii care-i pregatisem , si i-am dat cu forta 2 mil. ptr doctor si ea . Mi-a dat reteta de anticonceptionale si urmeaza sa fac adevaratul FIV cu tratament in sept cel tarziu oct .Poate de aia nu mi-a luat bani ptr ca urmeaza sa fac FIV-ul ? Tie cine iti ia banii sau iti spune cat costa ????
iazminn spune:
Eu luna asta urmeaza sa fac FIV pe ciclu natural( daca am cu ce!).Dar stiu de la fetele care au facut de suma care se da.
gia27 spune:
Multa bafta , poate iese asa fara tratament . Astept vesti bune si sa ma mai tii la curent .
Pupici