Card PIRAEUS refuzat de noi
Anul trecut am facut un credit la Piraeus si,impreuna cu suma imprumutata,ne-au oferit si un card cu niste banuti(1300 ron).Nu i-am folosit,nu intentionam sa-i folosim,insa primim un telefon acasa ca a expirat cardul,sa mergem sa-l ridicam pe urmatorul,dar surpriza,aceasta inlocuire costa 40 ron.Asa ca inca 9 ani de acu inainte,anual 40 ron pt un card pe care nu l-am solicitat si de care nu ne folosim.L-am lasat acolo.....a crescut rata pentru urmatoarele sase luni cu o suma identica si sotul nu mai avea bani si pt card.Ma gandesc acum ca neplatind acesti bani trezesc sfantului ca intru in Biroul de Credit pt asemenea ineptie.........
Stie cineva cum sa procedez?Nu e o suma mare,dar nu vreau o alta ispita.....tot din acest motiv i-am refuzat si pe cei de la Transilvania cand m-au sunat sa imi ofere un astfel de card.........
Raspunsuri
CristinaT spune:
quote:
Initial creeata de ni-na
dar surpriza,aceasta inlocuire costa 40 ron. Asa ca inca 9 ani de acu inainte,anual 40 ron pt un card pe care nu l-am solicitat si de care nu ne folosim.
trebuie sa intrebi la banca ca sa stii exact ce platesti:
cardurile expira o data la 2 ani si nu anual. Deci in cazul asta ar trebui sa platesti un comision de administrare anual. Spui apoi ca 9 ani.... deci cardul expira peste 9 ani(si in cazul asta cei 40 Ron reprezinta com de administrare si e obligatoriu sa-l platesti daca vrei card de la ei) sau ce inseamna acesti 9 ani?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
CristinaT spune:
quote:
Initial creeata de ni-na
pt un card pe care nu l-am solicitat si de care nu ne folosim.L-am lasat acolo.....a crescut rata pentru urmatoarele sase luni cu o suma identica si sotul nu mai avea bani si pt card.Ma gandesc acum ca neplatind acesti bani trezesc sfantului ca intru in Biroul de Credit pt asemenea ineptie
deci sa inteleg ca ai si un credit, nu? la care a crescut rata si voi nu ati platit cei 40 RON ca nu ati mai avut bani, nu???
Deci nu stiu daca am inteles bine.... partea cu creditul nu ne intereseaza in povestea asta ci doar partea cu cartul. Dac nu doreati creditul, nu il acceptati, deci in acel moment ori nu ii lasati sa va ofere cardul cu bani, ori ulterior va duceati si il inchideati si plateati tot ce se cuvenea.
Acum: voi ati avut un card cu niste bani de la banca... pe care nu i-ati folosit, din moment ce aveti de polata 40 RON, acesti bani au fost trasi din cei 1300 ron pe care vi i-a dat banca. Depinde cand a tras banca acesti bani si e imporatant despre care banca este vorba, pentru ca nu toate bancile trimit zilnic informatii despre rauplatnici.
Probabil ca apreti la biroul de credit( aveti o datorie catre banca de 40 Ron neachitata la timp!) si incercati sa inchideti cardul daca nu il folositi.
Sper ca am inteles bine!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
ni-na spune:
Promotia la banca spunea suma solicitata+un card.Daca nu luam cardul......adio si imprumutul.Cardul nu l-am desigilat,l-am ascuns bine,am uitat de el,si anul asta surpriza:a expirat.
se schimba anual,schimbarea cardului e 40 ron