Aspirante optimiste > 20 (327)
Raspunsuri - Pagina 19
andra_b spune:
dadadada, mersi de micul dejun
si o zi frumoasa!!! 
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png
ancadragoman spune:
Neata viitoare burticoaseeeee!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
andra_b spune:

Neata Anca!!! Ce m-am distrat de cum ai zis!!! 
Ale 
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png
ancadragoman spune:
Am eu asa o presimtire![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
klaudiaG spune:
quote:
Originally posted by andreatex
M<ultumesc mult pentru incurajari,sper sa pot sa merg mai departe, dar este atat de nedrept cand tu iti doresti asa mult si vezi in jurul tau persoane care nu isi doresc, dar raman insarcinate accidental.
Si mai este nedrept faptul ca trec singura prin aceasta durere, sotul meu are un copil dintr-o casatorie anterioara, si pe el il intereseaza mai putin acest subiect, sau aproape deloc,pt ca el este deja tata.
Si stiti ce este cel mai nedrept: din cauza lui nu putem avea un copil.
Deci spuneti-mi si mie ce este drept in lumea aceasta?
Va pup pe toate.
Andreea nu te descuraja

si eu am trecut de multe ori prin ce treci tu acum. La un moment dat chiar am vrut sa renuntam de frica sa nu ne distrugem casnicia ( ne era frica ca in momentul in care aflam care dintre noi are probleme o sa inceapa reprosurile)............dar cu timpul am realizat ca asta ne-a unit mai mult si ne-a dat puterea sa mergem mai departe.Mai incerca putin nu te da inca batuta (macar sa fi tu cu inima impacata ca ai incercat tot)

klaudiaG spune:
quote:
Originally posted by cami_antonia
feteleeeeeeee
abia am reusit sa va citesc....atat de mult ati scris in 2 zile....
klaudia eu zic sa incerci caci sanse sunt sa ramai si daca te vei ruga copilul va fi bine....eu fara sa stau pe ganduri am incercat sa raman imediat dupa laparo....si facusem anestezie totala....era mai rau decat radiatia X.....si nu am ramas....dar a venit mai tarziu....asa ca daca e sa il ai il vei avea luna asta....
dadadadada multa bafta lasi sa fie cu ochisor sa o insotiti pe maria la odisee...
miha ai pregatit un mic dejun delicios acum 2 zile....te salut si sa te relaxezi total la sovata si sa mei si apa din izvoarele minerale....dar sa intrebi un medic....
eu nu am greturi ca jasmi....sunt bine dar tot tusesc...
andreeatex eu zic sa iti monitorizezi ovulatia luna viitoare la ecograf sa vezi daca ai foliculi si cat sunt de mari....caci l;a dereglarile hormonale....nu are nici o valoare testul de ovulatie si nici temperatura bazalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......asa ca va rog sa aveti grija.....
cat despre timpul de incercare noi am avut vreo 4 ani jumate pana am reusit sa avem bebe....dar uite ca Dumnezeu ne-a rasplatit....8
Camelia

Cami mercix.Oricum azi o sa iau o hotarare nu de alta dar....daca il mai tin pe al meu mult pe jar cred ca ma i-a cu fortza
Oricum promit sa ma decid pana plec de la servici si sa va anunt
ruxandrab spune:
Buna dimineata!
OANA UNDE ESTI? STIE CINEVA CEVA? MA INGRIJOREAZA...
Asteptand un ingeras
klaudiaG spune:
Neatza va 

pe toate!!!!!!!!!
ANdra mercix de cafelutaza si dadadada ai pregatit un mic dejun delicios
.
Eu abia acum am aterizat la munca si tre sa ii dau bice pt ca mai am multe de rezolvat inainte sa plec in concediu asa ca........
va pooop si ne auzim mai tarziu
mihaelacg spune:
neata, ancadragoman, dadada, andra...
pt toate fetele care ori n-=au facut ochi, ori au treaba prin casa sau la servici.
andra, noroc cu dadada, ca a dat ea micul dejun, ca pe baza mea, ramaneati flamande.
eu abia m-am trezit, am tare multe pe cap....amr 7 zile
ruxandra si sorvint, multumim pt sustinere, intai dau eu licenta si dupa mine miha cealalta....mult fu....putin mai e
cami, ce mai faci draguta? ai zis parca ca joi mergi la dr. asteptam vesti.
bea.....
scapi tu si de anexita asta, acusica trec doua luni.
fetelor care presteaza vreau sa le spun ca le sunt si eu alaturi(printre niste cazuri de coruptie si fraude....mai prestez si eu cate un pic, cine stie....poate, poate, insa n-o sa ma supar daa nu raman luna asta...o astept pe cealalta...ca o sa fie mai prielnica )
andreeatex, iubita, sa stii ca si eu am 3 ani de cand ma chinui sa duc o sarcina la termen, am 3 sarcini pierdute, iar de cateva luni, culmea nu mai ovulez....incerc sa ma detasez de gandul ca tb musai sa raman insarcinata luna asta(cum zic in fiecare luna)....e clar acum pt. mine, ca toate-s lasate de la dd.vad ca-mi da putere sa nu ma mai fac din asta o obsesie, pt ca asta devenise pt mine in ultima clipa.
, ai incredere ca o sa fie si bb, insa cred ca va veni atunci cand te astepti mai putin.
aaaaaaaaa, si inca ceva....
-lor , sa aveti grija acum cu caldurile astea de voi si de samburei, sa va feriti cat puteti de caldura, si sa va hidrarati cat mai mult.
mitzica ...gravi cand o vrea doamne doamne
cristi_2003 spune:
buna dimineata dragele mele viitoare mamici
nu scriu eu des pe la voi dar va citesc zilnic. si un pic ma simt nu stiu cum sa scriu pe la voi care va faceti atatea probleme si bebeii se lasa un pic asteptati.
eu zic macar o luna daca se poate, pe langa teste de ovulatie si griji sa faceti ca noi doi - un pic devenisem si eu stresata ca vroiam neaparat sa iasa bine din prima, si de asta un pic cred ca il stresam si pe iubi. dar in ziua in care simt eu ca s-a intamplat minunea am iesit amandoi in oras la o cina romantica, cu o sticla de vin (din aia sange de taur!!!) si un pic am uitat de stres si de calcule si de tot (testul de ovu iesise deja pozitiv). stiu ca dupa multe luni sau chiar ani de incercari e greu sa te decuplezi si sa nu te gandesti... dar poate se poate. un pic de romantism nu strica oricum, indiferent de rezultat, nu?
oana, pe unde esti, ca si ieri ai lipsit la apel...
12+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

si sa fie cu ochisor sa o insotiti pe maria la odisee...