Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 3
Roxxy80 spune:
Stai linistita ca am impresia ca toate suntem exagerate
. Peste cativa ani cand ne vom aduce aminte, vom rade in hohote.
Cum adica se intinde masa de legume pana la 17.00? Adica ii dai in reprize? Ar fi bine sa-i introduci si masa de lactate (branzica de vaci, iaurt), dupa parerea mea (nu ca as avea eu prea mare experienta in domeniu
).
quote:
Originally posted by adra_bell
Buna!
Bine ati revenit Darleena si Kara! Felicitari Kara pentru dintisori!
Dany, blogul meu e chiar la semnatura.
Eu nu am introdus masa de la 17, problema este ca noi masa de legume se intinde pana la 17. Mie mi se pare ca nici nu a terminat bine de mancat si trebuie sa manance din nou. Cateodata ma intreb daca nu sunt eu prea exagerata cu mancatul asta.
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze cu puisorul meu drag
Sunt baiat mare
adra_bell spune:
Roxxy, nu ii dau in reprize, dar donsoara Eva adoarme cam pe la 14.30, dupa ce a mancat laptic pe la 13, si se trezeste la 16, mai ne jucam si noi putin si apoi papa legume pe care le termina pe la 17.
As reusi sa-i bag iaurt/branza, numai daca as scoate masa de laptic de la pranz. Dar e oare bine sa fac asa?
Aaaah, bucurie mare pe mine ca-mi iese un herpes, prima oara dupa vreo 15 ani. Sper sa nu ia si Eva de la mine, ufff
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Roxxy80 spune:
Daca i-ai scoate masa de laptic de la 13.00 cu cate mese de lapte ar ramane?
Noi am ramas cu 2 mese de lapte de la 5 luni si jumatate si e totul super ok.
quote:
Originally posted by adra_bell
Roxxy, nu ii dau in reprize, dar donsoara Eva adoarme cam pe la 14.30, dupa ce a mancat laptic pe la 13, si se trezeste la 16, mai ne jucam si noi putin si apoi papa legume pe care le termina pe la 17.
As reusi sa-i bag iaurt/branza, numai daca as scoate masa de laptic de la pranz. Dar e oare bine sa fac asa?
Aaaah, bucurie mare pe mine ca-mi iese un herpes, prima oara dupa vreo 15 ani. Sper sa nu ia si Eva de la mine, ufff
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze cu puisorul meu drag
Sunt baiat mare
roxx spune:
quote:
Originally posted by eladea2005
vazut filmulete cu bebe Luca...ce mortal e el... cum merge in 4 labe.. draguta mingiuca... si noi vreeeem !!! oare gasim in Romania?
avem si noi salopetica ca a voastra...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
noua mea achizitie...
Eric, ingerasul mamii...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Multumim

Da, am vazut si eu ca avem salopete la fel
Despre minge, nu stiu dc se gaseste si in Rom. Este de aici http://www. vtechkids.com/browse.cfm?productLine=Infant%20and%20Toddler%20Learning&ageFrom=0&ageTo=9&start=2 (fara spatii dupa www.)
_
Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)
Cum creste

Poze
ancadragoman spune:
Buna fetiliiii...ce faceti??????
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
roxx spune:
quote:
Originally posted by dany26
am vazut si eu poze si filmuletze cu bebeii vostri mergand de-a busilea (mai ales bravo Luca de roxx care e cu o luna mai mic decat Andrei)sau ridicandu-se in picioare!!!felicitari!
fetelor care aveti bb-ei ce stau singuri in funduletz;cumva i-ati pus mai des in pozitia asta?poate il pun eu prea rar... si al meu sta cateva secunde dar apoi se apleaca dupa ceva si cade....iar de-a busilea doar se ridca in 4 labe cateva sec si apoi iar o ia taras....de mers in picioare ii place si merge ok tiunut de manutze...si cam atat...
adra vreau si eu adresa blog-ului tau
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZECOMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Multumim

Eu il mai puneam sa stea sprijinit de perne cateva minute insa nu-i placea, se lasa imediat in jos, aluneca. Nesprijinit nu statea decat foarte putin pana intr-o zi cand a stat mai mult si de atunci l-am tot pus. Acum sta f bine, se ridica singur in fundulet.
_
Cum creste

Poze
roxx spune:
quote:
Originally posted by dany26
am vazut si eu poze si filmuletze cu bebeii vostri mergand de-a busilea (mai ales bravo Luca de roxx care e cu o luna mai mic decat Andrei)sau ridicandu-se in picioare!!!felicitari!
fetelor care aveti bb-ei ce stau singuri in funduletz;cumva i-ati pus mai des in pozitia asta?poate il pun eu prea rar... si al meu sta cateva secunde dar apoi se apleaca dupa ceva si cade....iar de-a busilea doar se ridca in 4 labe cateva sec si apoi iar o ia taras....de mers in picioare ii place si merge ok tiunut de manutze...si cam atat...
adra vreau si eu adresa blog-ului tau
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZECOMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Multumim

Eu il mai puneam sa stea sprijinit de perne cateva minute insa nu-i placea, se lasa imediat in jos, aluneca. Nesprijinit nu statea decat foarte putin pana intr-o zi cand a stat mai mult si de atunci l-am tot pus. Acum sta f bine, se ridica singur in fundulet.
_
Cum creste

Poze
Jasmin012 spune:
Ellis, Alesia manaca 130 g de fructe??? Pai al meu cu chiu cu vai manaca 20-30 g, maxim 40... si asta e valabil si pt piureul de legume... pt tot. Ar trebui sa fii super multumita.... Uraaa!!!!
Ara, asa va sa zica... ai trezit-o ca te uitai la ea... Eu il tot pun pe Lucas in patut si incerc sa nu-l bag in seama, desi ma doare sufletul, ca as vrea sa-l am langa mine... dar nu prea pot dormi si atunci zic ca ma duc la toaleta ca si arunc cate un ochi in patut... si apoi astept sa planga sa-l iau si sa-i dau sa suga si atunci mai "uit" ca trebuie sa-l trimit in patutul lui...
Miha, pai asteptam clemitele si clemisoarele...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
roxx spune:
quote:
Originally posted by cristi07
Rox, felicitari lui Luca pentru asemenea activitati!
intr-o poza are genunchere?daca, da mi se pare super tare...
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Multumim

Da, are genunchiere
_
Cum creste

Poze
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by roxxquote:
Originally posted by cristi07
Rox, felicitari lui Luca pentru asemenea activitati!
intr-o poza are genunchere?daca, da mi se pare super tare...
Poze Radu
Multumim
Da, are genunchiere.
_
Cum creste
Poze
suuuper...le-ai laut de acolo???
e tare dulce piticutul!
te-ai mai obisnuit pe acolo? cum e vremea?
Poze Radu

)sau ridicandu-se in picioare!!!felicitari!
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!