Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 20
ramonab spune:
Neata!!
Ginnette si al meu face kk asa cum zici tu ca plastilina, bucatele bucatele.Da nu tot timpul.Habar nu am de la ce e, da nu m-am ingrijorat.
Cat despre transpiratul caputului nush ce sa iti zic.Al meu nu transpira la cap decat atunci cand suge si e ffff cald.
Ven, daa ai baieti secsosi tare.Le place tare asa la busutl gol.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
emabucuresti spune:
Ven iti urez si eu concediu placut si linistit si nu te stresa ca lasi baiatul pe maini bune, sunt convinsa ca se va obisnui usor cu mama si sora ta. Si bravo tie si fetelor care inteleg ca si fratiorul/surioara mai mare au nevoie de atentia si timpul parintilor mai mult ca oricand de cand cu aparitia unui bb mic in familie.
LauraD multumesc mult, uf nu-s de fel foarte religioasa sau superstitioasa dar adevarul e ca preocupa sa-l botez si eu pe baby ca am cam amanat-o pana acum,in primavara mi-a fost frica sa nu raceasca dar pana in toamna o sa o facem. Am inceput sa pun la cale una alta. Ca pana atunci nu stiu cum e cu cititul.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
ramonab spune:

Stefan Daniel, Cristian, Ana Ilinca Bianca Antonia,Bianca
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by emabucuresti
Ven iti urez si eu concediu placut si linistit si nu te stresa ca lasi baiatul pe maini bune, sunt convinsa ca se va obisnui usor cu mama si sora ta. Si bravo tie si fetelor care inteleg ca si fratiorul/surioara mai mare au nevoie de atentia si timpul parintilor mai mult ca oricand de cand cu aparitia unui bb mic in familie.
LauraD multumesc mult, uf nu-s de fel foarte religioasa sau superstitioasa dar adevarul e ca preocupa sa-l botez si eu pe baby ca am cam amanat-o pana acum,in primavara mi-a fost frica sa nu raceasca dar pana in toamna o sa o facem. Am inceput sa pun la cale una alta. Ca pana atunci nu stiu cum e cu cititul.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
aa, nu am stiut ca nu l-ati botezat... nu merge atunci cu cititul de care vorbeam eu...
Nici eu nu sunt o habotnica dar, cred in religia noastra si, fara a merge la biserica, ma rog la doamne-doamne de multe ori...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
Roxana,
si eleni a mea traspira ;la caput. Mai ales cand mananca si ii este somn!!!!
Uite ID-ul meuu de mess : cuclita2000
Cred ca ne va fi usor sa vorbim ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
virgo spune:
quote:
Originally posted by jelimoni
am uitat sa pun linku :) http://carucioare.ablog.ro/2006-07-28/quinny-zapp.html asta este...
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Stati asa ca eu is iar cazuta din spatiu ... buggy de la 4 luni !????? De cand ? Pe al meu Quinny ( Freestyle ) scrie sus si tare ca adaptoarele pentru buggy merg doar de la 6 luni in sus , ca sta in fund , intr-adevar !
E misto de tot Zapp . Olandez daca nu stiati . Dar cam scumpulets , eu vazusem la oferte si cu 150-170 euro ...
Offfff , nu-l prind deloc pe nasu sa descarce pozele alea, poate in weekend .
Mami de Matei Cazimir
ginnette spune:
Ramo, pana sa pateasca beleaua, facea carnacior care se turtea; acum, e adevarat ca mananca NAN far acaltoza cu orcov - deci, varietate 0.
De transpirat transpira, mai ales noapte - se uda cearcaeful la cap, de cata apa "ii curge".
Laura,
Cum zicem, transpira noaptea; o fi lipsa de calciu?
Cu mess-ul e mai greu, ca idiotii de la IT n-au interzis sa mai download-am messanger-e nu cumva sa pierdem vremea in loc sa contribuim la bunastarea firmei prin munca 
.
Oricum, retinut ID-ul - poate reusesc de-acasa.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Lala_D spune:
Ven incearca un pliculet de Biotics pentru diaree . Eu asa l-am rezolvat pe Andrei , cu 2 pliculete dupa ce ma chinuisem o saptamana cu smecta, menta si alte alea .
Ginette si Andrei transpira rau la cap . Nu cred ca are lipsa de calciu. La claia lui de par ar fi si greu sa nu transpire. La fel si Bogdan se face fleasca in cap in timpul somnului de cand era bebe mic si el sigur NU are / nu a avut lipsa de calciu.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by virgoquote:
Originally posted by jelimoni
am uitat sa pun linku :) http://carucioare.ablog.ro/2006-07-28/quinny-zapp.html asta este...
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Stati asa ca eu is iar cazuta din spatiu ... buggy de la 4 luni !????? De cand ? Pe al meu Quinny ( Freestyle ) scrie sus si tare ca adaptoarele pentru buggy merg doar de la 6 luni in sus , ca sta in fund , intr-adevar !
E misto de tot Zapp . Olandez daca nu stiati . Dar cam scumpulets , eu vazusem la oferte si cu 150-170 euro ...
Offfff , nu-l prind deloc pe nasu sa descarce pozele alea, poate in weekend .
Mami de Matei Cazimir
am vazu si eu da cred ca e gresala, pe alte siteuri scrie de la 6 luni....oricum ,nimeni n-ar pune bebe de 4 luni in asa carucior..
si al meu desi sta bine in funduyletr, ii aluneca funuletul in fata si ajunge de sta adunat cumva...cu spatele incovoiat..trebuie sa-l tot ridic
IN REST FOARTE MULTUMITA E F USOR DE MANEVRAT, SI C-O MANA..
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!
ginnette spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Ginette si Andrei transpira rau la cap . Nu cred ca are lipsa de calciu. La claia lui de par ar fi si greu sa nu transpire. La fel si Bogdan se face fleasca in cap in timpul somnului de cand era bebe mic si el sigur NU are / nu a avut lipsa de calciu.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
A mea e aproape "bec" si tot transpira; o mai intorc pe-o parte, sa se-aeriseasca.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI