Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ramona, Roxana, mercic! vad eu...daca se duce coaja usor o sa le decojesc, daca nu, asta e o sa pape cu coaja. eu visinele le-am dat cu coaja.

Roxana, daca ii dai antibiotic, sa-i dai si biotics. se dizolva in lapte sau ceai, de doua ori pe zi...scrie pe prospect

Theli, scumpa, toate chestiile pe care le-ai zis tu le stiu si le aplic. ideea era ca pt unii (ca mine) slabitul presupune un efort considerabil, in schimb altii (cum e ramona) au norocul sa slabeasca si fara sa vrea.
Acuma, ma pling si eu pe unde pot. adevarul e ca din cele 30 de kile puse in sarcina + 5 kg luate cit am alaptat, mai am 6 de dat jos...nu e rau. insa e greu...trebuie sa fiu tot timpul atenta.

Ceska, am vazut pozele cu Benji si tati la bere! Ce mai, azi-miine pleaca baietii singuri la terasa...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Laura, lasa ca va fi mai interesant Dimitris cu cicatricea. fetelor le plac "baietii rai", cu semne de buna purtare la vedere.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by ramonab

Jelimoni ma ai putintica rabdare cu pozele.Si eu am pus de vreo 5 zile si nu au aparut.Primesc multe si dureaza pana vor aparea.Dar vor fi acolo sigur.

Ginnette daca gentamicina aia e antibiotic (ca eu habar nu am), atunci da ar trebui sa ii dai biotics pt ca ii protejeaza flora intestinala care e dereglata de antibiotic.Scrie pe cutie cum se da.

Stancutza ti-am vazut vedeta pe coperta.Eeheee vedeta lu mami.Mi-a placut si poza la tati in brate abia trezita, cu parul ciufilici.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

ramo ti-o aparut poza de cand erai gravi-razvanel la 26 de sap....ai observat?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by jelimoni

pozici de azi de la ocna sibiului http://84.232.150.23/gallery2/main.php?g2_itemId=2452

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

ce bine v-ati distrat voi acolo...!
Si ce grasunel frumusel este robert!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Da am vazut ca mai apare din cand in cand.Mandra mai eram de burtica mea.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura_dimitris

quote:
Originally posted by jelimoni

pozici de azi de la ocna sibiului http://84.232.150.23/gallery2/main.php?g2_itemId=2452

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

ce bine v-ati distrat voi acolo...!
Si ce grasunel frumusel este robert!!!!

si Eleni - 05.02.2008

multumim laura!!tocmai ti-am admirat si eu pozele de la nunta!!si mi-o placut mult si poze cu eleni in rochita rosie!

am intrebat ieri parca mai intreb si azi...credeti ca e vreo problema daca robert n-a luat nimic in greutate luna aceasta??eu nu mi-am facut griji avand in vedere ca e asa grasunel, si mananca bine..

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri_mik

saliu!
io am o ideea in cap. e una si e fixa. sunt convinsa c ao femeie nus e simte bine in pielea ei cand treburile cu sotul nu merg bine. sunt dovada vie. cand trec saptamani si vaz ca sotul... nik... incep sa imipun intrebari: ca sunt grasa, ca am sanii la buric si pot sa-i fac rulou in sutien, ca vergeturile sunt hidoase, ca am un cap patrat de gras ce e...ca unii ii zic "profilaxia obezitatii", eu ii spun profilaxia relatiei cu aproapele. pt mine, si numai pt spatele meu pe care-l chinui la check-in (deci nu pt sunci)...imi redeschid abonamentul la sala... sunt deci pe calea cea dreapta.

despre sacha: avem dinti! doi. jos. suntem rila iepurila. nu plangem, nu facem fite. dormim pe ruptelea cu un bibe de 180 la bord. doar ca ne trezim si peste noapte. avem tot 8240, pt 67 de cm. inca n-avem 6 luni.

pusiiiiiiiiiici!

mitsu? tinna? iri? isi? angi? doc? nati...? restul fetelor?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

pai eu sunt aia care nu se deranjeaza...
inca sunt la capitolul in care fug un picutz cat pot si cum pot de sot....
mai ales de cand am inceput serviciul... imi vine sa stau ca o closca cu puii pe langa mine excluzand cocosul din dotare....

Dar, multumesc pentru marturisire! M-ai pus pe ganduri! Daca asa o gandi al meu barbat, ca si tine...?! Ia sa-l mai bag in seama un pic sa-i alung gandurile negre... ca la mine este doar o sila de ma doare cum se spune...

Bravo lui sacha dodoloata!!! nota 10 si o mie de pupici lui si fratiorului!!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Gata! Akm ajuns "la zi" !!!
Am tot citit si raspuns printre picaturi!
Dar am reusit sa-mi fac toate "temele"!!!
Acum, mai dau fugutza niste raspunsuri si mai lucrz putintel ca sa-mi merit salariul si aprecierea sefilor

Stancutza, super fotografii! Sofia este la fel de frumoasa ca intotdeauna . Nu stiu de ce dar fotografiile tale imi imi induc intotdeauna o stare de bine, ma relaxez privindu-va !!!

Anca, jelimoni, multumesc mult de aprecieri.
moni, nu stiou ce sa zic... niciun gram o luna intreaga???

Roxana, nu am mai apucat ieri sa te sun sau sa mai intru pe forum. Si eu sunt de parere ca ar trebui sa-i dai biotics puiutului mic si scump!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Gata! Akm ajuns "la zi" !!!
Am tot citit si raspuns printre picaturi!
Dar am reusit sa-mi fac toate "temele"!!!
Acum, mai dau fugutza niste raspunsuri si mai lucrz putintel ca sa-mi merit salariul si aprecierea sefilor

Stancutza, super fotografii! Sofia este la fel de frumoasa ca intotdeauna . Nu stiu de ce dar fotografiile tale imi imi induc intotdeauna o stare de bine, ma relaxez privindu-va !!!

Anca, jelimoni, multumesc mult de aprecieri.
moni, nu stiou ce sa zic... niciun gram o luna intreaga???

Roxana, nu am mai apucat ieri sa te sun sau sa mai intru pe forum. Si eu sunt de parere ca ar trebui sa-i dai biotics puiutului mic si scump!!!

si Eleni - 05.02.2008

;laura...vrei 30 de grame s-o fi lungit oare??nu-mi dau seama...

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramo, Moni, LauraD,

O sa-i cumpar azi (desi ultima Gentamicina i-am dat-o ieri dimineata ).

LauraD nu-i bai; cant poti (sau cand pot, te sun eu ).
Abia astept sa vad cum ii ies analizele, sa iesim in Moghioros - ca pana atunci sunt stresata si o stresez si pe ea, si nu ne mai intelegem - sa vad si eu fetele frumoase (poate o vad si pe Bitzulina, ca prea i-a facut mami "reclama" negativa )

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput