Imi puteti recomanda o tigaie buna de teflon? Una in care chiar sa prajesti fara ulei, adica ce marca anume ar trebui sa iau.
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
Raspunsuri
marumiha spune:
Cele mai de calitate sėnt "teflon platino"sau "titano"
A praji fara grasime nu este posibil ,de obicei se foloseste destul de putina grasime.Daca nu gasesti la Craiova te pot ajuta eu pt. ca sėnt tot din Craiova si e posibil sa vin peste o luna ,lucrez ėntėmplator ėn una in cele mai mari fab.de vase de teflon din Europa.
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marumiha Stiu eu numai ca tu locuiesti cam departe,si nu stiu cum as putea sa te ajut. |
Esti o scumpa
Ma gandeam ca le gasesc in magazine gen Selgros, Metro, etc.
cristiama spune:
"A praji" include un pic de ulei chiar la teflon.
Altfel faci un fel de mancare la gratar, pe plita incinsa, cum vrei sa-i zici!
Eu am cumparat o tigaie destul de scumpa de la Selgros acu vre-o 3-5 ani si o folosesc cu maxim succes de atunci. Ma gandesc sa o schimb totusi la un moment dat.
danamiha spune:
Acum vreo 4 ani mi-am luat un gratar din Selgros, a fost in jur de un milion, fac pieptul de pui pe el fara ulei, la foc mic. Eu nu mananc nimic prajit.
Acum as vrea sa fac ceva clatite cu fulgi de ovaz, ceva reteta Monti, fara ulei si caut o tigaie buna. O sa ma uit dupa cele cu bulina rosie. As prefera sa iau una mai scumpa si de calitate. Nu prea le am cu bucataria, doar lucruri simple, dar acum ca a crescut fiul meu devin si eu gospodina
Ce parere aveti de aceste www.amway.ro/catalog?category=1017" target="_blank">tigai ? Nu va speriati ca nu intentionez sa imi iau , am inteles ca una costa in jur de 600 RON
danamiha spune:
Azi am colindat magazinele si sunt dezamagita. De ce nu gasesc si in Ro "teflon platino"sau "titano"
marumiha spune:
Poate din cauza ca titan si platino sėnt vase mai de calitate care nu se vėnd ėn centrele comerciale ci ėn magazine mai de lux fiind cele mai de calitate.Cel putin asa cred eu ,asta pt. ca noi le producem ėn cantitati mult mai mici decėt restul de vase.Costul acestora e destul de mare ėn comparatie cu restul.
Poze
danamiha spune:
marumiha, m-am gandit sa le scriu www.tefal.ro/" target="_blank">aici si sa le spun ce suparata sunt pe ei
Tu ce parere ai despre aceste www.pentrugatit.ro/index.php?categoryID=82" target="_blank">tigai ? Am un gratar Bialetti, pe el fac carnea fara ulei, dar il am cam de 4 ani si as vrea sa imi iau altul, caut o tigaie pe care sa fac clatite