Clubul BRASOVENCELOR (6)
Raspunsuri - Pagina 9
aiamoni spune:
Blackgirl0, sotul meu si fetele sunt deja acolo, fiindca sotul meu a trebuit sa inceapa serviciul. Eu am ramas in urma sa vind casa, acum sper sa se rezolve si cu asta si ar trebui daca nu intervine nimic sa ajung si eu pe la sfirsitul lui septembire. O sa-ti trimit un pm cu adresa mea de email. Si felicitari, sanatate si sarcina usoara!![]()
Fiind plecati atita ani din tara pentru noi astfel de spectacole sunt deosebite, ca aici n-am avut parte...l-am convins pe sotul meu sa-si ia bilet duminica, la seara de folclor. Ce-as mai vrea sa fiu si eu...
blackgirl0 spune:
Diuna, Elisor, Aiamoni, multumesc de urari!
DPN undeva prin 10-12 februarie la anu'... Am ceva emotii, mai ales ca anul trecut am pierdut o sarcina la 6 saptamani.
Aiamoni, astept PM. Desi stam de ceva vreme aici (4 ani) nu pot spune ca-mi cunosc vecinii (cel mult pe cei din casa). Este totusi central, zona linistita, la casa cu curte, nu am nimic de obiectat. De ar fi sa cumparam, cred ca poate ne-am orienta spre altceva (este in schimb extrem de usturator la buzunare).
Iar cu Cerbul... off, tare as vrea sa ajung si eu la ziua cu Banica! Dar atatea mi s-au ingramadit pe cap saptamana viitoare...
O zi placuta!
aiamoni spune:
Blackgirl0, nu stiu de ce nu ma lasa sa-ti trimit pm, cind apas pe buton ma duce la pagina principala a forumului...Nu stiu daca e ok sa postez aici adresa de email...ai vreo alta solutie? Si lasa, ca de data asta o sa fie bine si-o sa ai un bebe mare si frumos!
Eh, la Banica si eu as fi vrut sa ajung...dar poate reusesc sa merg la unul dintre concertele lui de Craciun.Cred ca mi-as fi dorit sa fiu acolo macar sa vad Piata Sfatului pregatita de concerte, lume multa, agitatie...aici e o plictiseala groaznica, in afara de mall si masa la restaurant efectiv n-ai unde sa iesi.
aiamoni spune:
Asa si este, doar stiti cum suntem noi oamneii, niciodata nu apreciem ceea ce avem cum se cuvine. In Romania iti lipsesc multe, poate uneori chiar hrana pentru trup...insa aici iti lipseste hrana pentru suflet.
blackgirl0 spune:
Aiamoni, din pacate nu vad la tine activata optiunea "Mesaje private". Ce ai de facut este sa intri la "profil personal" si sa o activezi. Pana atunci... uite adresa de mail: delia_rd cu yahoo in coada. Nu am nici o pb cu faptul ca o postez aici! ![]()
Din pacate, vremea nu va ajuta la Cerb
Deja este urat, innorat, de parca ar fi 6 dimineata, nu 10. Parca si chef de viata nu ai pe astfel de vreme!
O zi placuta tuturor brasovencelor! 
P.S. I-am spus sotului de situatia voastra si a fetei din Canada ce s-a intors in Romania. Mi-a scos pe nas, ca nah! eu vroiam alte plaiuri, mai "straineze"! Si ca uite, nu peste tot curge doar lapte si miere! Inclin sa cred ca are totusi dreptate, cam multi cunoscuti de-ai nostri se reintorc Acasa! Sa va fie intoarcerea cu noroc! 
danita spune:
salutare fetelor
va doresc un weekend superb ! si va invit sa cititi ( si sa votati daca doriti ) sa comentati si sa vizitati cateva povesti de wk de la mine :
www.hotcity.ro/week-end-la-tusnad" target="_blank">tusnad
www.hotcity.ro/un-colt-de-rai-bucium " target="_blank">manastirea bucium
www.hotcity.ro/manastirea-sambata-de-sus" target="_blank">manastirea sambata
mai am o povestioara dar care e moderata. daca v-au placut dau de veste si la urmatoarea :)
pupici
D
danybv spune:
Vreau sa urez si eu La Multi Ani !!! tuturor celor care poarta numele Sf Ierarh Alexandru sa fie sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi lor 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei 
blackgirl0 spune:
Citit danita, foarte frumos si liric pus in cuvinte. Am o obiectie insa: drumul pana la Sambata este oricum, numai nu bun! ![]()
Astept cu interes sa vad pe unde te mai duc pasii! 
aiamoni spune:
Cred ca situatia difera pentru fiecare pesoana sau familie, pentru unii e mai bine in strainatate, pentru altii mai bine acasa. Nu exista o regula general valabila. Oriunde ai fi trebuie sa accepti bunele cu rele . Multumesc de urare blackgirl0