Puiuti de Randunici 2008!! ( 46 )
Raspunsuri - Pagina 11
gudinde spune:
Anybody missed me?
Deci,
La multi ani randunoi de Naty si Clau!
Roxana
imi pare tare rau ca Amira e bolnavioara. Ii trimit un pupic virtual
Olga
tin pumnii maine la servici. Sa fi tare!
Naty
esti o slabaturaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Sunt verde ...
Lyvy
ma bucur ca s-a terminat cu bine.
intr-adevar e tare frustrant cand nu incepe botezul la ora stabilita. Am fost la un botez la o biserica cu pretentii din fascinanta noastra capitala si am asteptat o ora si jumatate fata de ora programata. Evident ca (virgula) copilul a fost marait la botez, obosit si infometat.
Noi, adultii si simteam ca nu mai puteam de picioare, nervi etc.
luny spune:
gudinde
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Gudinde,
, nu sunt slabatura
, tocmai imi zicea acum husbandul ca am facut un
cat China...Si are dreptate! (bine, el imi zice cu drag, zice ca asta e apanajul femeilor maritate...)
Luny, pana la Galati chiar nu v-as duce
...De Giurgiu era vorba; ma rog, tot la Dunare, doar ca mai incoa...Si apropo de plecatul la greci...te intreb pe tine, da' sincer: tu ai pleca fara iubul tau?!
Stela, Iulia a zis sa-i spui lui Teo ca nu are de ce sa fie geloasa, 1) pt ca Barosanelul la intalnire a dormit tot timpul si a ignorat-o complet (iar ea avea alte trebi, ca Simo a omis sa va zica cum a facut fata mea big kk in parc la Bv si am schimbat-o impreuna cu randunoiul in carut
) si 2)de cand Sasha a parasit-o si nu i-a mai scris nimic, ea s-a hotarat ca va fi o femeie independenta, de cariera si-i va trata cu indiferenta pe barbati ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
amira_roxana spune:
gudinde si noi te
! chiar m-am gandit la tine azi ca i-am luat amirei crema din aia de care ziceai tu de la mustela pt cojite si nu mai stiam exact cum se numea, ca ai zis tu! dar mi-am adus aminte cand am vazut-o pe raft! de fapt eu credeam ca e sampon!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
luny spune:
naty, stii cu neuronul, la mine nu s-a schimbat nimic, tot pierdut e!..
teoretic, nu as pleca fara el..DAR: daca un an intreg nu ar avea concediu, si e si bebe la mijloc, si ocazie, pe bani mai putini, cine stie, poate ca m-as mai gandi...![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
ola!
La multi ani GIANI si BLANKAR!!! sa fiti sanatoase si fericite alaturi de puiutzi si randunoii voistri! 

La multi ani tuturor celor care poarta numele de Petru si Pavel!
Bitza ce dragutza buburuza ai acolo!
Luny si Andra nu prea sta la masaj, inainte de baita urla rau cand o pun jos sa o dezbrac (deci nici o sansa), iar dupa baita cateodata am noroc ca ma lasa sa imi fac treaba...
Miha ce tare Superman!
Naty si eu o bag pe Andra sub dus dar nu zice nimik ![]()
Kya sa aveti soare din plin si distractie!
Stela f dragutza Teo si strutul ala!![]()
Sovi sa porti cu placere bluzitzele si ma bucur ca ai iesit din butoi!
frumoasa intalneala brasoveana!
Maria super bebe mergacios! 
Roxana f frumos botezul! ma bucur ca a iesit cum ti-ai dorit!
Simo, Ariel ce tare! 
Naty ce bine ca v-ati mai destins! f frumoase pozele!
azi am facut si noi 3 luni, de cantarit nu am unde sa o cantaresc acum insa am masurat-o si are 65 cm.. tot lunga e fata mea!
apropo de somn, pitica mea doarme intre toate mesele macar 40 min.. mai are unele somnicuri si mai lungi dar majoritatea sunt de 40 min..si maxim de stat treaza e 2 h, daca depaseste e maraita rau..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
bitza037 spune:
Mihutza mercic...la fel si Amirei...
Luny pune si tu o poza cu tortul de la botez....please.....eu ca de obicei pana ma hotarasc la ceva , ma gandesc de nu stiu cate ori, ma sucesc, ma invartesc...sunt dezastru...nu stiu cum ma suporta bitu'???
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/
Simo27 spune:
Bitza
,Mihutza o are pe Andra
,Amira e a Roxanei![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Bitza, ma mir, ca esti tauroaica, ar trebui sa fii mai hotarata
. Ia uite la Ariel!
Luny, ai dreptate, nimeni n-a zis ca daca randunoiul nu-si poate lua concediu eu sa nu plec cu Iulia pe nicaieri (in fond pana sa cunosc randunoiul mi-am facut destule vacante singura sau doar cu o prietena, am fost singura ca studenta chiar in Japonia, deci nu se pune problema ca m-as teme sa calatoresc, deloc). Nu eu sunt problema, dar ma gandesc sa nu fie pt ea prea greu daca mergem prea departe. Uite, exista posibilitatea sa stau singura cu Iulia mai mult timp in Brasov peste vara si nu am nici o teama de asa ceva. Dar in Creta...
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
gudinde spune:
luny
Roxana
sper sa scapati cu bine de antibiotice si sa nu mai fie nici o problema dupa aceea.
naty
trimitem randunoi la oftalmolog. Daca
e cat China unele dintre noi ce sa mai zica?
Mai stie cineva ceva de Cory???
A castigat Spania!!!