Sarcina dupa sarcina

Sarcina dupa sarcina | Autor: altineza

Link direct la acest mesaj

Am citit in alt subiect despre o pierdere de sarcina la sase luni apoi sfatul medicului de a nu mai ramane insarcinata 6 luni. Eu am pierdut o sarcina la 9 luni si dupa trei luni am ramas din nou insarcinata. Am fost la doctor si am cerut detalii . El mi-a spus sa stau linistita ca totul e oki, si ca nu am de ce sa ma tem. CA stie corpul meu ce face sa am incredere in el, ca daca am ramas insarcinata atunci sunt pregatita sa privesc cu optimism. Asta dupa ce avusesem practic 2 sarcini in doi ani si asta era a treia. A fost cea mai usoara sarcina din viata mea, am nascut un baietel sanatos de 4 kg in cinci minute, perfect sanatos si cred din tot sufletul ca m-a ajutat sa trec peste ce mi se intamplase inainte. Povesti ca asta a mea erau foarte frecvente in trecut , cand nu existau metode de contraceptie si atata avans in tehnologie. Am invatat sa am incredere in corpul meu si in Dumnezeu. Cred ca o bariera psihologica de 6 luni ( asta daca pierderea sarcinii s-a produs prin nastere si nu prin cezariana sau chiuretaj dupa nastere, asa cum mi-a zis doctorul meu) este mult prea lunga. Va doresc sa vi se impl;ineasca visuld e a a vea un copilas cat mai curand . Doamne ajuta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

ar trbui sa postezi povestea ta la "povesti de succes".
Bravo! Eu am 33 de zile de la pierderea unei sarcini de 21 de saptamani si imi dai curaj. Daca nu te deranjeaza, cum s-a intamplat tocmai la 9 luni?
Sa iti traiasca baietelul si sa fie intr-un ceas bun!
Mie dr mi-a zis ca dupa 6 luni abia:(((

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns altineza spune:

S-a nascut la 35 de saptamani si a trait cateva ore. Nu s-a putut adapta sa respire in mediul de afara din uter. A fost foarte dureros pentru mine evident. Insa modul in care a pus problema doctorul cand am fost la consultul de sarcina ( i-am povestit totul de-a fir a par, i-am zis ca nu ma simt in stare ca am trecut prin ce am trecut ca daca organismul meu nu poate duce etc...- aveam 31 de ani la ora aia) mi-a dat un curaj foarte mare. :-am intrebat ce garantii are.. mi-a raspuns asa: eu nu sunt Dumnezeu, orice se poate intampla, dar din punctul meu de vedere ca medic sansele sunt aceleasi ca si atunci cand ai fi ramas insarcinata dupa 2 ani .. esti tanara ce mai ziceeau bunicile cand nasteau cate sapte copii si cate doi intr-un an si toti sanatosi?" Apoi l-am intrebat ce vitamine sa iau .. si mi-a zis sa dau o fuga la piata sa iau de acolo cate vitamine vreau . Mi-a fost de mare folos felul lui de a fi. Pentru ca in mintea mea se luptau mii de informatii citite peste tot, adesea contradic torii. Sunt convinsa acum ca starea de spirit dieta, sustinerea celor din jur sunt cele mai importante. Eu am ramas insarcinata dupa pierderea suferita fix in ziua cand am avut relatii prima data dupa eveniment. Adica dupa trei luni de la nastere.

O alta poveste este cea a surorii mele care a pierdut sarcina la 4 luni apoi dupa 2 luni a ramas insarcinata . Acum fetita ei are 9 ani si este o minune de copil. Am trecut prin asta si stiu ca totul depinde de noroc, Dumnezeu, soarta, starea de spirit cum vrei sa ii spui... ca asta are rolul cel mai important. Si apoi pe locul doi abia toate sfaturile de toate felurile din toate publicatiile etc. Lasa viata sa isi urmeze cursul! Suntem mai puternice decat credem.... Daca nu sunt probleme de ce sa le creem? Viata isi ia revansa o sa vezi si o sa te bucuri. Parerea mea e sa nu recurgi la metode anticonceptionale in afara abstinentei firesti in astfel de cazuri. Curaj si spor ... faptul ca ai dus o sarcina pana aici arata ca esti perfect fertila si tu si sotul tau si ca vei putea si mai departe :) ( asta e parerea mea ) Acum ma gandesc cu bucurie si groaza in acelasi timp... daca nu mergeam la acel doctor si ma duceam la cel vechi ( am schimbat doctorul cand am trecut prin ce am trecut) ce s-ar fi intamplat? ma sfatuia sa fac chiuretaj, pentru ca probabilitatea x e mai mare ca y samd? Sau nu? Mi se pare ca lucrurile legate de viata si de moarte sunt stabilite undeva peste vointa noastra . Cu mult drag !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Ai foarte multa dreptate! Si chiar demult nu am mai auzit atata optimism in vorbe!
Felicitari!
Eu nu schimb doctorul caci prin firea lui e foarte optimist asemeni celui descris de tine.S-a intamplat, dar mergem inainte!
Numai succes iti doresc si toate cele bune!
Te pup

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns windwild spune:

altineza...te rog da-mi o adreasa de e-mail. e necesar sa vb cu tine.
Multumesc

Mergi la inceput